Böyle resimler ilgimi çekiyor. Böyle insanlar karalıyor ve ortaya bir tane yüz çıkıyor ya. O olayı cidden çok seviyorum. Resme pek yeteneğim olduğunu söyleyemem ama biraz uğraşırsam eğer mükemmel olmasa da böyle resimler çizebileceğime inanıyorum. Bu tarz resimlere ne dendiğini bilenler cevaplarsa sevinirim.
Çizimler depresyon, şizotipal, şizoid, major depresyon vs gibi kisilik bozuklukları yaşayan insanlardan oluşan bir çizim. Tamamen hiçsizlik, kendisizlik ve stres mutsuzlukluk konular. Sizinde ilginizi çekiyorsa bilinçaltınıztq yatan bir nedenden dolayıdır.
Evet, psikolojiye ilgisi olan bir insanım. Küçüklüğümden beri psikolojiye aşırı derecede ilgim var. Psikolojik rahatsızlıkları araştırmak, hastalıklar hakkında bilgi edinmek bile en büyük hobim diyebilirim. Böyle resimleri sevme sebebim de o, mesela 4. fotoğrafa baktığım zaman şizofreni hastası birisi gözümde canlanıyor. Tek sebebi bu yani, öyle hastalıkları araştırmayı sevdiğim için böyle resimler ilgimi çekiyor.
Gerçi, neden şu an uzun uzun yazıp hayatımı anlattığımı bilmiyorum. Psikolojiye ilgim var o yüzden böyle resimleri seviyorum deyip geçebilirdim ama anlatmayı tercih etmişim. Kusura bakma.