Gizli Üye(30-35)+1 yılhoş geldin orası yorumu kabul etmediği için burdan yazıyorum.. bende çok uzun süredir yokum hatta o günden beri bugün bildirimleri karıştırdım ve gördüm. Daha doğrusu telefonu kaybettim cokcuzun bir süre geri dönmedim o yüzden şifreleri hatırlamak vs uzun sürdü. İyiyim bu arada sen nasılsın?
0145 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada çok şeyler oldu... şuanda bile karantinadayim birazcık covid olmuşum daaaa:)
Soran+1 yılSende hoş geldin o halde :) neler oldu anlat bakalım.. ayrıca çok geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine.. umarım güzel geçirenlerdensindir..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim valla harika geçiriyorum tat ve koku kaybi dışında turp gibiyim desem yeridir birde delta varyant ona rağmen iyi... amcam vefat etti.. Babamın ayagi kesildi
Soran+1 yılValla ne diyeceğimi bilemedim son. Haftada benim başıma gelenlerle hemen hemen aynı şeyler olmuş bu nasıl uğursuzluktur anlayamadım.. gecen hafta Bugün maalesef 9 yaşında yiğenimi kaybettik, yetmezmiş gibi babannem üzüntüden yoğun bakıma alındı.. canım çok sıkkın bu aralar.. Allah rahmet eylesin bu arada ve baban içinde geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim.. sana gelince turp gibiysen ohh miss
Cevap sahibi+1 yılSagolasin.. başınız sagolsun yigene noldu yaa çok küçük çok üzüldüm ya..
Soran+1 yılİnan bana biz hala etkisindeyiz. Psikolojim bozuldu çok seviyordum daha küçücuktu yavrucak.. aklıma geldikce çıldırıyorum.. belediye otobüsü çarptı maalesef
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ona ya. Valla çok üzüldüm içim cız etti. Allah anasına babasına sabırlar versin çok zor Cook. Bizim aylar oldu artık alıştık diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılAma çok güzel dostluk kurmuşuz yazmaya vaktim ve psikolojim olmadı inan ki ama hep geldin aklıma..
Soran+1 yılBiz alisamiyoruz.. hayattan tat falan almıyorum. Zaten belkide bu yüzden kendimi tekrardan buralara attım! Canımın içi melek oldu...
Cevap sahibi+1 yılÇok normal ya ölümün her türlüsü kötü ama birde küçük olunca daha kötü. Maalesef hayat devam ediyor. Allah sıralı ölüm versin. melek olmuş yavrucak.
Soran+1 yılEvet dostluğumuz gerçekten kalıcı ve sürükleyici olması çok güzel. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin seninle sohpet etmek bana iyi geliyor.. iyi ki varsın diyebilirim.. sende hep aklımdaydin,, kii zaten buraya girdiğim gibi ilk sana yazmamdan belli oluyordur..
Cevap sahibi+1 yılİyi ki varsın gerçekten!! Ölüm hayatın en adaletli olan olayı bir gün herkes ölecek ama bu kadar küçük olunca can yakıyor. Belkide ölümün bile adaletsizliği bu. Küçük Ölüm duyunca aklıma o küçücük bedenin kefenlenmesi geliyor istemsizce. Olmaması gereken birsey gibi ne bileyim yakıştıramıyorum bir türlü..
Soran+1 yılEyvAllah bilmukabele... Ne güzel tarif ettin hislerimi,, İnan bana neler yazmak istiyorum da yazamıyorum.. aklım darmadağın.. o kadar haklısın kii sözlerinin alnı olsa da öpsem diyorum...
Cevap sahibi+1 yılDünya! Bu kadarsın işte... Ne desem de acın hafiflemez. Ama zamanla alışacaksınz. Nankörüz biz. Neleri unutmuyoruz kii? Bir evden bir can çıkınca arkasından hemen sabir girermis. Zaten başka türlüsü nasıl olurdu ki?
Soran+1 yılHarbiden kitabın ortasından konuşuyorsun şu an yaninda olasım içimi dökesim geldi.. cansın sen :)
Cevap sahibi+1 yılSende cansın:) evet benimde aklıma geliyor keşke iki yakın arkadaş olup arada bir kahve içip dertlesebilsek ne iyi olurdu. Böyle olmasının iyi yanlarida var güven oluşuyor tanımayınca ama öbür türlü seni anlayan 2 çift gözde harika olurdu :)
Soran+1 yılAynı zehirde oturmuş olsaydık bu kahve Sohpet kısmına kesinlikle katılıyorum çok iyi olurdu.. ve tabii ki böyle olmasının güzel yanları da var bugüne kadar anonim şekilde devam etmemize rağmen sohpetimiz hala sürdürülebilir devam ediyorsa yakın olsaydık çok daha sağlıklı ve güzel olurdu.. vee iletişimin en temel unsuru beden ve göz temasıyla iletisim muazam olurdu, bazı şeyleri gözler daha iyi anlatır çünkü :)
Soran+1 yılBeden dili olacaktı.. ek getirmeyi unutmuşum çok pardon. :/
Cevap sahibi+1 yılEvet katılıyorum sana.. olsun boylesi de güzel yine de :) birbirlerimizin fikirlerini onemsedigimiz için ara sıra buraya gelip konuşmak iyi geliyor
Cevap sahibi+1 yılDüzeltme yapmana gerek yok ben seni anlıyorum artık :) uğraşma yani
Soran+1 yılElbette böylesi de güzel :) önemli olan da zaten birbirimizi anlamak, gerisi teferruat :)
Soran+1 yılYok bide anlama 😁
Cevap sahibi+1 yılHahaha :) aynen öyle.. ama bir gün gizli numaradan arayıp taciz edicem seni haberin olsun. Bir kerelige mahsus :)
Soran+1 yılNumaramı vermedim dimi ben sana ona göre hazırlıklı oluyim :) taciz edecek olana bağlı senden sıkıntı çıkmaz diye umuyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben öyle belalı tiplerden değilim korkma :) yok ben istemedim sende vermedin henüz ama aklımda vardı o zamanlar o kadar konuşuyoruz bir kez olsun seslerimizi duyalım diye.. şu virüs bitsin şu an sesim t. ravesti gibi seni urkutmek istemem:)
Soran+1 yılYalnız özelden arayan biri harbiden var hiç konuşmaz 2 3 ayda bir muhakkak arar,, eğer ilk etapta o sanarsam argolu cümlelere kurban gidebilirsin ona göre gardını al 😁 yok be biliyorum zaten belalı bir tip olmadığını kendini az çok belli ediyorsun zaten :) haa bu arada iyi düşünmüşsün t. ravesti gibi bir ses duyarim falan arkama bakmadan kaçarım :) tabi bunlar işin şakası bence senin sesinde güzel bir tonlama bar :)
Cevap sahibi+1 yıl2 3 ayda bir çok ilginç.. arada sırada aklıma geliyorsun ama unutmuyorum ama o kadar da mühim değilsin der gibi :) yok yaa ben söylemeden aramam merak etme. :) zaten numaran bile yok istediğimde arayacağım zamanı söylerim. Yok ya sesimi beğenmiyorum böyle bir albenisi yok cidden :)
