Kültür & Sanat Göbeklitepe, sanal gerçeklik ortamına uyarlanarak Kadıköy Müze Gazhane'de sergilenecek! Sizce sanal gerçeklik aynı etkiyi verir mi? KözGetirin Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki BİMTAŞ, Göbeklitepe'nin dijital model ikizini çıkardı. Göbeklitepe sanal gerçeklik ortamında Müze Gazhane'de sergilenecek. Ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?https://www.gazeteduvar.com.tr/gobeklitepe-sanal-gerceklik-ortamina-uyarlanarak-istanbulda-sergilenecek-haber-1534271 Göbeklitepe, sanal gerçeklik ortamına uyarlanarak Kadıköy Müze Gazhane'de sergilenecek! Sizce sanal gerçeklik aynı etkiyi verir mi? Cevapla Dijital Soruları İş Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SiyahNeftt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evvelsi hafta oradaydım. Açıkçası beklediğimden küçük bir yermiş. Geçmişinde kim bilir neleri barındırıyor 0 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sanal gerçeklik hiç bir tarihi dokunun orijinali gibi olamaz. Ama gidemeyenler için güzel bir fırsat olabilir. 0 0 Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl Ülkede işsizlik varken belediye keşke imkanlarını bu yönde kullansaymış... 1 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ziyâret etmeme gerek yok çünkü bizzat oradayım urfaliyim 1 0 Yorumla
ArzelAzelya Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Vermez, dokusu ve atmosferi ile verdiği his ve yoğunluğu asla alamazlar. 1 0 Yorumla
Senbirbahar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Yüzden ben sana hiç bi zaman sen bilirsin diyorlar ama 0 0 Yorumla
bayansinirli06 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Gerçeğinin yerini tutmaz ama gidemeyenler için hoş olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle şey mi olur ya buraya gelecek turistlere engel oluyorlar herkes gelip yerinde görsün ki buraya da katkısı olsun 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Veriyor. Bende Japonya'nın deniz sahiline gittim, aynı ordaymış gibi hissetmiştim Playstation VR'da. 0 0 Yorumla
ayhanuzun81 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Şimdiki modern ve teknolojiyi kullanmasında da yapsınlar görelim aynı oluyor mu 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Böyle şeyleri ancak Kadıköy yapabilir zaten. 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Atiye dizisini izlerken yeterince gördüm. d 0 0 Yorumla
Tuncturk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Keşke göbekli değilde fittepe olsaymis 0 0 Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle giderim, aşırı merak ediyorum 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Google mapte var zaten 😂 oradan indirecektir 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gerçeğinin yerini tabi tutmaz ama yine de bir adım 0 0 Yorumla
kırmızıtokalıkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aynı etkiyi verebileceğini zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. sanal gerçeklikle uzaya cıkalım bari 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evvelsi hafta oradaydım. Açıkçası beklediğimden küçük bir yermiş. Geçmişinde kim bilir neleri barındırıyor
Sanal gerçeklik hiç bir tarihi dokunun orijinali gibi olamaz. Ama gidemeyenler için güzel bir fırsat olabilir.
Ülkede işsizlik varken belediye keşke imkanlarını bu yönde kullansaymış...
Ziyâret etmeme gerek yok çünkü bizzat oradayım urfaliyim
Vermez, dokusu ve atmosferi ile verdiği his ve yoğunluğu asla alamazlar.
Yüzden ben sana hiç bi zaman sen bilirsin diyorlar ama
Gerçeğinin yerini tutmaz ama gidemeyenler için hoş olur.
Böyle şey mi olur ya buraya gelecek turistlere engel oluyorlar herkes gelip yerinde görsün ki buraya da katkısı olsun
Veriyor. Bende Japonya'nın deniz sahiline gittim, aynı ordaymış gibi hissetmiştim Playstation VR'da.
Şimdiki modern ve teknolojiyi kullanmasında da yapsınlar görelim aynı oluyor mu
Gerek yok taş yığını işte
Vermez ama yinede güzel bir şey
Böyle şeyleri ancak Kadıköy yapabilir zaten.
Atiye dizisini izlerken yeterince gördüm. d
Ben fotokopiyle çalışmam aslı iyidir
Keşke göbekli değilde fittepe olsaymis
aynı etki hayatta olmaz
Merak ettim gider bakarım
Kesinlikle giderim, aşırı merak ediyorum
Google mapte var zaten 😂 oradan indirecektir
Gerçeğinin yerini tabi tutmaz ama yine de bir adım
Aynı etkiyi verebileceğini zannetmiyorum.
Yerinde gidip görülmesi gerek
vermez ama iyidir yine
sanal gerçeklikle uzaya cıkalım bari
Aynı etkiyi vermez.
Gidemeyenler için güzel olur
güzel olabilir
Kıçını kaldır git
Aynı etkiyi vermez
Gerçeği gibi olamaz tabi ki ama yakın olur.
Aynı etkiyi vermez
İstanbul da izleyeceğime yerine giderim