Az önce açlık oyunlarının 2. filmini izledim ama Peeta'ya ne oldu anlamadım izleyenler söyleyebilirmi?
Ayrıca 3. film ne zaman çıkacak bilen varmı?
Ayrıca 3. film ne zaman çıkacak bilen varmı?
3. Filmde gostercek peetayi ama ben kitabini okudum oyun kurucu onu alip katnise dusman yapıcak hafizasini falan silcek
3. filmin ne zaman çıkacağı hakkında kesin bilgi varmı?
Spoiler oluyor ya söylemesin bence :) ya da sana mesaj atsın sonunu :)
Fragman cikti 24 kasimda vizyonda diyolar ama kesin degilmis
Teşekkür ederim :))
Oyun kurucu isyancı casuslardan biri, Katnissi, beete yi ve finnick i 13. Mıntıkaya kaçıran kişi, Capitol ü çökertmeye çalışanlardan... Peete, Capitol e tutsak kaldı, kaçıramadılar onu. Daha sonra Capitol, Snow un emriyle Peeta ya iz sürücü arı zehri enjekte edip sanki Katnisd onun düşmanıymış gibi görmesine neden oluyor. Sonra 13. Mıntıkadan gönüllü bir grup (gale de gönüllülerden biri) kapitole gizli baskın düzenleyip Peeta, johanna ve diğer esirleri Finnick in Annie si de dahil) 13. Mıntıkaya kaçırıyorlar. Bu arada, Katnisd oyun alanından kaçırılırken capitol 12. Mıntıkaya bomba yağdırdı, Gale kendi ailesini, katniss in ailesini ve mıntıkadan yaklaşık 800 kişiyi ormana kaçırdı, bir süre sonra 13. Mıntıka gelip onları kendi mıntıkalarına götürdüler.(13. Mıntıka karınca kolonisi gibi tamamen yerin altında) daha devamı var tabi ama şimdilik bu kadarını bilsen yeter, cevabı yořum olarak yazdım çünkü cevaplayan ın yorumunda hata vardı.
Ben basina baktim ondan okumadim heyecani olsun :)
Kitapları okuduğumdan dolayı buradan sana çok ağır spoiler verebilirim ama ayıp etmiş olurum :D
peeta kaçırıldı. yeni filmde bir sende önceye çıkmaz diye düşünüyorum
Cevap
3Cevap
Kitabinin yerini tutmaz ama kitabi da hikayede mukemmel degil :/
bu açlık oyunlarından bir bok anlamadım saçma sapan film
Bence asiri guzel hayatimda izledigim en güzel filmlerden biri
baskente goturduler tutsak olarak
Teşekkür ederim :) 3. film ne zaman çıkacak bilgin varmı?
bu yıl bıtmeden galıba tam fıkrım yok sıtesıne bak ıstersen ;)
Baktım ama bulamadım internette
kaçırdılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar