Gizli Üye(30-35)+1 yılSayısını hatırlamayacak kadar çok kitap okudum. Tür olarak ayrım yapmam genelde her türden kitap okumayı severim.
2163 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😊 kitap okumak gibisi var mı ya. Çocukluktan beri okumayı çok severdim ama edebiyat okuduktan sonra daha da fena oldu😂😂gözlerimi bozacagim diye korkuyorum artik.
Cevap sahibi+1 yılAyni soruyu sana soralim diyecegim ama muhtemelen sen de hatirlamiyorsundur kac kitap okudugunu.
Cevap sahibi+1 yılDimi ya sanki başka bir aleme geçiş yapmışsın gibi geliyor çok güzel bir şey. 😄
En azindan ekran başında olup da gözünü ondan dolayı bozmaktan iyidir 😂
Cevap sahibi+1 yılAa kütüphane mi ne kadar güzel nerde peki?
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle katiliyorum
Cevap sahibi+1 yılYa ne kadar güzel düşünmüşsün tebrik ederim gerçekten. helal olsun valla
Cevap sahibi+1 yılBu arada simdi aklima geldi okuduğun kitap ne alemde bitmedi mi hala?
Ayrica da hani önceden yazdigin bir metin gönderecektin bana unuttum sanma bekliyorum 😂- +1 yıl
Daha bir türlü tam anlamıyla başlayamadan bu akşam başlayacağım
İşlerim yoğun olunca
Okumamın kesintiye uğramasını sevmiyorum o yüzden büyük bir boş zaman ayarlamam gerekiyor
Göndericektim evet ben unuttum ama bir an önce sana göndereceğim
şu an evde olsaydım atardım birşeyler 😁
Ama aklımda yazdım şimdi 😁
Cevap sahibi+1 yılAnladım bir önce bitirirsin insallah.
Evet unutma lütfen merakla bekliyorum😀unutursan da ben hatirlatirim ara ara çekinmem😂
Cevap sahibi+1 yılTamam cekinmem hatta ara ara yazdığın kitap ne alemde onu da sorarım😂😂
Cevap sahibi+1 yılTempo tempo 😂😂 valla ben sorarım rahat birakmam bir an önce bitir diye uğraşırım çünkü cidden merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAa evet tabiki de okurum hemen gonder gelsin 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Bölüm 1Bir anda kapının tokmak sesiyle uyandım. Kapıyı açmak için sakince yatağımdan doğruldum ve sendeleyerek kapıya doğru yürümeye başladım tekrar tokmak sesi duyuldu kapıyı açtım ve karşımda Leyla'yı gördüm kırmızı bir elbise giymişti ve kırmızı bir fular vardı üzerinde boynunda güzel bir gerdanlığı ellerindeki ince zarif renkli eldiven çok güzel duruyordu. İçeri davet ettim içeri adım attığında ondan süzülen o hoş kokuyu daha fazla hissedebiliyordum adeta yeniden doğuş hissi uyandırıyordu bende öyle güzeldiki onun güzelliğine aldanmamak elde değil onunla saatlerce konuşmak istiyordum fakat yapamazdım onunla iş ortağı olduğunu unutmamam gerekiyordu aşık olmamak elde değil diye söylendim içimden arzularıma hakim olmalıydım ben bir profesyonelim amatörce davranışlar sergilemem aptallık olur diye düşündüm oturma odasına geldik ve o güzel kadın karşımda oturdu o güzel gözleriyle beni büyülüyordu gözlerinin içinde yaşıyordum adeta uçurum gibiydi her an düşebilirdim kendimi kaptırmamaya çalışıyordum bana nasıl olduğumu sordu iyi olduğumu fakat neden bu saatte beni rahatsız ettiğini sordum. ki benim için rahatsızlık değildi fakat bunu belli etmemem gerekiyordu. bana bugünlerde çok tuhaf davrandığımı söyleyip duruyordu. Leyla: bugünlerde çok tuhaf davranıyorsun? Yağız:hayır sanırım sen öyle zannediyorsun bende problem Yok. Leyla:hayır kesinlikle bir sorun var ve sen bana bundan bahsetmiyorsun. Yağız: belkide bahsetmemem gerekiyor lütfen beni zorlama. Leyla: hayır bugün bu problem çözülecek benden neden uzak durduğunu bana açıklamak zorundasın.
Cevap sahibi+1 yılYok ya o kadar yazma dersleri aldim üniversitede ama yetenek yok bende yazamiyorum baslasam bile devami gelmiyor😂
- +1 yıl
Yağız: sen benim ortağımsın tabikide seninle mesafeli olmam gerekiyor sorun bunun neresinde. Leyla:sen beni sadece ortağın olarak görüyorsun sorunun en büyük nedeni bu olabilirmi? Yağız şaşkın bir şekilde kulaklarına inanamıyordu nasıl yani Leyla benden hoşlanıyormu ona sahip olmamı istiyor benden anlam veremiyordum duruma şaşkın ifadelerle onu şunu söyledi. fakat Leyla'ya ondan hoşlandığımı söyleyemem bu ciddi bir zarar verebilir ortaklığımıza. Yağız: nasıl yani sadece ortağımsın ne gibi görmem gerekebilir? Leyla: kabullenmek için doğru zaman. Yağız:neyi kabullenmem gerekiyor anlayamıyorum. Leyla: herşeyin farkındayım benden hoşlanıyorsun ve bunu gizlemene gerek Yok. Yağız: hayır yanlış düşünmene gerek Yok ben öyle düşünmüyorum. Leyla: sen benden hoşlanmıyormusun? Yağız: ya hayır yani şeyLeyla: ne neden geveliyorsun benden hoşlandığını söyle bunu benden saklamana gerek Yok. Hoşlanıyorum dememem gerekiyor bu beni zedeler ah aptal kafam nasıl böyle belli etmiş olabilirim. Yağız: hayır hoşlanmıyorum. Leyla: kesinlikle sana inanmıyorum. Şaşkınlık içerisinde ne yapmam gerektiğini düşünüyorum bu olaydan nasıl sıyrılabilirim aksi halde benim için kötü sonuçlar doğurabilir.
Cevap sahibi+1 yılEdebiyat okudugum icin yazılı ve sözlü anlatim tarzinda derslerimiz vardi mecburi bir seyler yapmaya calisiyordum o zamanlar😂😂 bilmiyorum ya okuyabilirim ama yazmama galiba😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOkuyunca tek dikkatimi ceken sorun cümle yapilari ve imla eksikligi oldu onun haricinde gideri var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma asıl senin şu yazdigin kitapla biz yetenegini anlayacagiz insallah.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum duzen yok dedigin merak etme tek dikkatimi ceken o oldu ondan öyle dedim. Hayal gücünü bilemem ama yorumlarina vs bakarsak kendini ifade etme tarzin gayet başarılı.
Cevap sahibi+1 yılSen yaz düzenleme kolay hallederiz ne var onda zevkle yaparim😂😂
Cevap sahibi+1 yılAcaba okudu mu diye düşündüm ben de. Okumuşsun gibi hissediyorum niyeyse.
Cevap sahibi+1 yılTabiki de yaparım zevkle yaparım hem de bundan daha güzel bir sey olabilir mi? Rica ederim ne demek kitap konusunda tüm yardimlara açığım çekinmeden isteyebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi okudun mu okumadin mi onu bir kesinleştirelim😂
Cevap sahibi+1 yılBen de faydalı oldugum icin memnun olurum onun için her zaman yardimci olmaya calisirim.
Cevap sahibi+1 yılBana da niyeyse okumuş gibi geliyordun😂nerden çıkardiysam böyle bir sonucu onu da bilmiyorum ama😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek.
Cevap sahibi+1 yılbir sey diyecegim belki de okumus da olabilirsin sen iyi düşün😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAlemsin ya valla bir an okuyunca gülesim geldi😂😂
- +1 yıl
Okul dediğimiz alan
Aslında sadece bir diploma alabilmek için gitmek zorunda olduğumuz mekan değilmidir?
Sence
Bence
Okula zaman harcamak yerine
İnsan kendini çok daha iyi geliştirebilir
Daha farklı şeyler yapabilir
Okuyarak yaparak öğrenebilir
Başarabilir
Okula gitmek okumakmıdır?
Yoksa zaman kaybımıdır bu durumda?
Cevap sahibi+1 yılHah işte baştan şöyle desene arkadasim dedim acaba okudu mu okumadi mi? demekki diploma bazlı düşünürsek okumadin ama baya kendini gelistirdigini dusunuyorum. Önemli olan da o degil mi zaten?
Cevap sahibi+1 yılAmin amin. Tabi karıştı baksana şu yazdiklarina hayir bir de yazmissin ki belki belki diye okuyunca insan önce bir duruyor😂
- +1 yıl
İşte bu evet tam üstüne bastın😁🤣
Çok fazla kurs bitirdim
Ne bileyim
Sonradan okudum ama
5 sınıf terketmek zorunda kalmıştım
Ailemin maddi durumu iyi değildi
Babamla birlikte çalışmak durumundaydım
Sonradan herşeyi teker teker sırasıyla tamamladım
Uzun ve zahmetli bir yoldu
Ama zevk alarak yaptım herşeyi
Eğlendim hayatla
Her zaman olduğum gibi olmaya
Edindiğim bilgileri paylaşmaya odaklı oldum
Sürekli yeni bilgiler edinmekten
Hiç bir zaman korkmadım
Cevap sahibi+1 yılDemekki çogu insanin kolay bir sekilde ulastigi şeylere sen daha fazla emek ve zaman harcayarak ulaşmışsın. Çogumuzun kıymetini bilmedigi seylerin degerini sen daha iyi biliyorsundur. Ve eminim ki çogu okumuştan daha iyi geliştirmişsindir kendini.
Cevap sahibi+1 yılDeli demeyelim de matrak derler ya hani öylesin eglencelisin😂😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Tabi ki öyle de biz genelde kaybettikten sonra değerini farkediyoruz. Ondan sonra da iş işten geçmiş oluyor tabi.
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah ya niye deli olasin?😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa evet ağız alışkanlığı bir an öyle dedim dedikten sonra farkettim ama geçti tabi😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKimseye zararin olmadiktan sonra deli olsan da bir sey olmaz😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu kadar israrla kendine deli diyeni de ilk defa görüyorum😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeyin firtınası mı😂😂sor bakalim merak ettim ne soracaksin
Cevap sahibi+1 yılAllahim ya ben de diyorum ne soracak😂😂😂😂
Hiç unutmam sen diyince aklima lisedeyken dünya afedersin ama öküzün boynuzları uzerindeki bir tepsi gibidir lafi geldi😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHic duymadın mı ya 😂😂hatta öküz başını her salladığında deprem oluşur derlerdi.😂
Cevap sahibi+1 yılAklima gelse inan sorardim su an sirf ne cevap vereceksin diye sorardim ama bir sey gelmiyor😂😂
Cevap sahibi+1 yılMuhakkak sorarım es geçmem 😂
Ben aykırılık yapmamak için cevap hakkımı geoitten yana kullanıyorum😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMesela soru demisken sen keşke kitap neden 4 cilt olacak onu açıklasan bana yeter😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaa sen bu sorulara harcayacagin zamani kitabina harca bence 😂😂😂vakit nakittir.
