Kültür & Sanat Çizim yapmayı seviyor musunuz? Gavurderler Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Selamm✨Çizim yapmayı seviyor musunuz? Çizim yapmaya yeteğiniz var mı?Ben küçüklüğümden beri çizim yapmayı çok severim.Yaptığım çizimlerin bazılarını size göstermek istedim.🌸👇 Çizim yapmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
jamcfly06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Çizmeyi bende severim. Çok beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Güzel Sanatlar falan var mı geçmişinde? 1 4 Yorumla Gavurderler +1 yıl Teşekkürler, hayır ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum :) Yorumla jamcfly06 +1 yıl Ne güzel, bende size benim çizdiğim birkaç resim göstermek istiyorum.https://i.resmim.net/i/Prtr-scaled.jpeghttps://www.resimyukle.org/i/ziyyu Yorumla Gavurderler +1 yıl 2. resme bayıldım :) Çok güzeller ellerine sağlık senindee Yorumla jamcfly06 +1 yıl Teşekkürlerrrr... Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Severim ama çizemem... Çok güzel çizmişsin 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Manzara fotoları çizmek isterdim. 3. Foto gibi mesela. Ellerinizle sağlık siz bağa prof olmuşsunuz maşallah. 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet çok severdim, geçmiş zaman eki kullanma sebebim çizimi geçen sene bırakmak oldu. Haliyle biraz köreldi ama yeniden çizmek neden olmasın. :) 0 0 Yorumla
Nesrin22 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Severim ama uzun zamandır çizmedim.. Çok yeteneklisin çok güzel çizmişsin.. Özellikle ilk çizim mükemmmmel 💙💙 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı. lise hayatımda karakalem çizmeyi portre vs severdim, bunlar başka bir şey ama harika görünüyorlar👌 0 0 Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çizim yapmayı severim :) Çizimlerin çok güzel, nazar değmesin. 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Böyle bir yeteneğim olmasını çok isterdim Çizimlerin muazzam güzel büyük bir yetenek ve emek var 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Mekanik Tasarımcıyım, işim çizim yapmak. Ve mükemmel seviyorum :) 0 0 Yorumla
zelihhh Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İnstagram hesabım @chivartregal çizimlerime bakıp sevip sevmediğimi anlayabilirsiniz 😊 0 0 Yorumla
sevgitopuhiçdeğilim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel çiziyorsun <3 hem güzelsin hemde her dalda yeteneklisin hü 0 0 Yorumla
blackclove Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok severim ben de özellikle karakalem. Çizimlerin efsaneee 😆 0 0 Yorumla
Jesusisgood Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl mükemmel çizmişsin güzellik <3 ben çizim yapmayı severim ama pek iyi çizdiğim söylenemez 0 0 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Pek beceremem ben seninki çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yapamam pek becerim yok ama denemedim de 0 0 Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç yeteğenim yok ama yapanlara bayılıyorum 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. seviyordum uzun süredir çizmiyorum. 0 0 Yorumla
Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Ben sevmem, ama sizinkiler harikulâde olmuş. 0 0 Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl görsellerde ki kadar uğraşmasamda severim 0 0 Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Severim önceden yapardım da su an yapmıyorum. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. Sevmiyorum ama meslek gereği yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hola,Müq çizimler 👌🏻 severim hobim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada noktalama ile yapılmış Şu an fark ettim ve mükkemmel baya detay ve emek istiyor umarım güzel yerlere gelirsin Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar