Selam, Ben müzik dinlemeyi çok severim genelde geceleri oturur kendi kendime dinlerim. Müzik dinlerken dans etmeyede bayılırım dans etmek hobilerim arasında. Şu an aşağıda bıraktığım müziğe ritim tutuyorum 😃 Sizce müzik ruhun gıdası mı, en son ne zaman müzik dinlediniz?
Sizce müzik ruhun gıdası mı, en son ne zaman müzik dinlediniz?
Belası kardeşim uyuşturucu etkisi var çok dinlemek iyi değil hem günaha hem de melankoliye sürüklüyor İnsanı bir çok müzik depresyona giriyor İnsanlar. Az dinle haram olmayan müzik dinle.
Bende dinlerim. Ama müzik ruhun gıdası felan değil. Müzik insanda bağimlilık yapiyor bu kesin. Örnek verirsem kardeşimin her saniye her dakika asla ağzı boş durmuyor yani dinlersin de her an söylemek hastalik gibi birşey. Dozunda dinlemek gerek. Herşeyin fazlası zarar.
Müzik ruhun gıdasıdır. (Öğün atlamamaya dikkat edin 😉) En son ne zaman müzik dinledim hımm şu an dinliyorum. (♩Sabrina Carpenter — Why♩güzel şarkı dinleyin sizde)
Tabi atarım ama benim müzik tarzım seni yorabilir mi bilemem gerçi her teldan çalarım , reggea metal jazz, Blues , post rock punk, senfonik metal zaman zaman enstrümantal vs.