Soran+1 yılValla hakkımda ne düşündüğü beni zerre enterese etmiyor umarım kökten aklından silinirim o kişinin 😁 sesin konusunda sana fikrimi sormadik bırakta ona biz karar verelim dimi ama :))) gerçi kendi sesini beğenen bir kişi bile görmedim şu hayatta :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha olsun yaa arada bir stres atarsın işte daha ne :) evet ya birde sesim hakkında yorumunu alırım bak iyi olur hiç sormadım kimseye sesim sende ne ifade ediyor diye. Kocama sorsam ne sacmaliyon ne ifade edecek der eminim :))
Soran+1 yılzaten iyice stres topu oldu benim için :) oooo bak bu çok iyi ben ilk olucam demek ki, nedense güzel yorumlar yapacagimdan eminim :) kocani anlamak mümkün değil zaten her konuda kadınsılığını belli eden ve albenisi olduğunu hissettirebilen biriyle herkes kolay kolay karsilasamaz.. ahh ulan ahhh efkarlandim bak şimdi 😁
Cevap sahibi+1 yılAmaaan adamın içi geçmiş boş ver ahahaha :) adamın az dedikodusunu yapmadık seninle valla.. yanacaksak şu gıybetten yanacaz zaten :) efkarlanma boş ver Allah sana daha güzelini daha iyisini versin. Komşunun tavuğu kaz görünür derler, erkek milleti değil misiniz yaranilmaz senin olsa sende sıkılırsın zamanla:)
Soran+1 yılErkek milleti değil misiniz :)) iç savas başlayacak gibi burada ahahah. dd ten ve fikir uyumu diye bir şey var eğer bunlarda okeysem asla sıkılmam :) biz seninle her türlü yanacaz zaten orasını düşünmeyelim en iyisi :) adamda hakkediyor ama bizim suçumuz günahımız ne :) senin gibi bir eşim olacak komşunun tavucu civciv gibi gorunmezdi herhalde 😂😂 dipnot: görmedim seni ama az çok tahmin edebiliyorum marifetli kadınlık nedir bilen birisin belli :)
Cevap sahibi+1 yılOkudum ve gülümsedim :) ama sonra saate baktım ve 3 olmuş uyku saatim geçmiş ( babam bizde kalıyor ameliyattan sonra ve kahvaltı saati biraz erken) ben yatayım fırsat bulunca yazayım devam edelim olur mu :) eşimde karantinada malum biraz zor olacak ama yazarım fırsat buldukça:)
Soran+1 yılDaim olsun yüzünde ki gülümsemeler :) Hiç sorun değil her türlü devam ederiz :) haklısın eşin evde bu yüzden riske atma kendini dikkatli olmakta fayda var.. iyi geceler tatlı rüyalar :)
Cevap sahibi+1 yılCümlemizin :) evet pazartesi bitiyor karantina zaten:) iyi geceler Allah rahatlık versin ;)
Cevap sahibi+1 yılGünaydın.. fikir ve ten uyumu pek olmadığı için zaten böyleyiz ya :) bende bende bir sorun pek olmadığını düşünüyorum zaten :) ama gerçekten bir zaman sonra sıkılıyoruz elimizdekinden, o yüzden öyle dedim.. oyuncak gibi düşün en güzeli en iyisi sende olsa ne olacak bir zaman sonra oynamaktan sıkılıyorsun. Benden almasınlar ama bende oynamayayim dursun bir köşede diyorsun :)
Soran+1 yılOysa ki bir ilişkinin sürdürülebilir olmasının en büyük 2 faktörü fikir ve ten uyumudur.. bunlar da sizde yok maalesef,, ve bence de sende en ufak sorun yok nerde neyi nasıl yapacağını bilen birisin zaten bunu bariz bir şekilde gözler önüne seriyorsun bence :) örneklerinde de çok haklısın, insanoğlu ulaşamadığının delisiymiş, elindekinin ise nankörüymüş.. ama benden almasınlar başkasının da olmasın durumu çok tehlikeli, işte bu yüzden her zaman kıymet bilinmeli gereken bütün değerler fazlasıyla verilmeli! Aksi takdirde elinde değerini bilmediğin oyuncakla başkası oynarsa oturup bir köşede ağlamayacaksin o zaman :) her şey bizlerin elinde yani ;)
Soran+1 yılGünaydın bu arada :)
Cevap sahibi+1 yılNerde neyi yanlış yaptığımı inanki bilmiyorum o yüzden uyumsuzluk diyorum artık belkide güzel olan herseyin standart seviyede yasanmasidir. :) ya da normali budur.
Soran+1 yılBildiğim tek birsey var ki standart bir şekilde asla ilişki yaşanmaz! Sevgi saygı ve tutku olmalı bir ilişki de.. her yönden ver her açıdan sadece bir sarilmaya kadar bile olsa hazz duyulmalı! Standart bir ilişki de tutku fazla bulunmuyor maalesef;; ayrıca sizin sorununuz kesinlikle ten uyumu ve fikir ayrılıkları! Sen çölde suyunu bekleyen kum tanesi, o ise kutuplarinda kalıplaşmış buz parçası.. yani demek istediğim o ki sen daha fazla tutkulu ilişki sürdürülebilecek taraftasin. bu özellikte maalesef karşıda yok.. kısacası sözü getirmek istediğim yer belli,, sende yanlışlık falan yok ve asla normali bu değil.. bilgin olsun küçük hanım :)
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel tanımlama bayıldım!! :) bilmiyorum gerçekten ne dusunecegimi şaşırdım diyebilirim.. her zaman tutkusuz değiliz bazı zamanlar çok fazla iyi ve tutkulu oluyor bazı zamanlar fazlaca vasat.. ama aramızda bir sorun var mı bilemiyorum artık. Son zamanlar kavgasız gürültüsüz geçti. . Ama o kadar aradayım ki hala sorularımın bir cevabı yok. Nereye elimi atsam elimde kalıyor maalesef. Babam uzun zamandır bizde ya , herseyiyle ilgileniyor babamda çok geçimli bir insan değil aslina bakarsan. Yani banyosunu bile kendi yaptırıyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada uzun süre yazamıyorum kusura bakma gün içinde çok fazla isim oluyor hiç vaktim kalmıyor. babamin 6 öğünü var ve hepsi diyet:( bize ayrı ona ayrı derken zorlaştı hersey.
Soran+1 yılArada bir soğuma var gibi geldi bana haksız mıyım? Bak senin eşin ne kadar iyi olursa olsun ona laf yok zaten!! Ama bazı sorumlulukları kesinlikle yerine getirmeli, kadınsın bazı ihtiyaçların falan vardır açıkça diyemezsin mesela bunları kendisi karşılamalı! Hem sevgi konusunda hemde diğer konuda kesinlikle tatminkar olmalı bencil olmamalı. Bundan sonra daha açıkta olabilirim sorun değilse senin için.. bu arada cinsel hayatınız nasıl? Özel değilse tabi
Soran+1 yılEstağfurullah ne kusuru beni alistirdin artık sonra kaçarsam şaşırma ama hee 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKacma be dur nereye gidiyorsun :) diğer sorunada gelcem şimdi:)
Cevap sahibi+1 yılAçık olmanda sorun yok biz seninle çok şey konuştuk. Cinsel hayat şöyle cenaze ve babamın ameliyatı derken 1 ay temas olmadı ben istemedim oda ustelemedi psikolojim biraz bozulmuştu duruma alışmam uzun sürdü diyebilirim.. cinsellik çok fazla değişken bizde yani bir gün bir bakmışsın farklı mekan farklı kostumlerle harika olabiliyor. Çok uzun ve güzel sürüyor sonra 1 2 hafta monoton hala geliyor oluyor ama standart şekilde oluyor sonra Bir daha iyi birsey oluyor filan. Benimki cinsellik konuşmayı sevmez sadece yatakta açık seçik konuşabiliyorum..
