Ses, öyle derin ve öyle efsanevi bir şeydir ki, büyülenirsiniz. Dinlemekten en çok keyif aldığınız Türk kadın ve erkek vokaller hangileri? Ben, Şebnem Ferah ve Cem Adrian... ⭐⭐
Dinlemekten en çok keyif aldığınız, "Türk" kadın ve erkek vokaller hangileri?
Arkadaşlar, size çağrımdır, Şebnem Ferah denen, sadece tiz notalarda mızmızlanmayı bilen, kendini zerre geliştirmemiş kezban pop icracısını beğeniyor iseniz, müzikten anlamıyorsunuzdur.
Dinlemeyi en sevdiğim vokal normalde James Labrie idi. O da yaşlandı artık miyavlamaktan başka şey yapmıyor
Duymuyorum malesef. Şebnem Ferah başka memlekette müzikten asla bu kadar ekmek yiyemez, bir iki albüm yaptıktan sonra kaybolur giderdi
Bazı şeyler tartışma konusu değil. Hiç unutmam, ben lisedeyken bir Evancence şarkısını seslendirmeye kalkmıştı sahnede, sesini ayarlamayı dahi bilmediğinden perişan olmuştu
Teoman, Şebnem Ferah, Yıldız Tilbe, Haluk Levent, Murat Göğebakan, Melek Mosso. Yani daha sayılır ama ben sesi güçlü olan sanatçıları seviyorum. Böyle sert ve içi titreten bir şey olacak.
Cem adrian ses düzeyi inanılmaz. Sanırım onu geçebilecek Türkiye standartlarında kimse yok çünki dünya çapında çok etkili bir sese sahip örneğin SUMMERTİME şarkısını öneririm dinleyince hak vereceksiniz.. Ben şahsen bayılıyorum.