Bugün kendime kitapçıdan almak istediğim ama bir türlü nasip olmayan kitabı elinde sonunda aldım, çok mutluyum. Bu aralar benim favori yazarım Wulf Dorn. Gerçekten yazarın şuana kadar okuduğum kitaplarına aşık oldum, aşk yaşıyorum 😂 Peki sizin favori yazarınızın kitaplarını benle paylaşır mısınız? Buralar bir güzelleşsin hadi bakalım 🙂
Gülseren Budayıcıoğlu 😘 onun bütün kitapları.. Hayata Dön, Kral Kaybederse, Camdaki Kız, Madalyonun İçi, Madalyonun Öteki Yüzü..
Serhat Yabancı onun da bütün kitapları.. Düşündüğün Gibi Değil, Unutmak mı Affetmek mi, Bensiz Biz Olmaz, Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün, Bütün Aşklar Tatlı Başlar..
Nur Viral 💖 İnsanlık Hali
Miraç Çağrı Kendine Hoşgeldin, Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar.. Miraç Çağrı'nın bütün kitaplarını okuyamadım, henüz iki kitabını okuyabildim..
Keza Adil Yıldırım ve Canten Kaya'yı, Hatice Kübra Tongar'ı da çok seviyorum, onların da kitaplarını fırsat bulduğumda en kısa zamanda okuyacağım
Ay bende severim onu ama gerilim korku favorim Tess Gerritsen veya Stephen King olabilir. Açıkçası klasiklere de düşkünüm: Jane Austen, Tomas Hardy, Virginia Woolf, George Orwell, Charles Dickens… çok arada kaldım. Keşke soruda kitap sorup onun üstüne tartışma açsaydın çok daha kolay yanıt verebilirdim.