Iyi gunler daha once hic resim egitimi vs almadim sadece kendimden uydurdum hobi olarak yapiyorum sizce bir kursa gitmelimiyim yetenegim var mi? Yoksa kotu mu?
RResim kursuna gitmelimiyim resimlerim guzel mi sizce?
Tabi onlarda haklı biraz ama keyifli hobi için engel olmamalılar belki ileride mesleğin olacak kim bilir. Bilmiyorum ben ışık gördüm ve üzerine gidip biraz teknik vs ile çok tarz şeyler çıkar ortaya
Bence gitmelisin. Yeteneğin var ve buna yön vermelisin. Online kurslar var. Youtube da Mehmet Emin Doğan'ı takip etmeni öneririm teknik öğrenmen açısından. Umarım daha iyi yerlerde olursun. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Estetik değilsin. Kalemi kaldırmamaya ve doğrusal çizgilerden ziyade daha yumuşak ve yuvarlak çizgiler kullan.
Evet haklisiniz orada duz duz ciziyorum
Bence başarı var değişik bir bakış açısı olmuş ki güzeller. Geliştirme ve bir kaç teknik için hem de güzel hobi için gidebilirsin
Evet gitmek istiyordumda ailem hep ders ders dersini etkiler dediklerinden gidemedim
Tabi onlarda haklı biraz ama keyifli hobi için engel olmamalılar belki ileride mesleğin olacak kim bilir. Bilmiyorum ben ışık gördüm ve üzerine gidip biraz teknik vs ile çok tarz şeyler çıkar ortaya
Gitmeden böyleyse, gidince pikasso olursunuz hanim.
Umarim :D
iyisin ama daha iyi olabilirsin, kendini geliştir ve güzel yerlere gelirsin inşallah.
Kesinlikle gitmelisin. Yetenek var eğitimle beraber çok güzel sonuçlar ortaya çıkar
Acilen resim kursuna. Daha da geliştir. O yetenek var.
Ciddende var mı sizce?
Var gerçekten. Ciddiyim
Bence gitmelisin. Yeteneğin var ve buna yön vermelisin. Online kurslar var. Youtube da Mehmet Emin Doğan'ı takip etmeni öneririm teknik öğrenmen açısından. Umarım daha iyi yerlerde olursun. 😊
Gitmen lazım amatörce bunlar geliştirmek istiyorsan tabi kendini
Evet cocuksu
Git biraz daha gelişirsn ☺️
Karakalem olanlar çok hoş bence acilen gitmelisin
Korona zamani bitsiz en kisa zamands gidecegim
Renklendirmelerin guzel
Ben pek begenmiyorum cunku ucuz kalemlerle anca boyle oluyor 😂 cok kullanirsanss hemen bitiyorlar
Kasdettigim renk secimlerin birbiriyle kombinlemen gibi 😊
Ruyama girecek kadar guzellermis 🙄
Tesekkurler
Bence gayet iyi geliştirebilirsin kendini
Umarim cok guzel yapiyorlar gercekci yapiyorlar o seviyeye gelmek istiyorum
Evet bence neden olmasın sadece kendine güven ve asla pes etme derim 😊
Yetenegin var gibi duruyo ama yeterli degil.
Başarılısın git dahada gelişirsin
Bence cok guzek resmetmissin
gel bana profil fotosu çiz kız
Ellerine sağlık
Tesekkurler
Başarılı
Evet güzel
Özellikle de boyalı olanlara bayıldım
Neden olmasın git
Evette korona ne zaman biterse artik :D
Yaş doğrumu yaa
Yapıyorsun bu işi:)