Ben 2 grubun fandomundayım biri BTS diğeri BLACKPİNK BTS’te bu güne kadar biasım bir tek Jk di şimdi Jk ve Jm ama BLACKPİNK tek biasım var sizinki nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Army'im. Tüm BTS üyelerini yetenekli buluyorum ve seviyorum sadece Suga ve Tae ile benzer yönlerim olduğu için ikisi biaslarım. BP dinliyorum ama Blink değilim çünkü kimse kızmasın ama Jisoo'nun sesi bana hitap etmiyor. Ben daha çok Jennie ve Lisa'yı yetenekli buluyorum. Bu yüzden BP'den biaslarım da onlar.
benim bp 1 bts 3 skz 4 SKDJUSIODIUJ
eig seçmişin afrm adam ol
Taam aPla
taam demicen tamam dicen tch tch
Tamam saç bandı aPla
Birden fazla var
eig için teşekkür ederim
Teşekküre gerek yok meleğimm
❤
❤️
Cevap
5Cevap
Stray Kids, Twice, Blackpink, BTS, Red Velvet, Exo, Txt, Nct, Astro daha çooook var ama aklıma gelenler bunlar hepsini çok severim biaslarım: Taehyung, Felix, Hyunjin, jungkook, Lisa, Jennie, Rose, Momo, Joy, İrene, Eunwoo Exo da Luhan biasımdı ama ayrıldı maalesef şu an Kai ama Luhan hâlâ kalbimde. ^^
fandomunda olduğum tek grup blackpink biasım da jisoo
bts fandomunda değilim ama onları da dinliyorum
Fazla dinelmiyorum hani fandom olacak kadar gurupları takip etmiyorum sadece blackpinki yakından onda da jisoo biasım
Bp 2 bts eşit seviyorum öyle devam ediyor baya grup takip ediyorum üşendim yazmaya
ne kafama eserse dinlerim
stayim ve moa
çok fazla grup dinliyorum
Evet hayadım ben
birde garip garip isimler aga yok egzoz yok bios yok çançinçon türkçeyi unutturdunuz valla hiçbirşey anlamıyorum yakında ülkecek çançinçon diye iletişim kuracağız
@anonimHate Seni ne kadar ilgilendiriyor?
sağranhamniiğdaa
sarameyeyo tokki kopi oppa magamaga vada vada heyorelatıoalkiqoralo çekototovatatata hangurın
@anonimHate oppa mı Kkakakjaqmsw
koreli erkek beni kırbaçlıyor koreli erkek p. pisi ohh evet titriyorum sular fışkırtıyorum ahh boşaldım jungkook un suratına
yaa ne kadar da komiğim ben böylee 😂
@anonimHate ıskalkaksjksjkosnwkoswk oppacılarla bizi karıştırma mq
ya arkadaş sorsak hiçbiriniz oppacı değilsiniz peki kim bunları yazanlar yahu?
ama elbette ki betese ve ke-pap genç kızların rüyalarının prensi.. dünyadaki kadın nüfusu g. koreli erkekler sayesinde 20 milyon falan daha fazladır. çünkü onlar travesti. neyse o bu değil aga kafama silah dayadım sonra sokaktaki kızlar son ses betesenin şarkılarını söylüyordu enerjim yerine geldi vazgeçtim vadavada vada vada
Aga bu siteyi 15-16 yaş kızlar basmış yaa 😂 hepsi de 1 xper 18 yaş nedense ahahah
4 xper olan hesabımı kapattım 😏
sarameyeyo tokki kopi oppa magamaga vada vada heyorelatıoalkiqoralo çekototovatatata hangurın
Sus lan yaprağımın başı.
@jeonjkjeonsn çançinçon vada vada tatata ağağağağağ
@jeonjkjeonsn iDÖLüm neden jungkuk biliyor musun çünkü o bir fizik uzmanı o bir bilim adamı o ünlü çok kıymetli birisi telefonun mucidi elektriği ve ampulü bulan adam idölümüzsün jungk!!!
Gizliden çık da kim olduğunu görelim
Ben Dinlemiyorum Bakamam
Aespa Blackpink Twice Bts tek bias
Exo, Blackpink
Dinlemiyorum öyle saçma şeyler
Nesi saçma?
@cncmcmcö müzik saçma
Bize kalırsa Türk müzikleri saçma
@cncmcmcö kanka kimse şu kadar ödül almış şunu başarmış diye bakmayacaksın bu devirde. ona bakarsan dünyanın en yakışıklı erkekleri veya en güzel kadınları listesindeki kimse tarzım değil yani bu devirde aslında ödül almış olması onun harika olduğunu göstermez.
@cncmcmcö şahsen benim kulak zevkime hiç bir zaman hitap etmedi ve etmeyecek. bizim ülkemizde de örnekleri var mesela meclise enes baturu çağırıyorlar falan. kaliteli olan değil sevilenler kazanıyor hep ;) ayrıca rap dinleyen kız kitlesi en azından twitter da "ahh iDÖLüme sa*kso çekmek istiyorum oram buram sulandı diye şeyler demiyor" 👍
@cncmcmcö her basarili sey güzeldir diye bir şey yok. Ben sevmiyorum öyle müzik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?