Kültür & Sanat Nü resim çiziminde modelden mi yoksa resimden mi çizim daha iyi olur? Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşimin nü resmini çizdirip yatak odamıza asmayı düşünüyoruz. Poz mu vermeli yoksa resmini çekip ressam öyle mi çizmeli? Modelden Resimden Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nü resim çiziminde modelden mi yoksa resimden mi çizim daha iyi olur? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Devilofdark1785 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben ressamım şahsen karşımda birisini çizmeyi sevmiyorum fotosunu çekip kafama göre yapmayı istiyorum 1 13 Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Çok mu kıpırdıyor Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Pozu ressama mı bırakıyoruz yoksa biz mi seçiyoruz? Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Pozu siz nasıl istediğinizi dersiniz ressam ayarlamasını yapar boyutunu vs halleder ayrıca istediğiniz şey yağlı boya olacak büyük ihtimalle 5 6 saat aralıksız durması gerekiyor Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Evet Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Ressam buldunuz mu Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Var biri ama Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Ne kadara yapıyor Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Görüşmedim daha Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Tamamdır Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Siz nerddn Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Yani şehir olarak Yorumla Devilofdark1785 +1 yıl Ankara Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Poz versin ne güzel aktivite olur size. 1 2 Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Aktivite? Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Pardon yanlış anlamışım. Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Modelden 1 2 Yorumla Ghostshooterr +1 yıl Poz ressama mı yoksa bize mi kalmış? Yorumla Hicraney +1 yıl Size kalmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben ressamım şahsen karşımda birisini çizmeyi sevmiyorum fotosunu çekip kafama göre yapmayı istiyorum
Çok mu kıpırdıyor
Pozu ressama mı bırakıyoruz yoksa biz mi seçiyoruz?
Pozu siz nasıl istediğinizi dersiniz ressam ayarlamasını yapar boyutunu vs halleder ayrıca istediğiniz şey yağlı boya olacak büyük ihtimalle 5 6 saat aralıksız durması gerekiyor
Evet
Ressam buldunuz mu
Var biri ama
Ne kadara yapıyor
Görüşmedim daha
Tamamdır
Siz nerddn
Nasıl yani
Yani şehir olarak
Ankara
Poz versin ne güzel aktivite olur size.
Aktivite?