Biliyorum her sanat kendi kendine bir yetenek ister ve hepsi bir birinden zor. Galiba size en zor gelen ya hiç yapamadığınız ya da tam anlamı ile başarılı olduğunuzdur.
Mecazi olarak sevmek. Gerçek olarak hepsi yetenek istediği için ve yetenekli insanlar sanatla uğraştığı için onlar için zor yoktur. Ama sanattan anlamayan insan için hepsi zordur.
Bence her sanatın kendine göre bir zorluğu Vardır mesela tiyatro yeteneği olan birine kolay gelebilir ama tiyatro ciddiyet isteyen bir sanat resim resimde zordur resim çizerken çok kez deneme yaparız en iyisi daha da iyisi olması için yani şunu demek istiyorum her sanat dalının kendince bir ciddiyeti bir zorluğu vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merhaba, Sanatçıya sanatı zevktir bence lakin toplumu en çok etkileyeni yeni bir insan dünyaya getirip onun karakterine şekil vermektir. Ona kendi hayal gücünü entegre edersin, dünyaya bir bakış açısı kazandırır belkide bir sanatkar.
Yapamadıkların sana zor gelir yorumlara baktım enstrüman resim diyen var bneim onlarda yeteneğim var çok kolay geliyor onlara zor gelir ve bana kalırsa oyunculuk zor