Benimde çok var takintim var bir ara hep böyle bardaklara fincanlara para harcadım babam YETER gina geldi raddesine geldi severek kullanıyorum tabii💁♀️
Aileler öyledir. Ben birde değişik saksı tasarımları yapıyorum evdekiler saksıdan adım atıcak yer kalmadı yeter diyorlar :D Kullanın tabi ki mutlu olduğumuz şeylerden taviz verilmez :)
Samimi olmak gerekirse biraz zorlama olmuş gibi geldi bana. Otantik ile minnoş ponçik bir araya gelince kedi tasarımı ara formda kaybolmuş sanki ama sen beğendiysen ne mutlu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ellerinize sağlık hiç gerek yoktu böyle bir hediyeye 🙃😂
haha :D
Şaka bir yana gerçekten başarılı bir tasarım olmuş ☺️👏
Çok teşekkür ediyorum elden geldiğince birşeyler yapıyoruz :)
Ayy çok güzel be bayılıyorum böyle bardaklara ilerde çeyizimde bardaktan yer kalmayacak 🐈⬛
Böyle çeyize can feda. Ben bile kenarda tutuyorum evlenince odamın baş köşesine koymak için :D
Benimde çok var takintim var bir ara hep böyle bardaklara fincanlara para harcadım babam YETER gina geldi raddesine geldi severek kullanıyorum tabii💁♀️
Aileler öyledir. Ben birde değişik saksı tasarımları yapıyorum evdekiler saksıdan adım atıcak yer kalmadı yeter diyorlar :D Kullanın tabi ki mutlu olduğumuz şeylerden taviz verilmez :)
Kesinlikle katiliyorum
😊😊
Hayırlı akşamlar dilerim bu kısa ve güzel sohbetiniz için çok teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim sağolasın sana da💁♀️
Samimi olmak gerekirse biraz zorlama olmuş gibi geldi bana. Otantik ile minnoş ponçik bir araya gelince kedi tasarımı ara formda kaybolmuş sanki ama sen beğendiysen ne mutlu.
çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
Aa çok minnoş olmuşş 😻
Çok güzel, emeğinize sağlık.
Aaaa çok güzelll
Süper💯
Çok tatlı fincan
Şirin seker
Çok güzel
kim yapdı
Ben ve seramikçi ekibim
güzel yapmışınız kim çizdi bunu
Güzel