5 senelik sevgilim tarafından dün akşam terk edildim... Şu an konuşmuyoruz ama içim içimi yiyor, ona göndermelik bir şarkı paylaşmak istiyorum. Dinlediği zaman böyle kahrolsun, içi parçalansın... Hangi şarkıyı gönderebilirim?
Beni terk eden sevgilime hangi şarkıyı yollarsam kahrolur?
Ya tabiki de bir şey yapmayacaksın kızım ayrılmış gitmiş ona gönderme yapman onun umursamamasına yarayacak içi tam tersine aklı bende diye daha çok rahat olacak bak ayrıldım nasılda üzgün göndermeler yapıyor diyecek. YOUTUBE ADİL YILDIRIMI DİNLE! Ve bir erkeğe takmıyormuş gibi davranmak! Hayatına eğlenceli şekilde devam etmek !!! Üzüldüğünü asla belli etmemek !!! Ve yavaş yavaş instagramdan başkaları ile takipleşmek mesela haftaya bir kişi ondan sonraki hafta bir kişi gibi... storilerde arkadaşlarla çay kahve atmak kendini çekip makyajlı gülerek atmak! Eğlenceli şarkı paylaşmak !!! Onun kudurmasına ve er geç pişman olup dönmesini sağlayacak NOT 3 erkekde denendi onaylandı🤣 hele eski sevgilim 3 ay sonra nasıl aylarca peşimde dolandı
Giden gitmiştir, gidene o, bu, su olmaz. Şarkı göndererek kahredemezsin sadece onu hala daha unutamadığınızı ve umursadığını göştermiş olursunuz karşı tarafa o yüzden ona bu zevki yaşatmayın tam tersi umursamaz olun. Onla sevgili olmadan önce hayatınıza nasıl devam ediyor iseniz o şekilde devam edin.