Soran+1 yılTamam o zaman açık olucam 🙂 sonra yok şöyle yok böyle yavaş ol falan deme yoksa karışmam hee 🙂 farklı mekan ve kostüm olayına bayıldım bu çok diri tutabilir aranizda ki elektriği. d bunun dışında sanırım sen cinselliği her yönden seviyorsun, konuşmasını da farklı fantezileri denemeyi ve daha belki tahmin edemediğim birçok fantezi ve istek türünü de.. monotonluk olayı da bence kesinlikle karşı taraftan kaynaklanıyor, senden kaynaklandığını kesinlikle düşünmüyorum çünkü sen heyecan duymayı seven bir kadınsın. İlişkinin en temel prensiplerinden biridir bu..
Cevap sahibi+1 yılYok sorun yok. Bir konu üzerine konuşmak başkadır laubali ve farklı niyet başkadır ben farklı niyetlere karşıyım. Evet ben heyecan duymayı seviyorum olaya ihtiyaç gözüyle bakmıyorum sadece ama o genelde ihtiyaç ara sıra heyecan tutku olarak bakıyor sorun burdan kaynakli. Yani erkek ihtiyacını giderdiği zaman cinsellik konusunda duygusal olmaya pek ihtiyaç duymuyor bana göre ama kadın daha farklı. Mesela geçen şunu okumuştum ilişki bittikten sonra erkekler hormonları dolayısıyla uzak kalmak istermiş kadında aksine daha da yakın olmak istermiş. Biz çok uzakta kalmıyoruz öpüp sarılıp uyuyoruz sonrasında genelde. Mesela cocuk ortak kararla istemiyoruz şu an içinde olduğumuz şartlardan dolayı. En son ki ilişkide bugüne kadar hiç olmayan şey oldu yanlışlıkla. Ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım buna da anlam veremedim hiç olmamıştı ve çocuk istemediğimiz konusunda ortak karardayiz
Cevap sahibi+1 yılAma şunu da düşünüyorum ihtiyaçi dahilinde cinsel yakınlaşma sağlıyor yani tahrik olup heyecanlanıp falan değil onun ihtiyaci yoksa giyim makyaj vs onu etkilemiyor. Geçen makyaj yapayım dedim yaptım kendi kendine neden kötülük yapıyorsun diyor niye dedim doğal güzelliğini bozuyorsun filan.. Yani ne yapsan oluyor adama
Soran+1 yılBu kötü çok bir şey ama biliyorsun demi? Bir kadın sevdiği erkeği için süslenip güzel giyinmeye dikkat ediyorsa erkek bu konuda çok hassas ve güzel yaklaşık sergilemeli. Aksi takdirde o kadar hazırlık yapan kadının kalbi kötü hissediyor istemsiz. Bu da bir rencide edici yoldur mesela. Ben kesinlikle böyle şeylerden nefret ediyorum.. belki aranıza soğukluk girmişse vs istemsiz o da senin ona karşı eskisinden daha da uzak olduğunu düşünüyorsa bilerek içine boşalmış olabilir. Genelde çocuk sahibi eşlerine karşı daha rahat davranıyor erkekler, rahat rahat daha katı olabiliyorlar. Çünkü çocuklar genelde annelerin hassas karnidir. Bir diğer konu sadece ihtiyaç bir ilişki olacaksa hiç olmasın daha iyi!!! Zaten cinselliğin en güzel yanı bir anlık çekim, istek, hazz, şehvet,... usulca sevgi barındıran dokunuşlar ve birbirine sokulmalar, en olmadık anda gelen tutkulu sevisme isteğiyle birbiriyle öpüşürken diğer yandan da soyunma çabası... Tüm bunla cinselliği cinsellik yapan faktörlerdir.. tutkuyla yapılan ön sevişme olmadan seks hiçbir şeye yaramaz.. ama bazılarımız bunlari anlamıyor, sadece yatağa girelim 1 2 posiyonla sadece gir çık olsun ve bitsin.. bir taraf bosalsin diğer taraf yarım kalsin gibi saçma sapan bir mantık var.. bu saydıklarım dışında yaşanılan cinsellikler tam bileşimli cinsellik değil ki,, bu duyguyu maalesef yaşayamayan birçok insan var ve işin ilginç yanı bu güzellemenin farkında bile değiller..
Soran+1 yılFazla mı açık oldu yoksa sonra dayak yemeyelim senden 😂
Cevap sahibi+1 yılMakyaj konusunu tanıdığımdan beri sevmiyor. Yani ihtiyaç durumunda geliyor gibi olması kötü bir durum zaten en sevmediğim olayı hatta. Bana öyle hissettiriyor ne biliyim. Bende cinsellige senin gibi bakıyorum. Bana gore Bir erkeğin bir kadını arzulamaasi görsellikle ve tavırla alakalı. Görsellik olarak çok şahane kıvrımları olan bir kadın değilim daha fit daha zayıfım ama o biraz baliketli daha kalcali vs seviyor diğer erkekler gibi. Bense yağ yaparak kilo almayı uygun bulmuyorum ona göre besleniyorum. Bu konularda görsel zevk ayrisiyor. Bu konudaki tavrımı bildiği içinde pek yüklenmiyor ara sıra laf gelirse bir kaç kilo sana daha iyi olur vs diyor... tavır olacakta çekici gelmiyorsam onu tutkulu bulamadığım için kendim geri çekiliyor olabilirim etkiye tepki.. çok istekli görünmemek için. Kaçan kovalaniyor ne yazık ki :) onunda içinde illaki bir fantezi bir fetis vardır ama bunu asla dil ile ifade etmez ve bulmakta zor olabilir. Çünkü kapalı kutu.
Cevap sahibi+1 yılGeçen ki kaza olayı da beni şaşırttı cocuk için yapmadığına çok eminim. O şekilde beni bağlamayı istemiyor çünkü ortak karar cocuk meselesi uzaması. Ve sonrasında ertesi gün hapı alacak mısın dediğimde evet alcam tabiiki dedi . O an aslında bırakmak istemediği için bırakmadığını anladım sonrasında da bir kaç dakika bırakmadı. Ama şöyle bir şeyde var o an kulağına surda olduğumuzu hayal et sana şöyle yapıyorum şunu giymisim vs gibi bir konuşma yapıyordum:)
Cevap sahibi+1 yılİçgüdüsel olarak erkeklerle kadınlar çok farklı. Duygusal hislerle birlikte seks çok farklı çok duygu yüklü birsey onu kabul ediyorum ama bende seksin hayvansal bir dürtü olduğunu düşünüyorum. Çok duygusal bir dürtü olsaydı emin ol çiftlerin %80 i seks yapamazdı. Eksik birseylerin olduğunu düşünmüyor değilim düşünüyorum. Ama karşımdaki o kadar sabit ki ne yapsam sanki üstüme oturmayacak gibi sadece o esnada çok açık davranıyorum oda bence alınan zevkten kaynakli. Bir kaç zaman önce neden ilişki konusunda uzaklaştık gibi bir konuşma olmuştu biraz hazırlan gecelik giy vs demişti yani benim onu suçladığı şeyle oda beni suçluyor sen hazırlanıyorsun rutinsin gibi.. ama bende diyorum ki normal zamanda da arzu duymalısın ben jartiyer giydikten sonra zaten herkes bana arzu duyar.
Soran+1 yılYemin ederim tam benim kafamı yaşıyorsun, bende onları yazarken az önce gözden geciriyim dedim o esnada, ter ve şehvet içinde vücut birbiriyle tamamiyle temas halindeyken boyun kulak noktalarını hafif dil darbeleri vurma esnasında fisildama olmalı cinsellikte.. bu o an herşeyi baştan çıkarıcı hale getiriyor karşında ki kişi tüm benliğiyle senin fısıldamalarinin etkisine giriyor.. diğer yazdıklarına şimdi cevap vericem.. :)
Cevap sahibi+1 yılYani yüz güzelliği olarak kendime güveniyorum orada sorun yok ama fizik olarak düşündüğümde bende daha kıvrımlı daha etli butlu kadınları beğeniyorum. Hatta bazen biseksuel miyim diye düşündüğüm oluyor kalca kıvrımi olanlar ozellikle hoşlar. :) ve biraz kalın bacak seviyorum hafif ayva göbek:) ama iş kendime geldiğinde standartimin dışına çıkmak hoşuma gitmiyor bu konuda yani bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet bu anlattığını çok iyi biliyorum ve çokta kullanıyorum:) kulağına fısıldarken boyun ve kulağını unutmuyorum o an hem zevk alıyor hemde söylediklerinin devamında ne gelecek diye düşünürken farklı bir sekle giriyor :) zaten onun bitirici noktası bu. Elimden gelen herseyi yapıyorum geçen regl im , baktım sarılıp öpüyor ( adet iken asla iliski istemez ) halledemez misin canım istiyor falan diyor. Hallederiz abi falan diye şakalaştm mast- oral şekilde hallettik hoşuna gittiğine de çok eminim o gün mesela çok harikaydı falan diye uzun süre sarıldı
Soran+1 yılDediğin gibi sen jartiyer giydikten sonra herkes beğenir.. seks sırasında zaten yeterince her şey açıkca söylenmez mi? Bu o esnada şehvet anında alınan zevkten geliyor zaten.. zaten çok açık davranılmazsa eğer sıkıntı var demektir. Sen anlattıklarına göre çok tecrübeli birisin, kii zaten söylediklerine bakınca yaptığın şeyler en olması gereken şeyler değil mi ki? Fizik olayına gelince evet erkekler geneli dolgun kalçalı iri göğüslü kadın seviyor, misal ben asla az da olsa sınırını aşmış balık etli kadın sevmiyorum. Birbirine Orantılı kilo ve boy beni daha çok etkiliyor. Ne kilolu olsun ne de çok zayıf, normal kadın candır.. sende nasıl istiyorsan o şekilde ol çünkü öncelik senin kendini beğenmen olmalı. Fiziğin iyimis boswer o şekilde kalsın karisma bence.. ve illa ki ilişki olması için süslenmek hazırlanmak şart değildir! Olmadık anda bir insan arzulanmak ister, misal televizyon başında ya da mutfakta bir anlık sevdiği insanın vereceği istekli arkadan sarılma boyundan öpme benzeri tutkulu şeyleri görmek istiyor insan.. bu düşüncelerinde seninle sonuna kadar hemfiirim. İlla ki jartiyer şart değil arzulanmak için.. :)
Soran+1 yılBence sen bisex değilsin olamazsın sadece beğeniyorsunuz :) vay bee cidden bulunmaz Hint kumaşı gibisin hee regl döneminde bile terso yapmak yerine istediğini yerine farklı şekillerde yerine getirmek falan :) boyun kulak ve bide üzerine fisildamayı zaten o esnalarda kullanmak çok önemli karşında ki insanı eriyip bitirebiliyorsun bunun farkında olup çokça denemen harika bence,, haksız çıkarmadın beni cinselliğin hakkını sonuna kadar veriyorsun tecrübeli olan tutkulu bir kadının farkı işte :)) valla adam çok şanslı da bu tür konularda değerini hiç bilmiyor, sevgisini belli etme ve ilgi konusunu hiç söylemiyorum bile.. keşke sırf o gün harika diye sarılmak yerine sürekli gidip gelse sarilsa öpse falan.. bunu senin açından çok isterdim :) gerçi sen cidden çok zeki bir kadınsın istersen onu peşinde her türlü süründürürsün buna adım kadar eminim artık :)
Cevap sahibi+1 yılEvet ilişki için hazırlanmak için normal zamanda çok iyi ve tutkulu birliktelik lazım ki ben onu taclandirayim ya da ödül niteliği taşısın:) öyle düşünüyorum yani ilişki için normalde de çok fazla tahrik olman lazım ki o hazzı sana yasatayim dimi
Soran+1 yılAynen öyle :) düşün işte normalde bile ilişki esnasında bu zevkin en doruklarına çıkmayı başarırken normalde tutkulu birliktelik olan bir ilişkiden doğan seks ne kadar üst düzey olurdu!! Tahrikle başlayan ilişkinin verdiği hazz inanılmaz başka oluyor zaten :)
Cevap sahibi+1 yılHahaha neden bisex olamam :) denemeden bilemem bence:) ama kadınların birr kısmı cidden fazla görsel yaratılmış:) beğenmemek elde değil.. daha ince de dediğim gibi söylediklerime değil yaptıklarıma bak kafasında. Mesela karantina da odaları ayırabiliriz sende birsey yok sonuçta falan dedim saçmalama gelen senden gelsin dedi.. Ve karantina süresince ilişki yaşadık ara ara. Ben cinsellik konusunda bencede iyiyim tatmin olmama ihtimalini pek düşünmüyorum ama yine de eksik biseyy var. Birde benim onu reddetmiyor oluşumda sıkıntı bu konuda kaçan kovalanır uygulayamiyorum cinselligi sevdiğimi bildiği için inandırıcı olmuyor ya da tavır gibi algılanıyor istediğimde. Geçen işte istemedim başım ağrıyor dedim oysaki yalandı. Ertesi gün için söz verdim. Ertesi gün baya bekledi yatağa gelmemi, üstümü değiştiriyorum süzuyor filan :)) yine istemiyor gibi yaptım ama yemedi basın ağrıyorsa ilacın bende filan diyor yani uzun sürmüyor
Cevap sahibi+1 yılVe bu reglken olan olayda put gibi saçlarımla filan oynuyor o esnada. Put gibi durmak zorunda değilsin falan diye güldüm mesela ne yapayım dedi. Birseyler açıp izleyebilirsin değişiklik olur dedim benim manzaram güzel diyor. Oysa her erkek o an birseyler izlemeyi isterdi. Kadınlar po. rnografik şeyler konusunda sıkıntılı olduğu için ( ben öyle değilim ama beraberken izleriz ayrı izlemesine biraz kizabilirim) yapmadı açmadı mesela. Bu konuda ona tanıdığım özgürlükler fazla aslında
Soran+1 yılAhahah ne güldüm ya cinselliği sevmekte başa bela ya doğru düzgün kaçan kovalanır taktiğini de yapamıyorsun :)) haklısın bazı kadınlar yaradılış açısından cidden üst düzey gösterişli yaratılmış gibi.. ulan bide istemedim başım ağrıyor dedikten sonra ertesi güne söz vermek nasıl bir kaçış şeklidir cidden güldürdün beni :)) tatminligin en güzel yanı orgazm olmaktır bence eksiklik tam olarak burada var.. orgazm duygusunu sürekli yaşasan daha fazla cinsellikte istersin mesela. Farkli bir tat sonuçta :))
Cevap sahibi+1 yılEvet işte neden yeteri kadar tahrik olmuyor çözemiyorum.. kıyafet konusunda tahrik oluyor ama. Mesela ben kaşık pozisyonu severim uyumak için. Bana diyor ki dayayıp duruyorsun ama üstünde pijama var filan. İyide bu soğuk kış vakti sana hep dantelli giyemem ki. normalde çok açık yatarım ama bu aralar üstümü çok açıp usutuyorum
Soran+1 yılCidden şaşırdım oral veya mastürbasyon esnasında bu derece özgür bırakman senin profesyonel olduğunu gösterir.. adam çok şanslı valla.. herşeyi resmen ayaklarına seriyorsun daha ne olsun :)) yapma bee yapma beklentileri kaf dağına çıkarıcam sayende pislik 😂
Cevap sahibi+1 yılHahahahwhah :)) evet gerçekten kadınlar cinsellik konusunda iradeli olmalı, erkekler bu tür yoksunluktan korkuyor bence uzun vadede ;) ama ben kendimi o kadar şeffaf tutmuşum ki istemediğimde adam şey diyor yine ne yaptım:)) ya da gel ben hallederim agrini filan bide bunları derken cevap gelsin diye beklemiyor ise koyulmuş oluyor o kadar emin :))) ya bu işin doğası bu. Hadi bugün yatalım yarın yaparız dersin genelde bir umut verirsin adama o o umutla yarını bekler filan :)) evet zaten bir süre seks yapmadigin zaman ister istemez soguma oluyor yani bir isteksizlik başlıyor kesinlikle. Bizde de oluyor. Bende de oluyor. .
