eksikler var burada.. Binnur Kaya mesela.. şu an her ne kadar daha farklı bir projede yer alsa da iyi bir komedyendir.. ayrıca güldür güldür programında magazinde olmayan ama hayvan gibi güldüğüm kadın oyuncular var. Meltem Yılmazkaya, Ecem erkek muhteşem oyuncular mesela.. bu üçlüden kime gülüyorum dersen gupse dir o da yalan dünyadaki karakterine gülerdim en çok
Gupse gerçekten doğal bir yetenek. Kendisini oynuyor aslında. fakat Gülse, sadece bu rolde değil, hem senarist, hem oyuncu olarak zekasını doruk noktalara çıkartabilen ve benim de hayran olduğum bir kadın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
eksikler var burada.. Binnur Kaya mesela.. şu an her ne kadar daha farklı bir projede yer alsa da iyi bir komedyendir.. ayrıca güldür güldür programında magazinde olmayan ama hayvan gibi güldüğüm kadın oyuncular var. Meltem Yılmazkaya, Ecem erkek muhteşem oyuncular mesela.. bu üçlüden kime gülüyorum dersen gupse dir o da yalan dünyadaki karakterine gülerdim en çok
Gülse ve gupse arasında seçim yapamadım ya çok çok iyiler
Demet Evgar olabilir. Senin de nargile tutuşun komik
Gupse gerçekten doğal bir yetenek. Kendisini oynuyor aslında. fakat Gülse, sadece bu rolde değil, hem senarist, hem oyuncu olarak zekasını doruk noktalara çıkartabilen ve benim de hayran olduğum bir kadın.
Gupse’nin yazarlığı ve oyunculuğu türkiye sektörüne çok farklı bir bakış açısı kazandırdığını düşünüyorum.
Yasemin Sakallıoğlu mu 😂 kusura bakamayın da bir yeni yetme fenomenin yerine koskoca Binnur Kaya aklınıza gelmedi mi cidden...
Hepsi iyi bence. Güzel sabahlar..
binnur kaya, ecem erkek, meltem yılmazkaya
Peki hiçbirini tanımamam 🤦🏻♀️
@Komandoyari Binnur Kayayıda mı🤔
Tanıyormuşum internetten bakınca 🤣🤣 ama ismini bilmiyordum
@Komandoyari 😄😄
@Komandoyari özelden yaz
Üçünü de komik bulmuyorum.
Gülse hanım bu konuda çok iyi bana göre de.
Gupse özay
Off gülse ve gupse harika, kararsız kaldım.
gülse birsel..
Binnur Kaya
tartışmasız gupse
Gülse >>>>
gupse😇
Gülse Birsel diyorum
Hiç biri güldürmüyor
Gupse
Gupse Özay..
Gülse Birsel
Gupse
Gupse bence