Cevap sahibi+1 yılBence 3 cilt olacak ama merak icin 4 mü dedin acaba😂😂
Cevap sahibi+1 yılValla geliri seni ilgilendirir ben imzali kitabimi alayim okuyum bir rahatlayim gerisi onemli degil😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa afiyet olsun simdiden de niye 4 hicbir fikrim yok😂hayir zaten 1 sayfa kaliyor o sayfa da bir sey var bence ondan ayiriyorsun onu😂😂
Cevap sahibi+1 yılHatta özel baski yaptir ilk verecegin kisilere😂😂😂bir farkimiz olsun
Cevap sahibi+1 yılYa cidden o 1 sayfa da bir sey var ama ne onu bulursak bence ordan ileleyebiliriz.😂
Cevap sahibi+1 yılTamam sen yeter ki bitir ben yorum da yaparim arkasina da bastırırız😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBence sen bana birazini gönder ben imlaya cümle yapilarina bakayim ona gore uyarayim seni 😂😂😂😂😂😂yersen tabi
Cevap sahibi+1 yılDimi o 1 sayfada bir sey var 😂
Cevap sahibi+1 yılSen beni o arkadasina bagla bence 😂😂 biz seni düşündüğümüz için diyoruz hani tekrarlayan bir hata vs varsa ayni hatayi yapmaya devam etme😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyy şu an aklım durdu valla😂
Cevap sahibi+1 yılDüzenlemeyi yaparim ama önceden tanistir bizi eserle ki yabancilik çekmeyelim zamani gelince😂
Cevap sahibi+1 yılYaa 1 2 sayfa göster bari el insaf😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂ay cidden şu ifadelerine hayranim direkt yok dememiş de uzatmış da uzatmış
Cevap sahibi+1 yılHadi bugün bir iyilik yap ve insanların akıllarındaki soru işaretlerini gider sorularina cevap ver istediklerini at
Ramazanda sevaba girmiş olursun
Ben seni düşünüyorum
Yoksa ayıpsin yani 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyy belki belki kafayi yiyecegim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen kitap yazsam kitabimi bu kadar merak eden insani eli boş çevirmezdim🤧😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMobbing mi?😂😂😂😂ayy sanki biraz öyle oldu gibi dimi😂😂neyse daha ne diyim ya kac saattir burda belki bir iki bir sey öğrenebilir miyim diye çabaladim ama olmadi.
Cevap sahibi+1 yılHayır daha 600 küsür sayfalardasin Allah bilir ne zaman biter, ne zaman görürüm ben ohoo bekle dur.
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam biraktim😂bir sey demiyorum artik
Cevap sahibi+1 yılYemin et ne zaman söylersin peki😂😂hemen söyle bence
Cevap sahibi+1 yılMecbur pes ettim bıktırırsam belki hic öğrenemem diye😂
Bak gel hemen mesaj kutuma gir şu 4 cilt sırrını paylaş ordan bak ne kadar rahatladigini göreceksin😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi hemen söyle benden kurtul😂
Cevap sahibi+1 yılOleyy valla iftardan sonra bekliyorum yazmazsan bir süre sonra ben yazarim nerde kaldin diye. simdilik görüsmek uzere😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaa evet bak onu sormadim hangi sehir biliyim ona gore yemek cay tatli suresini hesaplar ona gore yazarim yazmazsan😂😂
Cevap sahibi+1 yılErken yazarsan yaz basimla beraber ben kabul ederim niye erken yazdin demem😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa dogru tahmin etmisim aslinda bir yorumundan aklimda kalir gibi olmustu ama emin olamamistim iyi bari erkenmis hemen yap iftarini cayini iç tatlini ye hizli davran😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSana 21.30a kadar mühlet o zamana kadar islerini hallet
21.31 de duymak istiyorum😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHe japonya oldugunu tahmin etmistim😂
Tamam 12yi gecmeden yaz bugun duyayim da onemli degil 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBugun yazmazsan sana ceza hem 4 cildin sebebini söyleyeceksin hem de kitaptan 1 2 sayfa atacaksin hadi bakalim istersen atma😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok atmazsan son gaz mobbing uygulamaya devam🤓😂😂
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun ya hayir konuş ölmezsem falan ne demek. insallah yazarsin bekliyorum😂😂
Cevap sahibi+1 yılInandim artik yazacagina😂😂
19.36da okunuyor ezan.
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun simdiden😂😂her yaptigini yemene gerek yok bir çeşit seç hızlı hızlı ye bence yeter. Validene söyle bekleyenler var beni anne de anlar o yemedigine bir sey demez😂😂
Ankaradayım
Cevap sahibi+1 yılBir de lütfen mesajlar kısmından yaz yorumlarda konusmak iskence gibi hele sohbet uzadiysa taa en alta inip yazmak cok zor oluyor😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılSayısını hatırlamıyorum ama cinayet seviyorum
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılAhmet Balamir Neyiniz Olur Soyadınız Tanıdık Geldi De
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım
Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Okumuşumdur biraz
Polisiye biyografi otobiyografi tarzi severim20 Yorumla
+1 yılÇok roman okurdum romantik roman severim
10 YorumlaYeraltı edebiyatı okurdum lisede.
10 Yorumla
+1 yılkitap okumam
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler