Arkadaşlar Dabbe 3 ve 4 ü defalarca izledim lakin aklıma takilan sorular var. Dabbe 3 ile başlıyorum.
1- Büyüyü yapan Derunceli Asiye , ama neden ev halkına kıyamet büyüsü yapti?
2- Hoca ve Zafer asiyenin evine gidince hoca bu ölümsüzlük büyüsü dedi. Nasıl yani? Ölümsüz yapilmaya çalışılan kim?
3- herşeyin arkasında Derunceli Asiye var ise filmin sonunda neden öldü?
Dabbe 4;
1- Remzi ve Bilal Sareyi beraber gomduler ise neden sadece Kubra ya büyü yapıldı da Ebru ya yapılmadı?
2-Kubraya cenin büyüsü nü yapan kim?
3-Ebruyu oraya çağıran anneyle kizi herşeyi en baştan mi planladilar yoksa baktilar kubra kurtulmuyor o yüzden mi öyle bir yola başvurdular?
4-Sare madem canlı gömüldü ve yaşadığı belli olsun diye her yere 7175 yazdi neden kubranin/ebrunun bedenini sareye vermeye kalktilar?
5-madem sare canlıydı hoca bunun mezarını açınca neden kurtulmadi?
Sorularim bu kadar.
1- Büyüyü yapan Derunceli Asiye , ama neden ev halkına kıyamet büyüsü yapti?
2- Hoca ve Zafer asiyenin evine gidince hoca bu ölümsüzlük büyüsü dedi. Nasıl yani? Ölümsüz yapilmaya çalışılan kim?
3- herşeyin arkasında Derunceli Asiye var ise filmin sonunda neden öldü?
Dabbe 4;
1- Remzi ve Bilal Sareyi beraber gomduler ise neden sadece Kubra ya büyü yapıldı da Ebru ya yapılmadı?
2-Kubraya cenin büyüsü nü yapan kim?
3-Ebruyu oraya çağıran anneyle kizi herşeyi en baştan mi planladilar yoksa baktilar kubra kurtulmuyor o yüzden mi öyle bir yola başvurdular?
4-Sare madem canlı gömüldü ve yaşadığı belli olsun diye her yere 7175 yazdi neden kubranin/ebrunun bedenini sareye vermeye kalktilar?
5-madem sare canlıydı hoca bunun mezarını açınca neden kurtulmadi?
Sorularim bu kadar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer