Kültür & Sanat Iftar sonrası şarkısı önerirmisiniz KScanlar? Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çol şükür ifrarı yaptık sonrasında bir ağırlik çoktü üstüme Aşqımmmm bir şarkı açta dinleyelimm.. 😄 Iftar sonrası şarkısı önerirmisiniz KScanlar? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hahahaha kadının simasi gözümün önüne geldi 😃😃😃😃 0 14 Yorumla Ksproff +1 yıl Amac bu değildi 🤭 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ama iste oldu. Sarki atayim dur https://youtu.be/2ZI3XjHNM1sSon bu varmış panoda ne var Blmiyorum şansa 😃😃 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Üfff müg👌 dinle güzel sarki Yorumla Ksproff +1 yıl Aynen biliyorum bunu sayende tekrar dinledim. Daha iyi seylerde dusundurtup hatami telafi edebilirim 🤭 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Hata değil komik gulmek güzeldir Yorumla Ksproff +1 yıl Ve size yakostigina dair birnduyum aldim. Ama kuşlardan bazen dengesiz olabiliyor bunlar Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Allah allah o kuşlar çok konuşur olmuş 😀 Yorumla Ksproff +1 yıl Muhabbetse demek hani muhabbet 😊 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ediyoruz ne güzel Yorumla Ksproff +1 yıl Kuşlar haklimi peki Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Gülmek herkese yakışır Kuşlar boş yapmasın 😀 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl İkizler dengesiz değil Benle kodlama muhabet etmeyin ya neyse söyle ben anlamıyorum Yorumla Ksproff +1 yıl Sanada söylemis olmalılar o halde soylemedilerse sen bi profilime bakıver bide takip isteklerine bakıver 🤭 Yorumla Ksproff +1 yıl Daha ne kadar açik olabilirim 😊 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Born to die 1 6 Yorumla Ksproff +1 yıl Şarkı ömerirmisin ne diyon 😄 Yorumla MissChucky +1 yıl Belki inanmazsın ama bu bi şarkı:d Yorumla Ksproff +1 yıl Sen yazdıktan sonra arastordom dinledim bile şaka yapiyom dedim tesekkurler 🤭 Yorumla MissChucky +1 yıl Haa rica ederim😄 Yorumla Ksproff +1 yıl Saygılar sevgiler 😊 Yorumla MissChucky +1 yıl Size de efenim Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 587 cevap paylaştı. Pentagram-bir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahahaha kadının simasi gözümün önüne geldi 😃😃😃😃
Amac bu değildi 🤭
Ama iste oldu. Sarki atayim dur
https://youtu.be/2ZI3XjHNM1s
Son bu varmış panoda ne var Blmiyorum şansa 😃😃
Üfff müg👌 dinle güzel sarki
Aynen biliyorum bunu sayende tekrar dinledim. Daha iyi seylerde dusundurtup hatami telafi edebilirim 🤭
Hata değil komik gulmek güzeldir
Ve size yakostigina dair birnduyum aldim. Ama kuşlardan bazen dengesiz olabiliyor bunlar
Allah allah o kuşlar çok konuşur olmuş 😀
Muhabbetse demek hani muhabbet 😊
Ediyoruz ne güzel
Kuşlar haklimi peki
Gülmek herkese yakışır
Kuşlar boş yapmasın 😀
İkizler dengesiz değil
Benle kodlama muhabet etmeyin ya neyse söyle ben anlamıyorum
Sanada söylemis olmalılar o halde soylemedilerse sen bi profilime bakıver bide takip isteklerine bakıver 🤭
Daha ne kadar açik olabilirim 😊
Born to die
Şarkı ömerirmisin ne diyon 😄
Belki inanmazsın ama bu bi şarkı:d
Sen yazdıktan sonra arastordom dinledim bile şaka yapiyom dedim tesekkurler 🤭
Haa rica ederim😄
Saygılar sevgiler 😊
Size de efenim
Pentagram-bir