Değerli KS Üyesi Dostlar! Bugün acı kaybımızın ölüm yıl dönümü. Ünlü Yazar Sabahattin ALİ 02/04/1948 tarihinde cinayete kurban gitmiştir.Cinayet HaberiBu olay ile ilgili gerçekten bende üzülüyorum ve bu değerimizi erken kaybetmiş olmanın hüznü ile bu soruyu paylaştım sizlerle. Onu nasıl bilirdiniz?Haber
Naif Zarif İnce fikirli ve beyefendi biri nasil olur da cinayete kurban gider? Neden bizim memlrkette aydin, ileri goruslu ve kultirlu ve memlekete faydali insanlar barinamiyor? Ugur Mumcu, Gaffar Okkan, Recep Yazicioglu, daha bir cok aydin, dusunur ve memlekete hizmet edenler geliyor aklima ve ulke 'm icin uzuluyorum...
Benimde en çok etkisinde kaldığım romanı "Kürk Mantolu Madonna" dır. Değerli bir yazarı ve şairi erken kaybettik. Başımız sağ olsun. Yorumlarınız için teşekkürler.
MR. Sosyolog, çok güzel bir isminiz var. Bende sosyoloji 3. sınıf öğrencisiyim. Bir toplum bilimci olarak bu ismi çok beğendim. Siz hangi bölüm? Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim.
İyi bir yazar, kötü bir insan bilirdik. Bir bakanla el ele verip cebinde beş kuruşu olmayan bir edebiyat öğretmeni ile uğraşacak kadar küçülmüş bilirdik.
İyi bir yazar ve edebi kişiliği ile burada Sabahattin ALİ hakkında yorumlar yapıyoruz. Lütfen kimse hakkında kırıcı ve eleştirel konuşmayalım. Lütfen rica ederim, yorumunuzu düzeltin veya bir daha bu şekilde kırıcı yaklaşmayın. Çünkü bir insanın kötü yönlerini konuşmak kolaydır, önemli olan o yok iken iyi yönleri lle onu anmaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kısaca insan. Kısaca dost. Evet, naifti, zarifti ve duyguları ile yaşadı. Duyguları ile öldü. Değerli bir yazarı ve şairi erken kaybettik. Başımız sağ olsun. Yorumlarınız için teşekkürler.
En İyi Cevaplar