Cevap sahibi+1 yılEvet valla bildiğin rahat bırakıyorum takilabilirsin kafana göre diye :) oda ben cezbetmek için manzaram sağlam diyor hahahaha sanki yiyorum. O manzarayı her zaman görüyorsun ama karın seninle ilgilenirken senin ne izlediğini bile bile sorun çıkartamamasi fantezisel bir durum. Sen çıtayı düşür bence bunu hiç bir kadına soramazsın:) bunu zaten çoğu kadın yapmıyor. Ben Allah bana tatil sunmuş ne ugrascam diyeni bile duydum Allahtan izinli ilan edilen filan :))
Soran+1 yılİyi de kaşık pozisyonunda zaten ister istemez temas oluyor ki, çok tahrik oluyorsa arkadan yapışır üzerinde ne varsa omuzlarından kollarına sarkan boynunu ve omuzunu öper, sonrasında zaten pijamani çıkarmak 2 dakikasını almaz ne üşengeç adammış 😀 ahahaha boswer sen iradeli olma böyle en iyisi sensin ;) hep tamam çekersen adam tabi ki trip attığını sanır :) bir defa da gerçekten istemediğini düşünsün ama demi :) amaa nerdeeeee gerçekten istemezsen de adam bir şey yaptığını saniyor :) ahaha cevap beklemeden işe koyulması hep senin suçun adam senin sürekli hazır olduğunu sanıyor işte :) eeeee sen 1 hafta sonra değilde 1 gün sonrasına söz verirsen adam kendisini 24 saatlik alarm moduna alıyor, gün içinde de canlı bomba gibi dolanıyor etrafta akşamı beklerken suç sende manyak :)) bir süre seks yapılmadığı zaten soğuma elbette oluyor ama yine de seks sürekli yapılması gereken bir şey bence, evlilikte kim ne derse desin en önemli konumlarin başında geliyor :) yazdıklarına tek tek cevap veriyorum sonlarına emoji koyarak değerimi bil bak ahaha :))
Soran+1 yılEvet bence de çok rahat bırakıyorsun kafasına göre ve bu esnada en güzel davranis biçimi olabilir bravo :) fantazindd bayaga iyimis sen orada oral yap onunla ilgilen o da başka şeyler izlesin o esnada farklı bir deneyim galiba :) banane ya tüm suç sende çıtayı yükselttim senin yüzünden evlenip boşanirsam seni bulurum ahaahha :) evet çoğu kadın yapmıyor maalesef orasını anladım da Allah'tan izinliyim bahanesiyle falan uzak durmak biraz ürktüm! Umarım bana denk gelmez böylesi yoksa seni bulurum çıtanin hesabını sorarım :)
Cevap sahibi+1 yılPozisyon o normalde ama xabi istediğinde onu o şekilde tahrik ettiğimi söyleyip kabullendirmek istiyor zeki şey:) hem tahrik ediyorsun birde gecelik olaydı tadından yenmezdi şimdi modunda oysa uyuma pozisyonu o hahah :) bir kadının isteksiz olduğu belli oluyor zaten ıslanma olayından. Islanmış olmayan kadın o anlık tahrik olmamıştır ilişki başında tabii şu var yeni duştan çıkmamışsa. Bazen öyle olduğumda bozuluyor :) tabiiki seks en önemli şeylerden biri buna katılıyorum. Üst üste geç saatte mesaj geldiğinde bozuluyor afalliyor bende bilerek kaçamak cevap veriyorum falan :)
Cevap sahibi+1 yılÖzgürlük sağlama sebebim birazda gözü dışarı kaymasın diye hani özgür hissetsin çoğu şeyi benimle yasayabilsin ya da farklı bir fantezisi açığa çıksın diye çoğu insan karısıyla birseyler izlemek ister benimki p. rno açmaz mesela hiç ama +18film izleriz çok. Sonu da genelde yatakta biter etkilenir yani. Zaten cinsel terapistler bunu çok öneriyormus oyle duydum.. valla bana hiç gelme ben karışmam karı koca arasında şey o sadece seni dinlerim belki :) seçerken iyi seçmek lazım. Her detayi düşünmek biraz şeffaf olmak lazım..
Soran+1 yılSen var ya çok fenasin kaçamak cevap verirken sormuyor mu hayırdır diye :) bide gece olunca daha çok sinirleniyordur :) zaten kadın erkek fark etmez eğer tahrik söz konusu ise ıslanma olur, eğer ıslanma yoksa zaten orada bir sıkıntı vardı ya isteksiz bir zamandır ya da ilgi çekmiyorsundur, çünkü istekli olduğunu kişiye karşı mümkünati yok ıslanırsın, başka türlüsü yalan dolan :) ama sen çok fenasin :)
Soran+1 yılValla onu bunu bilmem sana gelirim affedersin ama çıta ebesinin şeyine çıktı resmen senden bunları duymamış olsam asla bu derece her yönden mükemmeliyetçi ve tecrübeli bir kadının olduğunu düşünmezdim.. peki senin var mı değişik bir fantazin? Ya da eşine dahi söyleyemedigin :) Hadi söyle söz aramızda :)) şaka şaka sadece sordum hemen kızma :)
Cevap sahibi+1 yılBozuluyor hayırdır diyemiyor ters yapicam diye :) hemen şey modunda sanki telefonu istiyorda ben vermiyorum :) sen benim telefonu kurcalarsin ama falan diyor :) ona da cevap vermiyorum arkasından İnterneti kapatıp teli sessize alıp teli yastığın altına koyup yatıyorum :) aynen öyle kesinlikle :)
Soran+1 yılAhaha Yani kısacası sen pislik yapıyorsun meraktan çıldırtma noktasına getirip umursamaz bir şekilde içini tam rahatlatmadan teli alıp yastığının altına koyup yatıyorsun öyle mi :)) yemin ederim zeki kadınsın ve abartmadan yineliyorum aşırı fenasin işini biliyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılBen renkli ışıktan etkileniyorum mümkünse kırmızı olacak, argo kelimeler.. farklı pozisyon.. birseyler izlerken olabilir, ya da fantezi bir müzik eşliğinde.. fantezi olarak ne bileyim ya aklıma gelmiyor şimdi:)))
Cevap sahibi+1 yılSenin varsa sen söyle bakalım:)
Cevap sahibi+1 yılBunların yanında aşırı evcimenim o yüzden şüphe aşamasına pek gelemiyor :) ama cinsellige olan düşkünlüğüm onu biraz ürkütüyor bunu biliyorum. Acaba mi derse bu sebeple der.:)
