Çok tanıdık geldi. Metalci arkadaşların meşhur laflarından. Rap müziği müzikten saymazlar, dinleyenleri de ergen ve bulurlar. Meme sayfalarının yaptıklarına bir şey demiyorum dark mizah shit post çalıştıkları için. Bazen ben de beğeniyorum. Fakat kişisel baktığımızda açık açık rap i kötüleyenler pozer ya da elitist arkadaşlar oluyorlar. O yüzden pek takmıyorum. Hatta şu çok anlamlı görseli buraya bırakayım. Sonuncu ben oluyorum ✌🏽😎
Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım. Kişiyi müzik zevkine göre nasıl yargılayabiliyorlar anlamıyorum. Bu şey gibi K-pop dinleyen ergendir, Sümmeyye'dir vs. Cidden şu olaydan daha saçma bir şey yok sanırım. İsteyen istediğini dinler. Kimse kimseye karışamaz. Ben mesela kulağıma hangi müzik hoş gelirse onu dinlerim. Bu kimseye batmamalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ceza gibi eski kalem kaliteli dinleyenlere lafım yok da bu fotoğraftaki gibi xx midir nedir o tarz dinleyenler ergen ve popüler kültür kölesidir net unutmadan bide ' oo yes moruk kafamız iyi ot bonzai met geziyoruz alkolle elimizi yıkıyoruz viskileri yere döküyoruz' tarzı dinleyenler de aynı şekilde ergendir
Son dediğin doğru ama x'in şarkılarını hiç dinlememişsin galiba. Sadece ergenler dinliyorlarsa onu, bu ergenlerin müzik tarzının daha iyi olduğunu gösteriyor.
Rap de dinliyorum; rock, alternative, blues, folk, jazz vs de. Bunu kim demişse onun dinlediği türleri de dinleyen biri olarak, ben aptalsam o da aptaldır.
Popü olacak soru :D aksine daha akıllılar aslında herkes bunu biliyor :d
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz hepimiz robot değiliz tek bir şeye programlanmadık. Farklı renkleri, farklı müzik türlerini, farklı şeyleri sevebiliriz. Kimsenin bir başkasını yargılamaya hakkı yok. Sevmek zorunlu değil ama saygı zorunlu.
Rap'in çoğu müzik türünü devirip geçen, ritmik açıdan sanatsal denilecek, duayenlerinin aslında birer modern şair olduğunu biliyorsundur. Ayrıca evrimini tamamlayamamış bazılarının zevk renk farkını anlayamadığı, dinleyenlere laf attığı, muhteşem müzik janrı.