Devam et yetenek var👍
Hiç başlamadan bırak bence👎
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şiir veya yazma yeteneği insanda doğuştan bulunan bir yetenektir ve kişi bu yeteneğinin farkına vardığı zaman bu yeteneğinin ekmeğini yiyerek güzel şiirler üretmeye başlayabilir. Sizde yetenek olduğunu düşünüyorsanız tabi ki bu yolda tam gaz ilerleyin. Ama eğer görseldeki siz yazmış iseniz şiir değil de biraz mani'ye kaçmış galiba ama kendinizi geliştirerek, yazarak daha iyi sonuçlar öğrenerek elde edeceksiniz.
Yeteneğin var lakin bu mısra birazcık mani gibi olmuş yanlış anlama beni dostça eleştiri yapıyorum. Kalemin sağlam, kafiyelerin güçlü belki uzun bir şiir yazmayı denemelisin 4'lük yerine...
Yetenek var mı diye soracak olursan; kesinlikle olduğunu düşünüyorum.
Çıktığın bu yolda iyi şeyler yazman dileği ile...
İlk ama son olmayacağı kesin :)
Cevap
4Cevap
Güzel olmuş devam et. Ama çok fazla kafiye yapmak zorunda değilsin daha serbest tarzda dene.
"Falım" sakızından mi çıktı bu?
O zamab falim sakizindan cikmis gibi siirler yazmamaya gayret etmelisin. ilk olarak serbest nazim da siirler yaz. Kafiye şiiri esir eder. Birçok şiir oku. Etkilenmeyle başlar hersey. Şiirlerini yazarken de kendine dönük olmaktan çık. Sanat toplum icindir hareketle yazmaya calis. Sonucta begeniyi karsiya soruyorsun. Simdilik bu kadar genç kalem.
iyi calismalar.
Ben ilkokul 5 te yazdim ilk anlamli şiirimi. Sonra uzun yillar uğraştim. Türkiye ve yurtdışı ödüller aldim. Para ödüllerini ise kabul etmedim ve vakiflara bağışladim. Birçok kitap ve dergiden teklif geldi baski için. Kabul etmedim. Hiçbir dergide yayinlatmadim. Çünkü hiçbir aci satılık değildir. Şimdilerde yazmayı bıraksam da kitap ve şiir okumaya devam ediyorum zaman buldukça.
Bir şair ya da yazar ham calismali. Araştirmali. Notlar almali. Bu sebeple sana "biryeri" işaret edenleri değil, kendin biryerleri kesfetmeye cikmalisin.
Kristof kolomb Amerika kitasini bulmaya ciktiginda uzun bir yol aldiktan sonra yanindaki yaveri kendisine cok yol gittiklerini belki de boyle bir yer olmadigini geri donmeleri gerektigi hususunda konusunca Kristof kendisine karsi cikmis ve soyle demis:
"Hayir, çünkü ben batiya dogru gidildikce yeni karalar bulunacagi fikrini ve bilgisini IMusluman alimlerden okumustum. Onlar yalan soylemez. Oraya mutlaka varacagiz" diyerek yola devam etmis ve nihayetinde Amerika kitasini bulmustur.
Fakat bu kitalari ilk defa ibni Haldun cografya haritasinda yuzyillar once gostermis. Kristof bundan yola cikarak arastirmaya baslamistir. Ama tarihler Kristofu yazar, Haldun'u degil. Neden?
Devam et güzel şeyler çıkar bence
kafiye düzeni a a b a
Şaka mı bu :)
Sadece Kafiye ile şiir olmaz.
ilk şiirine göre baya iyi devamm et
Biraz sıradan ama geliştirebilirsin..
Güzel bence devam et
Başlamadan bırak sen hadi dinlen biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?