Soran+1 yılPozisyon çeşitliliği güzeldir :) argolu cümleler yerinde ve tam zevkin doruklarında güzeldir buna da katılıyorum :) karanlıkla birleşmiş kırmızı lost ışık altında hararetli hafif veya o an ki duruma göre sert sekste iyidir :) özellikle doggy pozisyonu kalçayı hafif sıkarak tokatlama falan :) şu an düşündüm de benimde aklıma pek gelmedi ama seninle hemfikirim saydıklarında :) bağlanma fikrini seviyor musun peki? Mesela şunu yapmayı çok severim, partnerimin bacak arasındayim ama girmemiş vaziyette sadece penisimi vajina sürtüyorum ama girmiyorum, sert bir şekilde sürtüyorum ama, partnerimin o an içine girmem içine girmem için altındayken kıvranmasi zevkten yatağı avuç içleriyle sıkması falan bu hoşuma gidiyor.. içine girdikten sonra yüzünde ki o zevk ve rahatlamis hissi ise beni aşırı tahrik ediyor. Tabi kulak memesi ve boyunla birlikte fisildama kısmında zaten seninle aynı fikri paylaşıyoruz :) anladığım kadarıyla sert seviyorsun dimi :)
Aslında benimde aklıma pek gelmedi ben daha çok anın tadını çıkarmayı seviyorum o an :)
Soran+1 yılO halde o da ayaklarını denk alacak cinsellikte ve sevgi ve ilgide karşılığını verecek dimi ama :) bırak ürkmesi iyidir belki hakkını verir :) Allah'tan evcimensin yoksa kafayı yiyebilirdi :)) şunu tüm samimiyetimle söylüyorum değerini bilmesi içini gereken tüm özelliklere sahipsin. her şey onun elinde üzerine titremesi lazım senin gibi Her yönden donanımlı bir kadın bu devirde zor bulunur :)
Cevap sahibi+1 yılBağlanma ve bağlama olayi şöyle hoşuma gider kelepçe olacak öyle ip filan bana iyi gelmiyor düşününce, :) ama bağlama olayını denicem kesinlikle kelepçe ile bu aklımda Bir süredir :) senin dediğinde güzel bunu benimkide yapıyor arada güzel oluyor:)
Cevap sahibi+1 yılErkekler anal olarak uyarilmaktan hoşlanır mi sence? Sadece uyarılmak el ile temas. Bunu duymuştum?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle onu etkiliyor benim öyle yapmam agresif oluyor hoşuma gidiyor ama hiç takmıyorum o aşamada:) zaten böyle bir şüpheye girse peşini bırakmaz eminim. İşi boşanmaya kadar direkt getirir
Soran+1 yılSenin ki dener mi sence :)) tam beklentileri karşılıyorsun biliyor musun? Bağlanmak yazarken buna cevabının içinde kelepçe geçeceğini biliyordum çünkü Her yönden profesyonel yaklaşımlar sergileyen bir kadın olduğunu belli ediyorsun :)
Soran+1 yılŞimdi ben bunu yorumlarken kendi açımdan baz alıyorum hoşuma gitmiyor benim :) ama belki başkasının hoşuna gidiyor olabilir bilmiyorum daha önce çevremden vs birinden böyle bir şey duymadım :) belki de bana denk gelmemiştir..
Cevap sahibi+1 yılBen alırsam ve tahrik anında dener bence:) yani karsi koyamadığı anda. Bu arada sana sormam gereken birsey var çok iyi hatırlattın bu konuları açarak. Aklımda ne zamandır. Benimki iş için bir geceliğine sehir dışına çıktı 2 ay önce gittiğinde 10 gün ilişki yaşamadık yani o halde gitti. geldiğinde gecesi ilişki istedi ve oldu ama menisi azdı buna dikkat ettim. Sence bu neden? Araştırdım ama çok bi sonuç bulamadım.
Soran+1 yılBıraksın etkilesin onu senin tesirin altına kalır böylece :) takmaman sana artı puan kazandırır :) daha fazla ürker ve üzerine düşer belki ;)
Soran+1 yılO halde kesinlikle almalısın :) menisi normalde nasıl peki? Çok mu o gün ilişkiye girdiğinize gore?
Cevap sahibi+1 yılNormalde daha akışkan ve çok ama o gün daha puturlu ve azdı. Yediği içtiği etkili olabilir ama 2 gün üst üste yapınca da o kadar az olmuyor baya azdı yani ne bileyim
Soran+1 yılNormale göre vs 2 gün üste üste yaptığına göre az gelmişse bir tuhaflık var bence. Kısacası normale göre farklılık varmış. Anlam veremedim bende! Düzgün beslenemediginden kaynaklanıyordur bence! Meninin düzgün beslenemeyle alakası var sonuçta
Cevap sahibi+1 yılorada ilişki yaşamış olabilir mi sence meniden belli olur mu
Soran+1 yılMeniden pek bunu çıkaramayiz, adamın günahını alamayiz, bazen stresten de kaynaklanabiliyor boyle şeyler, zaten mantıken düşündüğümüz de 2 gün üste üste yapsanız bile meni çok geliyormuş. orada ilişkiye girmiş olsaydı bile meni yine çok gelebilirdi bu mantığa göre.. sonuçta ilişkiyeden kaynaklanıyor olsaydı partneri olan kişi çeşmeyi kurutamazdi demi? 2 gün üste üste bile böyle bir şey olmamış sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBuna pek ihtimal vermiyorum aslında o yüzden üstünde durmadım. 4 kişi gittiler biri kadın. Kadın olanı hiç sevmez 40 li yasa yakın boşanmış biri ama aşırı egolu ve sürekli sorun yaşıyorlar. İnsan kaynakları müdürü kadın. Diğeri bölge şefi. Benimki ve diğeri var onlarda aynı pozisyonda otelde kaldılar ertesi gün orada çalıştılar. Beslenme konusu iyiydi yani yemek düzenliydi biliyorum. Bir arkadaşıyla aynı odada kaldılar. Diğerleri farklı odada. Diğer arkadaş yeni evli 20 günlüktu o dönemler o böyle bir eğitime girmez hani aldatma gibi.. gece cafede erkek erkeğe okey oynadılar fotosunu falan attı sıkça konuştuk. Gece 1 gibi otele geçtiler uyudular sonra 8de kahvaltı sonra da ise başladı iş bitince akşam evdeydi iste
Cevap sahibi+1 yılVe çantasını ben yaptım boxer değişmemiş temizi duruyordu duş almamış yani.
Cevap sahibi+1 yılBencede ama dikkatimi çekmişti. Yani kendinde farklılık yoktu gelir gelmez gecede beni istedi. ama ne biliyim işte aklım karıştı
Soran+1 yılYok artık detaylara bak hele :) duş almış olsaydı şüphelenecektin dimi :) adam durduk yere duş alsaydı ne olacakti merak ettim. Ama saydığın maddelere göre bence de yapmamıştır 1 gün durmuşlar sonuçta o günde gece saatlere kadar seninle yazısmis :) ama aklıma takılan bir noktar var, 10 gün ilişki yaşamayan bir erkeğin menisi daha fazla gelmesi lazım normalde bu, bide beslenme konusunu açarak saçmalamışım alt tarafı 1 günde neyin beslenmesi, adam zaten 10 gün boyunca yapmamış menisinin neden az geldiğini bende merak ettim şimdi.. arada kaldım
Soran+1 yılBenimde aklımı karıştırdin hee.
