Kültür & Sanat Çöp adam çizimim nasıl? Siz çöp adam çizmeyi sever misiniz? Ddinozor Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benden daha güzel çizen olamaz kdkdksl Güncellemeler+1 yıl Başlığımı kim değiştirdiyse serçe parmağını masanın köşesine çarpsın jdkdldl Çöp adam çizimim nasıl? Siz çöp adam çizmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Benden iyisin :) Bu aralar tam bu aşamadayım ben de. 1 0 Yorumla
nympheéLa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl eserlerimiz ne kadar benziyor beni mi taklit ediyorsun🤔 1 0 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğumu belirtmek isterim 😀 1 0 Yorumla
ilyas36 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl çizimim baya iyi kardeşim ressam lık bölümü okuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senden daha güzel çizen olur mu bilmem ama sanat eseri konusunda anne-babanin eline kimse su dökemez jslsjxjhxjd 0 1 Yorumla Ddinozor +1 yıl İltifat mı şimdi bu 😒 Yorumla
Raskollnikoov Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben bu kadar bile yapamıyorum 1 4 Yorumla Ddinozor +1 yıl Vay be benden kötüleride varmış kfkflff Yorumla Raskollnikoov +1 yıl Çöp adam çizemiyorum ya resim yeteneğim sıfır... Yorumla Ddinozor +1 yıl Aman karala bir şeyler mükemmel olmak zorunda değil. Yorumla Raskollnikoov +1 yıl Yok ya ben de iyi olduğum alanlara yöneliyorum 😂 Yorumla
_Leucothea_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İnanamıyoruuum. Nasıl yaptın bunu ya 😂 1 2 Yorumla Ddinozor +1 yıl Mükemmel bir ressamım dimi jdkdldl Yorumla _Leucothea_ +1 yıl Mükemmel de laf mı canım bunun yanında😂 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl harika ötesi sfsdfsd ormanamı gidiyorlar fsdfsd 1 10 Yorumla Ddinozor +1 yıl Hayır bir çiftin ilk buluşmasını anlatıyor kfofldl sahilde yürüyüş yapıyorlar kfkfldl Yorumla Memoo00007 +1 yıl deniz nerede sfdsfsd Yorumla Ddinozor +1 yıl Deniz yok çünkü sahili şimdi uydurdum jfkfkdd Yorumla Memoo00007 +1 yıl birde sevgilisini almış gidiyor sıkıntı dfsdfds kimse de yok dfdf Yorumla Ddinozor +1 yıl Jdjxkxkss hayır sadece yürüyüp bir kafede çay içicekler jdkdkdl Yorumla Memoo00007 +1 yıl Ordan da oğlanın evine kahve içmeye giderler sdfsdfdd Yorumla Ddinozor +1 yıl Benim oğlum öyle şeyler yapmaz jdkdld Yorumla Memoo00007 +1 yıl niye ya kahve içmek suç mu ev de sdfsdfds Yorumla Ddinozor +1 yıl Ahajjdjdkd tamam kahve içebilirler Yorumla Memoo00007 +1 yıl 🤣😃🤣🤣 için fesat senin de Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl waoww picasso görse şıpı şıpı ağlardı 🥺 1 0 Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Harika 😂ne oldukları belli. değl iki cins 1 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Tam müzelik 2 6 Yorumla Мошебеленинайзер +1 yıl Seninkilerin yanında ne ki 🤣🤣 Yorumla MissChucky +1 yıl @Мошебеленинайзер ben birakalı uzun zaman oldu kankaa tekrar baslıyıcam:) Yorumla Мошебеленинайзер +1 yıl Valla o sorulari sormanı özledim yalan yok. Heyecanla bekliyoruz 🥴🙊☺️ Yorumla MissChucky +1 yıl @Мошебеленинайзер demi ne hile yapardik😆 Yorumla Мошебеленинайзер +1 yıl Aaaa kız çok ayıp ne hilesi ya , bilek bilek o çizimler ehehehehe 🤓 Yorumla MissChucky +1 yıl @Мошебеленинайзер tabii öyle😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mona lisa tablosu kadar gizemli hzhzhhzhz 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar surdu yapması Yorumla Ddinozor +1 yıl 10 saniye kdkdodldd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaau hdhzhhz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benden iyisin :)
Bu aralar tam bu aşamadayım ben de.
eserlerimiz ne kadar benziyor beni mi taklit ediyorsun🤔
Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduğumu belirtmek isterim 😀
çizimim baya iyi kardeşim ressam lık bölümü okuyorum
Senden daha güzel çizen olur mu bilmem ama sanat eseri konusunda anne-babanin eline kimse su dökemez jslsjxjhxjd
İltifat mı şimdi bu 😒
Ben bu kadar bile yapamıyorum
Vay be benden kötüleride varmış kfkflff
Çöp adam çizemiyorum ya resim yeteneğim sıfır...
Aman karala bir şeyler mükemmel olmak zorunda değil.
Yok ya ben de iyi olduğum alanlara yöneliyorum 😂
İnanamıyoruuum. Nasıl yaptın bunu ya 😂
Mükemmel bir ressamım dimi jdkdldl
Mükemmel de laf mı canım bunun yanında😂
harika ötesi sfsdfsd ormanamı gidiyorlar fsdfsd
Hayır bir çiftin ilk buluşmasını anlatıyor kfofldl sahilde yürüyüş yapıyorlar kfkfldl
deniz nerede sfdsfsd
Deniz yok çünkü sahili şimdi uydurdum jfkfkdd
birde sevgilisini almış gidiyor sıkıntı dfsdfds kimse de yok dfdf
Jdjxkxkss hayır sadece yürüyüp bir kafede çay içicekler jdkdkdl
Ordan da oğlanın evine kahve içmeye giderler sdfsdfdd
Benim oğlum öyle şeyler yapmaz jdkdld
niye ya kahve içmek suç mu ev de sdfsdfds
Ahajjdjdkd tamam kahve içebilirler
🤣😃🤣🤣 için fesat senin de
Benimde resmim böyle 😉😉😂🤗
waoww picasso görse şıpı şıpı ağlardı 🥺
Harika 😂ne oldukları belli. değl iki cins
1 2 gölgelendirilmesi lazım
bozuk olmuş bir daha dene
Tam müzelik
Seninkilerin yanında ne ki 🤣🤣
@Мошебеленинайзер ben birakalı uzun zaman oldu kankaa tekrar baslıyıcam:)
Valla o sorulari sormanı özledim yalan yok. Heyecanla bekliyoruz 🥴🙊☺️
@Мошебеленинайзер demi ne hile yapardik😆
Aaaa kız çok ayıp ne hilesi ya , bilek bilek o çizimler ehehehehe 🤓
@Мошебеленинайзер tabii öyle😄
Mona lisa tablosu kadar gizemli hzhzhhzhz
Ne kadar surdu yapması
10 saniye kdkdodldd
Vaau hdhzhhz
İyiymiş
Süper
Fena değil
Jdjdnndnd. Güzel.