Artık eskisi gibi değil bence. Yani eskilerde baskılama çoktu. İsteme olacak, kahve içilecek, çeyiz hazırlanacak falan. Şimdi hiç öyle değil bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Z kuşağı ile birlikte gelenek ve göreneklere son mu verildi?
evet yorumlara baktım ve umudum bir kez daha tükendi😅 azıcık kalmıştı o da gitti. saçma sapanmış vay anasını neye göre karar verdiyse artık dünkü bebeler karar verir oldu birşeylere…gelenekler miras canım benim bu zamana kadar bir zararını gören olmadı, hatta en keyifli zamanlar bence.. evleneceğim zaman her bir aşamayı teker teker yaşayacağım ve çocuklarıma da aşılayacağım..
Ben bir Z kuşağı insanı olarak geleneklerime son derece bağlı bir insanım ve geleneklerini hayatım boyunca uygulicam. Gelenekleri saçma bulan gençler kendilerini çok modern yeni nesil insanı olarak görüyor ve geleneklerini uygulayan insanları da eski kafalı görüyorlar. Geleneklerimiz bize halkımızın ahlakini yansitiyor
Z kuşağı olarak söylüyorum ahlak ve terbiye önemsemiyor bunun dinle alakası yok yaşlı görünce falan yol vermiyorlar arada çıkıyor çok terbiyeli tertemiz arkadaşlar ama az