Kültür & Sanat İçinde silmek kelimesi geçen şarkı? Karamelmocha Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İçinde silmek kelimesi geçen bir şarkı sözü yazar mısınız Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkürler yanıtlara canımsınız İçinde silmek kelimesi geçen şarkı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 596 cevap paylaştı. Sildim seni kalbimden! Maziye karıştırdımKendimi yokluğuna çok kolay alıştırdım. /Neşe Karaböcek - Sildim Seni Kalbimden 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/rLLJeoha1sI 0 0 Yorumla
şiirist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Hepsi den vardı. seni sildim telefon defterinden adının üstünü hep karaladım yüzünü görmekten çok sıkıldım nereye gitsem peşimdesin sen... 0 0 Yorumla
helobenkedi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sildim seni bir kere, başkasını silemem. Deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem, vay. 0 11 Yorumla İntuition +1 yıl Sevdim değil miydi o ya doğrusunu unuttum 😂😂 Yorumla helobenkedi +1 yıl Bi' de şey var, yerine silemem yerine silemem dırırım yapayalnız tükensin aşklarım yine :/ Yorumla İntuition +1 yıl Sil sil silllllllll meee dur ne olursun.Silme kal yalan söyledim.😂😂 Yorumla helobenkedi +1 yıl Sdhsshsjssj kahkaha attım Yorumla İntuition +1 yıl O kadar komik değildi ya ben niye gülmedim yine başkalarını güldürdüm gülmeyi unuttum 🙄😣 Yorumla helobenkedi +1 yıl Ben güldüm 🥺 Yorumla İntuition +1 yıl Gülümsemenize sevindim ben kendimle iç savaştayım lütfen siz alınmayın 😂 Yorumla helobenkedi +1 yıl İç savaşları severiz. 🧟 Yorumla İntuition +1 yıl Dur Allah aşkına gece gece şafak operasyonuna kurban gidicez 😂 Yorumla helobenkedi +1 yıl Off beni de götür, çünkü acilen tokat atmam lazımmış Yorumla İntuition +1 yıl Lazımmış... Anladım hayırlısı olsun hakkınızda 😂 Yorumla
İntuition Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sertab Erener - OlsunSilerim yaşımı, siler ismimi şehir. 1 0 Yorumla
gizemciğim34 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl "Sildim attım alın yazımdan senden başka ne varsa" diye başlayan bir şarkısı vardı Gökhan Özen'in 1 0 Yorumla
italyancoffee Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl sebnem ferah - sil baştan. geldi aklıma yaw buda tan olmuyor ama 0 0 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sil baştan başlamak gerek bazen. Şebnem ferah 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Silk beni silk beni kendime getir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sildim seni kalbimden! Maziye karıştırdım
Kendimi yokluğuna çok kolay alıştırdım.
/Neşe Karaböcek - Sildim Seni Kalbimden
Hepsi den vardı. seni sildim telefon defterinden adının üstünü hep karaladım yüzünü görmekten çok sıkıldım nereye gitsem peşimdesin sen...
Sildim seni bir kere, başkasını silemem. Deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem, vay.
Sevdim değil miydi o ya doğrusunu unuttum 😂😂
Bi' de şey var, yerine silemem yerine silemem dırırım yapayalnız tükensin aşklarım yine :/
Sil sil silllllllll meee dur ne olursun.
Silme kal yalan söyledim.
😂😂
Sdhsshsjssj kahkaha attım
O kadar komik değildi ya ben niye gülmedim yine başkalarını güldürdüm gülmeyi unuttum 🙄😣
Ben güldüm 🥺
Gülümsemenize sevindim ben kendimle iç savaştayım lütfen siz alınmayın 😂
İç savaşları severiz. 🧟
Dur Allah aşkına gece gece şafak operasyonuna kurban gidicez 😂
Off beni de götür, çünkü acilen tokat atmam lazımmış
Lazımmış... Anladım hayırlısı olsun hakkınızda 😂
Sertab Erener - Olsun
Silerim yaşımı, siler ismimi şehir.
Silmek istiyorum göz yaşlarımı , derdin gamın anasını satayım
"Sildim attım alın yazımdan senden başka ne varsa" diye başlayan bir şarkısı vardı Gökhan Özen'in
sebnem ferah - sil baştan. geldi aklıma yaw buda tan olmuyor ama
silerse garipler siler dunyayi
Sil baştan başlamak gerek bazen. Şebnem ferah
Senden vazgeçmem - Müslüm Gürses
Silk beni silk beni kendime getir
Sil baştan başlamak gerek bazen.
Sıkerlerr ah böyle hayatı
Silinmeyen hatıralae
Sil baştan