Zaten gitmem pek mümkün görünmüyor. Ama görünce içim gitmedi desem yalan olur. Star Wars gibi bir efsanenin, herhangi bir senfoni orkestrası eşliğinde bu tür konser ve müzik etkinliklerine bayılıyorum. Lakin hiç deneyimleme fırsatı bulamadım. Şimdi hem pandemi döneminde İstanbul'da oluşu hem de bilet fiyatları gitmemi engelliyor. Peki, yakın zamanda gitmek istediğiniz bir konser veya müzik etkinliği oldu mu sizin de? Olduysa sanatçının adını ve konser yerini de ekler misiniz?
Yakın zamanda gitmek istediğiniz bir konser veya müzik etkinliği oldu mu?
Valla şimdi baktım 100 TL 350 TL aralıgınds bilet.. İznirdeyken senfoni konserlerine çok gittim çok severim klasik müzik.. Ama bundan hem senfoni hem star wars :) iki müthiş şey bir arada
Riske girelecek kadarda gözü karartmaya demez :).. Ben ne zamandı hatırlamıyorum. Ama gogol bordello gelmişti türkiyeyr ona gitmedigime çok üzülmüştüm.. Soruya cevap aklıma geldi :)
Bulunduğun şehirde yok mu.. Ben izrdeydim orda akm nin vardı sürekli ve iyilerdi gayet.. En azından seni gerçekten izlemen istediklerini izleyene kadar idare rder:))
En İyi Cevaplar