Ilk okulda haylaz bir öğrenciydim sınıf öğretmenim sefiller kitabını oku özet çıkar dedi kitabı aldığımda bu bitermi demiştin ama 1 haftaya bitirdim ve peş peşe birbirinden güzel romanlar okumaya başladım Allah o öğretmenimden razı olsun diyorum şimdi:))
Ailem kardeşimle ben küçükken okuma saatleri düzenlerlerdi. Haftanın belli günlerinde belli saatlerinde ailecek kitap okurduk. Bu şekilde büyüdüğümüz için kitap okuma sevgisini kazandık. Okumak; sözünü, sesini, bakışlarını, seni değiştirir. Kendini değiştirebilen, dünyayı değiştirmeye hak kazanır.. -Mehmet Deveci-
İlk olarak kişi dilinden anlatılan kitaplar tercih etmen gerek ilahi anlatım alırsam kafan karışır ve kitap okurken anımsanan hatırlanan şeyide anlatırlar oralara dikkat et hikayenin şuanıyla karışır. Bunları yapmayınca kitabı anlaman zorlaşıcak ve sıkılacaksın, kitapların tanıtım bültenlerini oku ilgini çekeni al.
Önceden kitap okumayı hiç sevmezdim çünkü sevdiğim kitap şeklini bilmiyordum. Tarih kitapları ile başlayarak sevdiğim kitapları buldum ve artık okumadan duramıyorum. Aşk, tarih felan okuyorum artık. Yani sorun sevdiğin şeyi bulamamak bana göre.
İlk başlarda asla isteyerek kitap okumadım ama doğru kitaptan başlamak gerekiyormuş küçükken öğretmenler falan klasik okutuyorlardi genelde ve o zamanlar hiç dikkatimi çekmiyordu romanlardan başlamanızı tavsiye ederim ilginizi çekecek bir kurgu olmalı ya da polisiye
Kitap okumayı pek sevmiyorum ama zamanında küçük prens , simyacı, bir otostopçunun galaksi rehberi gibi kitaplar bana okumayı sevmeyi başarmıştı ama şu an ne kadar denesemde pek ilgimi çekemiyor
Canım sıkılıyordu ablam dedi al şunu oku baktım kitap güzel sonra 2 3 tane daha aldım onlar da güzel şansa sonra kötü olsalar da alıştım hep bir şans verdim akıcı bir kitap sevgi kazandırır
Askerde playboy dergisi ile. Görselleri harikadır. Tabiki şaka ilk Türk klasikleri ve lafontenden masallarla başladım. En son kalitesiz yazarlar ile bıraktım.
Eskiden sevmezdim leo tzu sayesinde felsefe tanıştım ilk felsefe sonra tarih ondan sonra psikoloji din mitoloji derken kitap hastası oldum ama roman okuyamıyorum sıkılıyorum