Cevap sahibi+1 yılZaten detay orası 10 gunde az meni yani? mastürbasyon yapsa odada biri var. Ki huyu pek değildir. Ama zaman olarak fırsat yok ve suda var şirket aracıyla gidiyorlar otele giriş saatinden sonra araç çalışırsa müdüre sinyal gidiyor :)
Soran+1 yılEvet asıl detayı atlamışım tekrardan okuyunca mantıklı gelmedi bana :) 10 günde meni asla az gelmez bence, daha önce mesela ara verdiğimde fazlasiyla sağlam geri dönüş oluyordu meni de.. biz yine de yapmamıştır diyelim kafamızı bulandirmayalim bence :)
Soran+1 yılBen bir şey sormayı unuttum fizikle alakalı, az önce soracaktım uçtu gitti, senin boy ve kilon kaç orantılı mi merak ettim :) istersen cevap vermeyebilirsin :)
Cevap sahibi+1 yıl165 52 benim
Soran+1 yılHadi bee ne güzel işte orantılı gayet bu kadar beklemiyordum :) hatta çok iyi boy en ideali kilo da ayak uydurmuş :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum garipti ama pek imkan vermiyorum ve duş alırdı almamış
Soran+1 yılO halde düşünme aldatmamıştır :)
Cevap sahibi+1 yılBenimkine sorsan 60 falan ideal diyor :)
Soran+1 yılHayır kadınlarda en ideal boy 1.65'tir seninki abartmış bence :)
Cevap sahibi+1 yılYok kilo olarak 60 ideal diyor :)
Soran+1 yılYok be önemli olan kilo ve boyun orantılı olmasıdır 1.65/52 gayet ideal birbirine denk güzel vücut hatlarini ortaya çıkarabilir. Kıvraklığı katmıyorum bile :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben genetik olarak omuz yapım geniş aslında güzel duruyor ama göbek kismimda biraz ayva göbek çok ince belli değilim:)
Soran+1 yılÇok az nadir insan gerçekten ince bellidir, buraya takılma, ayrıca sende elbise üzerinde pek belli olmasa da iç camasirla kalça da belli oluyordur, hatta iç çamaşırla kalça ve popo en güzel sizde belirgin görünüyor.. iştah açıcı yani. buna emin olabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşır güzel duruyor evet. elbiseyle üst beden hoş duruyor pantolon dar olunca güzel oluyor. ya da şu salaş kumaş üstü dar altı bollasan modellerde şeyler hoş gözüküyor ben çok. giyiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAnal yolla uyarılması konusunu bir hemşire arkadaşımdan duydum erkekler söylemese de çok fazla sinir ucu olduğu için çok etkileniyorlar demişti. Ama parmakla o bölgede dairesel masaj gibi düşün ilerisi falan yok yani :) benimkine de denedim onu
Soran+1 yılGiyimin gözümde canlandirdimda evet gayet hoş görünüme sahip oluyorsundur :) fiziğin iyi zaten ya beklediğimden de iyi kendine haksızlık etmişsin :) senin ki ne tepki verdi hoşuna gitti mi :)
Cevap sahibi+1 yılBir dönem çok kilo verdim 47 ye kadar düştüm o dönem biraz söylüyordu bu konuda şu an pek demiyor birsey :) alkollü iken denedim normalde kalcasini belini ellerim ilişkide. Birsey denicem diye söyledim tepki vermesin diye nasıl brsey dedi deneyelim önce hodlanmazsan bırakırım dedim ama ben dediği kadar ileri gitmedim. Çok ileri giden birsey degil dimi dedi hayır deyince tamam dedi.. sesini çıkarmadı normal davrandı ama sertleşti biraz hareket olarak. Tam anlamadım yani. Bur daha da ne istedi nede konusu açıldı
Soran+1 yılSöylenmemeli zaten, gerek fiziken gereken de fantazilerin, gerek herşeye açık olman, ve daha birçok şeyde dörtlük dörtlüksün :) hoşuna gitmis olsaydı söylemez miydi veya seks sırasında ima etmez miydi sence? Daha iyi bilirsin sen :)
Cevap sahibi+1 yılSöylemezdi. Yaptığım şeyin ne anlama geldiğini neden yaptığımı anlamadı bence. sadece oyle yapmak istediğim için yaptığımı sandi ama bir daha yapsam hayır demez diyecek olsaydı o an müdahale ederdi. Olsada olur olmasada bir mod yani. bence kendi içinde fantezileri var ama açığa vurmuyor fantezisi olmayan erkek sanmıyorum olsun
Soran+1 yılBilemedim şimdi valla, kendisi de belli etmemiş pek, peki senin hoşuna gitti mi bu?
Cevap sahibi+1 yılBana Bir zevki olmadı valla normal yani
Soran+1 yılNe yani sen onun memnuniyeti açısından tamamiyle onun alacağı zevki mi düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNormalde değil ama bu olayda ona hitap eden birsey olduğu için öyle yaptım sonuçta kendiminde ne hissedeceğini bilmiyordum ki :) yapınca anladım ve devam etmedim işte kendim zevk alsaydım yapardım aradabir herhalde
Soran+1 yılAhaha cidden efsanesin :) sen zaten boş ver onu çözemeyeceksin adamı bu çok bariz belli, kendi zevkine odaklan sen :) sahi senin var mı mesela sana çok yapmasını istediğin ama yapmadığı bir şey :)
Cevap sahibi+1 yılÇok şey denedik aslında bütün yılları baz alırsak. Ama ayna karşısında loş ışıkta istedim oralı olmadı hemde Bir kac kez dememe rağmen nedense istemedi. Oral seksi farklı bir pozisyonda istiyorum onu söyleyemedim absürt olabilir diye. Çok önceden izlediğim Bir filmde vardı hatta o filmi açıp o sahnede söyleyeyim dedim ama filmin adını hatırlayamıyorum:)
Soran+1 yılBir ihtimal 69 pozisyonu olabilir mi :) nasıl olmadı ya isteğin gayet makulmuş ayna karşısında insan kendisini o şekilde izlemek ister sonuçta, aşırı derecede bencillik var bu adamda, kırmadan yapması lazımdı.. haa bu arada filmin ismini hatırlarsan söyle eğer 69 pozisyonu değilse çünkü merak ettim pozisyonu, oral ile ilgili çok fazla pozisyon çeşidi yok çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılBenimki değişik ya ilişki istediğini söylemek yerine kadınlığını kullan falan diyor o yüzden herseyi açıkça konuşamıyorum. Kadınlığı kullanmaktan kasiti zaten anlamıyorum:))
Soran+1 yılKadınlığını kullan derken cidden anlamıyorum, sen çıtayı arşa çıkarmışsın rahatça seks vs cinsellik yaşanılacak nadir kadınlardan birisin adamın dediğine bak... Önce kendisine baksın çok değişik bir tip ne isterse o yönde hareket ediyor bu çok kötü bir yön bence.
Cevap sahibi+1 yılO değil o oluyor arada.:) tarifi zor ya değişik:) kadın yatakta sırt üstü düşün başı yataktan hafif aşağı sarkiyor adam ayakta o şekilde:) söylenmez dimi :)
Cevap sahibi+1 yılValla ne bileyim bende anlamadım ki belkide beni aşağı çekmek istiyor bu konuda:) yani hiç soylemiyim direkt elleyeyim üstüne çıkayım mi istiyor ya da kıyafet olarak mı diyor bilmiyorum:)
Soran+1 yılSen açık olmazsan bende olmam bak ikimizde açıkça konuşalım ki rahat olalim yoksa ooooo işimiz var seninle :) ben anladım kadin yatakta sırt üst başı yataktan hafif sarkıyor adamda ayakta o şekilde ağzına girip çıkıyor gırtlağa kadar, tıpkı vajinaya girer gibi doğru mu? Ben pozisyonu o şekilde biliyorum :) eğer bu pozisyonu istiyorsan, kii bu pozisyonu cesaretli kendisine güvenen kadınlar ister sen demek ki harbiden cinselliği dibine kadar yaşamayı bilen birisin.. adam çok şanslı farkında değil :)
Soran+1 yılBende bilemiyorum ama senin adam erkeklere göre çok farklı libidosu düşük gelmiş şansına :)
Cevap sahibi+1 yılEvet evet aynı pozisyon o şekil:) değişik gelmişti ama benim adama bunu anlatmak çok zor :)
Soran+1 yılİmkansız hatta :) cesurluğuna hayran kaldım bu arada :) normalde zor pozisyondur kadınlar için, boğaza kadar erkek o zevkle itebilir gözlerden yaşlar gelebilir sonuçta senin bu şekilde cesur olmana hayran kaldığımı belirtmek isterim :) p*rno yıldızları yanında yanında halt etmiş diyesim geldi :)
Cevap sahibi+1 yılHahahah öyle mi :) oral konusunda iyiyim bence ama bu pozisyon gerçekten zor. Ben pozisyon olarak beğendim göz teması kurulabilir o yönü çok iyi ama ne kadar yapabilirim bılmıyorum denemedim :)
Soran+1 yılNormalde bende şüpheyle yaklaşırdım ama söz konusu sen olunca kesinlikle yaparsin başka ihtimali yok :) ayrıca oral sırasında göz teması kurabiliyor musun sen? Yani açıkça soyleyecek olursam ağzına alırken veya emerken o sırada karşında ki kişinin gözlerinin içine bakıyor musun? Ulan yok artık tüm zaaflarim sende.. baştan çıkarıcı herşeyi biliyorsun eğitim mi veriliyor ben mi bilmiyorum :)
Soran+1 yılAynen harbdiden öyle p*rno yıldızları yanında halt etmiş artık eminim :))
Cevap sahibi+1 yılBen göz teması kurmaya bayılırım:) buda senin mi zaafın :) özellikle göz teması için bu pozisyonu istiyorum zaten :) eğitim olsa kocamı yollarım ben:)
Soran+1 yılBenim normalde çevrem çok geniştir bugüne kadar çok insan tanıdım vs gördüm ama senin gibisini görmedim de duymadım da :) ulan bir insan cinsellikte herşeyin mi püf noktasını bilir hayret bişi özel üretim gibisin :) hemde Türkiye'de :)) cidden benim için cinsellik konusunda işini bilir ve tecrübeliler konusunda birinci sırayı aldın :) herşeyden biraz var sende diyemicem, herşeyden fazlasıyla var sende.. cinsellik nedir nasıl yapılır hakkını fazlasıyla veren nadir kadınlarımızdan birisin :) bence sen bir altın plaket hakettin :))
Soran+1 yılEvet benim en büyük zaaflarımdan biri özellikle oral sırasında göz temasının kurulması :)
Cevap sahibi+1 yılValla bir erkekten bunları duymak güzel.. Ne diyeyim:) mesela uyurken oral ile uyandırmak istedigimi söyledim kızar diye yapamıyorum :) hevesim kırılırsa orada olay biter yani
Cevap sahibi+1 yılAma bunuda denicem denemeden bilemem :) bir pazar sabahi olabilir :) bu akşam için bana tüyo ver bakalım ne yapabilirim? Evde babam da var bunu unutmadan sakin bir tüyo:)
Soran+1 yılKazma mi bu adam ya? Onu istiyorum yok bunu istiyorum yok neyi seviyor bu kazma? Ulan millet eşine yalvarıyor sabah seks yapalım diye, yetmiyor sabah kendileri çaktırmadan yapmaya çalışıyor,, sen tam tersi oralle uyandırmak istiyordun yok diyor pes yani.. :). Valla normalde güzel önerilerde bulunurdum da sinirlendim bu adama bir şey yapma hak etmiyor çünkü :) ben çileden çıktım burdan ya adam tam kazma çıktı bulmus senin gibi birini Allah'tan belasını istiyor. Ben olsam kene gibi yapıştırdim sabah akşam fantezi seks, adam değişik valla hi billahi değişik çıktı :)) hem inleme sesleri olmuyor mu ya baban duyarsa bence siz yapmayin bu adam hakketmiyor :))
Cevap sahibi+1 yılOna cevap vermedi gibi istemiyorum da demedi :) onuda ilişki esnasında söyledim çünkü:)) arada bir kaç duvar var ve çok sessiz oluyoruz mecburen.. boyle olması Bir yandan iyi çünkü yaptığı işle çok istekli bir adam olsa bizim sonumuz kötü olurdu. Evde bireysel görüşmeler yapıyorlar bazen tek oluyor bazen 2 kişi. Mesela bir ara bir kadından bahsetti esinide tanıyor kadin baya farklı hareketler yapmaya başlamış yani o an yatağa götürsen gelecek diyor evden nasıl çıktım bilmiyorum hatta şeytan dedi ki ara kocasını anlat herseyi yazık acıyorum böyle adamlara falan diyor. Yani biraz çapkın olsa bu kadar çok kadınla biz bosanirdik. Böyle durumlarda sinirden çatlamış halde eve geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada cinsellik konusundada var gelişme ya 4 5 gün hergun olduğu zamanlar oldu şaşırtıcı halde :) odun falan ama her telefonda bitanem aşkım havada uçuşuyor:)) bu arada birazdan gelecek bilgin olsun yazamazsam filan. :)
Soran+1 yılYa adam cinselliği sevmiyor ki senin gibi sınırlarını zorlayan her erkeği istediği gibi memnun edebilecek kapasitesi olan bir kadınin değerini bile yeri gelince bilmiyor :) başkasına hiç bakmaz bence, yanında ki kadın zaten cinselliğin kraliçesi gibi bir şey, seni cinsellik yüzünden aldatacagina pek ihtimal vermiyorum artık :) bugün emin oldum senin gibi bir kadın cinsellikle alakalı aldatilamaz bence.. iyi en azından yeri gelince bitanem askimlar hava da uçuşuyormuş o da güzel :) yazamazsan ben anlarım merak etme :)
Soran+1 yılHa bu arada özletme kendini he gece yaz bana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Khan academy, bebar bilim, flu TV, evrim ağacı, trt belgesel
02 Yorumla
Soran+1 yılÖneriler için çok teşekkür ederim tek tek hepsine bakacagimdan emin olabilirsiniz :)
AçıkBeyin, Diamond Tema, Ayhan Tarakçı, Efe Salihoğlu, Nebuch
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim önerileriniz için :) bilgiye dayalı merakimdan ötürü hepsini dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz...
+1 yılbarış özcan, bebar bilim
14 Yorumla
Soran+1 yılBebar bilimi bilmiyordum. Kanala hemen göz atıyorum
Teşekkürler öneri için :)- +1 yıl
rica ederim çift yarık deneyi videosunu öneririm
Soran+1 yılBu önerinizi dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz.
Ilk fırsatta izlicem. d- +1 yıl
:d
+1 yılOlumlu bak Herşey dahil Ya meraktan Güzel kanallar
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim benim tarzim biraz daha bilgiye dayalı araştırmaya dayanıyor. Çok teşekkür ederim yine de :)
- +1 yıl
peki ben teşekkür ederim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne