Sesim güzel yumuşak bir sesim var. Oktavım 4 ortaokuldaki müzik hocam ölçmüştü. Kendisi güzel sanatlardan mezun. 2 kez sahneye çıktım. Müzik kulağım iyi org çalıyorum ama nota bilgim yok yaptığım besteler var 2-3 tane Koroda solisttim.
Şimdi piyano aldık uygulamadan abonelik alıp öğreneceğim uygulamanın ortalama öğrenme süresi 2 yılmış enstrümanda iyi olup beste yapmak istiyorum.
Küçüklükten imkansız gözüken bir hayaldi. Şimdi olabilir gibi geliyor. kararlıyım, sosyalim özgüvenim orta derecede vazgeçmek istemiyorum. Bu konulara aşinayım biraz ama yinede sormak açısından ne yapabilirim? nasıl yollardan geçmeliyim? yazarsanız çok sevinirim. ☺️
Şimdi piyano aldık uygulamadan abonelik alıp öğreneceğim uygulamanın ortalama öğrenme süresi 2 yılmış enstrümanda iyi olup beste yapmak istiyorum.
Küçüklükten imkansız gözüken bir hayaldi. Şimdi olabilir gibi geliyor. kararlıyım, sosyalim özgüvenim orta derecede vazgeçmek istemiyorum. Bu konulara aşinayım biraz ama yinede sormak açısından ne yapabilirim? nasıl yollardan geçmeliyim? yazarsanız çok sevinirim. ☺️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer