Ben, José Saramago'nun Körlük kitabını okurken, kitabı kesinlikle elimden düşürememiştim.
Sizi etkileyen kitaplar nelerdir?
Sizi etkileyen kitaplar nelerdir?
Körlük efsanedir ya Oblomov beni fazlasıyla etkilemişti. Yaşım daha küçük 19 yaşımdayım. Kim bilir daha ne kitaplarla tanışacağım. O günleri sabırsızlıkla bekliyorummm
Rus edebiyatındaki yazarlar, insanın iliklerine işleyen ve uzun süre zihninden atamadığın hatta bazen istemsizce kendi hayatını kitaptaki ana karakterin hayatına entegre ettiğin kitaplar yazmışlar. Ben de yeni kitaplarla tanışacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum ☺️ teşekkür ederim görüşün için 🙏
Ne demek ben teşekkür ederim burada böyle kaliteli sorular görmek çok hoşuma gidiyor. Açıkçası söylemek gerekirse mutlu oluyorum
Stephen King 'in romanları her ne kadar zun olsa da acaip sürükleyici oluyor. Size de tavsiye ederim. Polisiye, Gerilim gibi konuları içeren romanlarını okudum bir süre etkisi üzerimde geçmedi, gece gündüz olayları kafamda canlandırıp durdum.
Rica ederim
bin muhteşem güneş
beyazit akman osman 1 2
beyazit akman son seferad
beyazit akman dünyanin ilk günü
metin aktas nisanci
jean paul roux mogol imparatorlugu
yesil mumya
ve ali çimenin bütün Tarihi değiştirenler serisi
Cevap
4Cevap
Jane Eyre ve Uğultulu Tepeler anlatım şekilleri o kadar etkileyici ki. Bronte kardeşlerin keşke daha fazla eseri olsaydı.
Sabahattin Ali ve Stefan Zweig Bütün eserleri harika diyebilirim. Tekrar tekrar okurum.
Ancak kitap seçemem. Hepsi zevkli..
Kitaplığımda Türk yazarlara pek yer vermiyordum, bu büyük bir hataymış bunu Sabahattin Ali'nin kitaplarını okumaya başlayınca anlamıştım. Stefan Zweig, bu adama diyebileceğim bir şey yok, işlediği konuyu okuyucusuna hissettirmede en başarılı yazarlardan biri bana kalırsa. Teşekkür ederim değerli görüşün için 🙏
Evet, katılıyorum. Güzel görüşün için de teşekkür ederim. Keyifli okumalar..
Kur'an'ı Kerim okumaktan zevk alıyorum okumaya başladığım da bırakmak gelmiyor içimden
Körlük çok güzel kitaptır. Distopik olan her kitabı bırakamam kolay kolay :D
Elime aldığım kitabı bir kere okurum deli gibi sevsemde ilk bambaşka sonunu bildiğim hikayeleri okumam.
İlber ortaylı bir ömür nasıl yaşanır
Kara kutu
Rica ederim aklıma geleni direk yazdım
İmam Gazali- Kalplerin Keşfi
Rica ederim, tavsiye ediyorum okumalısın sende :)
Sefiller ara sıra açıp tekrar okurum 🤣
maksim gorki’nin çoğu kitabı
ricalar
Kuran-i kerim
Ben teşekkür ederim
Büyü kitabı
Oscar Wilde, Dorian Gray'in Portresi
Ne demek😌
Psikoloji kitapları
Hayvan çifliği👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?