Müzik zevkim çok sıradan, nasıl değiştirebilirim?

Her insanın kendisiyle özdeşleşen zevkleri, dinlediği türleri var ama ben kulağıma ne hoş gelirse onu dinliyorum. Metallica dinlerim, peşine Edis dinlerim gibi, ve bilirsiniz pop müzik dinlemek neredeyse ayıp sayılıyor kimi kesimlerce, utanıyorum ben de pop şarkıları dinlerken ama kulağıma hoş geliyor. Spotify'a giriyorum, en çok dinlediğim türü pop gösteriyor, millete bakıyorum caz gösteriyor klasik gösteriyor utanıyorum. Hatta bir gün telefonumun sesini kistim, gün boyu bir rock playisti oynattım, sonra 2020 rewindda bir baktım en sevdiğim müzik türüne pop diyor hala. Ben artık sıradan olmak istemiyorum, kültürlü kesimin ilgisini çekmek istiyorum. Yani onların dinlediği tarzdan da müzikler dinliyorum, şöyle diyeyim, Pentagram dinlerim mesela ama Pentagram'ın bütün şarkılarını bilmem, nereden bileyim. Pentagram'ın 3 şarkısını bilirim, Justin Bieber'ın 5 şarkısını bilirim, Eminem'in 4 şarkısını bilirim, Tiesto'nun 7 şarkısını bilirim mesela, kulağıma ne hoş gelirse. Ama sanırım çok sıradanım, marijinal olmak istiyorum, nasıl müzik zevkimi degistirebilirim ki? Sürekli rock müzik dinliyormuş gibi görünmek istiyorum ama rock müzik bazen cidden kafamı şişiriyor, klasik müzikçi goruneyim diyorum içimi bayiyor, hadi ulan popçu olayım diyorum bu sefer çok basit hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Müzik zevkim çok sıradan, nasıl değiştirebilirim?