Arkadaşlar Gold class düşünüyorum fakat pandemiden korkuyorum sizce riskli mi? Az kişi olur diye düşündüm Gold olduğu için. Covid kapar mıyım? Fast and Furious 9 için gitmek istiyorum Gold class
Güncellemeler
+1 yıl
Gittim goldclass'ta sadece 2 çift vardı salon 8 kişilik ve devasaydı baya önlem alınmıştı. Film de güzeldi baya. :)
Lüks değil 4 4 lüksünüz olacaktı o neyse lüks olmanda sorun yok covidden korkan birisi için virüs seni korkutuyor sen korkarken ben şoyleyim ben boyleyim demen komik oluyor virüsten geberip gitsen senin şoyle olman boyle olman seni kurtarmıyacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O zaman gitmiyeceksin bu kadar çok düşünüyorsan kendini gören de çok 4 4 lüKSünüz sanır virüsten korkuyorsunuz ama ayni tas ayni hamam gidiyorsunuz
Çok lüksüm evet zoruna mı gitti? Bir yere gitmedim denize sıfır otel dışında:))
Lüks değil 4 4 lüksünüz olacaktı o neyse lüks olmanda sorun yok covidden korkan birisi için virüs seni korkutuyor sen korkarken ben şoyleyim ben boyleyim demen komik oluyor virüsten geberip gitsen senin şoyle olman boyle olman seni kurtarmıyacak
Sen ne diyorsun değişik
Sen anlsman ergen böyle devam et
Bence değmez ya dün akşam ben gittim normal sinemada izledim zaten çok insan yok vip gibi oturuyorsun yine de sen bilirsin.
Bence riskli. Ben mesela Black Widow'un internete düşmesini bekliycem. Gitmemek en iyisi.
Gitmeni tavsiye etmem sonuçta kapalı alanda saatlerin geçicek
riskli gidilmez ama kimse dinlemeyecek
Öyle mi dersin :(
bizim milleti tarif etmeye gerek var mı?
film çok kötüymüş yaaa kimse tavsiye etmiyr
Hadi ya
hevesini kırmak gibi oldu ama kusur abakma lütfen
Çok az kişi oluyor zaten hes kodu filan sorulur.
İyi havalandırılmıyorsa risk almaya değmez bence.