Bu sarkinin ismi ne? Kizlar tiktok ta soyluyo cok guzel halay sarkisi acil bulmam lazim sarkiyi
Sarki bu: Ecügüm, cücügüm, bücügüm, cücügüm, heğo, dıro, bızo, dızo ye hele ağam ye hele
Sarki bu: Ecügüm, cücügüm, bücügüm, cücügüm, heğo, dıro, bızo, dızo ye hele ağam ye hele
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bayburtlu-erzurumlu olduğumu belli etmemeliyim 😂🤣
Et olsun biz Bayburt luyuz😂😂
İyide sen Bayburt lusun Erzurum nerden cikti😂 tamam Erzurum lu ve Gumushane lide sayiliriz Bayburt un kardesleri sonucda😂
Sabır benim babam Bayburtlu ben değil senin için dedim 😂 bu söylediğin şarkı iki yerin şarkısı o nedenle ikisini birden yazdım 😂
Himm anladim da, babam Bayburt lu ben degil ne demek Allah askina sende Mardin le kafayi bozdun ha kutugunu degistir o zaman Mardin e al baban ne sen o ogren sunu be kizim😂
Mardin'de doğdum ben 😅annem Mardinli Mardin'de büyüdüm bayburta da geldim ama 😅 ve babamın Bayburtlu olması bende oralı olacağım anlamına gelmez babam Bayburt doğumlu ben değilim 😅 ama iki tarafında kızıyım sadece doğum yerim mardin
Babamin Bayburt lu olmasi benimde Bayburt lu olacagim anlamina gelmez ne demek? Oyle gelmis oyle gidiyo 😂 kafan iyimi senin😂
Arkadaşım babam bayburt doğumlu neyini anlamıyorsun ben oralı değilim Mardin'de doğdum doğum. yerim Mardin insan nerede doğarsa oralı oluyor ve ben bayburta doğmadım zorla mı doğsaydim Mardin'de doğdum büyüdüm burada okudum buranın adetine yaşamına göre yetiştim
Baban sadece bayburttami dogdu yani baban bayburtlu degil oylemi
Bende İstanbul da dogdum İstanbul lumu oluyorum hayir bayburt luyum
Evet doğumun nereyse oralisin 😅kabul et veya etme kimlikte neyse o
Yine kattin karistirdin ortaligi 😂😂
Mardin kapi sen olur le le le son ses acda dinniyek😂😂
Olur onu da açarım 😂 ama Kürtçe daha iyi fhfhfb
Allah allah neyse arastircam onu ilk defa senden duyuyorum
Mardin'den sonra şu bayburdun uzun yolunda yolunda açar dinleriz 😂🤣😂🤣😂
Kurtcesini hic dinlemedim turkcesi var biliyorum bakarim kurtcesine
Hayır öyle değil onu dinleriz sonra da Kürtçe şarkı dinleriz diyorum 😅
He guzel olur uzun yolda bizde bayburt ta koyde dugun yapmistik kurt kizi aldik agrili semmamme yi actik arabada son ses
Dinleriz hepsini😊
😂 anlaştık
Tamam😂
Mardin kapi sen olur kurtce sini bulamadim nerde internete kurtcesi diye yaziyorum cikmiyo
Bir şey dicem şarkıyı bilmiyorum ama şu an bende merak ettim 😂😂 o nasıl anlatım şeklidir ciddi anlamda merak ettim 😂
Sarki bu zaten sarki sozu zaten bu yazdigim halay sarkisi dinle seversin bak cok guzel😊
Mustafa özden - halay
Biliyorum Mustafa Ozden oldugunu sesinden anlamistim ama dinledim o yeri bulamadim😊
Tamam buldum 10 dk lik karisik sarki sarkinin 03.04 dakikasindaymis kisacik bi’se bende uzun sanmistim😊😊😂
Rica ederim
Dur tesekkur etmedim ki daha 😂 tesekkur ederim😂 Mustafa Ozden i ilk cikardigi sarkidan beri dinliyorum 2015 deki daha guzel en guzeli onu dinle youtube a yaz Mustafa Ozden - Ha Ha Ninna diye cok guzel😊😊😂
Yok benim tarzım değil😂
Himm iyi tarzin degil nerden biliyosun mustafa ozden oldugunu😊
Şaka mısın?
Yorumun altina yaz soylerler
Ajdar söylemiştir.
Yok ajdar degil eminim ona
Kiz o profil deki foto ne oyle ayip ayip cabuk degistir ikizler ezilmis cani cikmis onlarada gunah 😂
Orijinali Kul Nuri ye hele begim
Iyyy tiktoğamı giriyorsun sen 🤢🤢