Kültür & Sanat En çok hangi dilde müzik dinlersiniz? Daddydrownme Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Müzik zevkine güvenen arkadaşlarım spotify'ını paylaşabilir Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ En çok hangi dilde müzik dinlersiniz? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
qillour Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl https://open.spotify.com/playlist/2l7UPHPhD6S4Sxtv7I6XfS?si=ExmwLmG4Q6qTSz0NyBBZFA 1 2 Yorumla Daddydrownme +1 yıl Takip ettim Yorumla qillour +1 yıl Gt yaptım👍🏻 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Pop, rock, rap, yabancı, arabesk, caz, Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim 1 2 Yorumla Daddydrownme +1 yıl Hangi dil de genelde Yorumla yeşilseverdeli +1 yıl Farketmiyor türkçe ingilizce fransızca dediğim gibi kulağıma hoş gelsin ritmine kapılayım yeter Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Türkçe sonrasında yabancı da nerden paylaşacağım bilmem uzun zamandır girmiyorum spoya 1 0 Yorumla
Berkan56 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yabancı ve Kurtlar Vadisi müzikleri hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Ağırlıklı ingilizce ve türkçe. Keyifli günler. 0 0 Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl korece ve ingilizce 1 2 Yorumla Daddydrownme +1 yıl Haha belli Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl aynen Yorumla
jeonjkjeonsn Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl KORECE🇰🇷 1 1 Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl btss Yorumla
zzeynepppp Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl k pop 2 14 Yorumla İsteksizzz +1 yıl Bu tiple😋 Yorumla İsteksizzz +1 yıl Bu fizikle😋 Yorumla zzeynepppp +1 yıl ne bu tiple Yorumla İsteksizzz +1 yıl Resmini kaldırmadan önceydi o cvp👅 Yorumla zzeynepppp +1 yıl bi adam istedi de Yorumla İsteksizzz +1 yıl Ben de istiyorum, adamdan sayıyosan😋 Yorumla zzeynepppp +1 yıl yok kalsın Yorumla İsteksizzz +1 yıl Hadi ordan, fake şey 😬 Yorumla zzeynepppp +1 yıl bana inanmıyomusun sen Yorumla İsteksizzz +1 yıl Hayır Yorumla İsteksizzz +1 yıl Gerçek olamıycak kadar harika pp Yorumla zzeynepppp +1 yıl yaaa Yorumla İsteksizzz +1 yıl Evet Yorumla İsteksizzz +1 yıl Takibime gelmediiin? Yorumla
Habits Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,1b cevap paylaştı. İngilizce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
https://open.spotify.com/playlist/2l7UPHPhD6S4Sxtv7I6XfS?si=ExmwLmG4Q6qTSz0NyBBZFA
Takip ettim
Gt yaptım👍🏻
Pop, rock, rap, yabancı, arabesk, caz, Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim
Hangi dil de genelde
Farketmiyor türkçe ingilizce fransızca dediğim gibi kulağıma hoş gelsin ritmine kapılayım yeter
Türkçe sonrasında yabancı da nerden paylaşacağım bilmem uzun zamandır girmiyorum spoya
Yabancı ve Kurtlar Vadisi müzikleri hoşuma gidiyor
Yabancı dil 》Fransızca
Ağırlıklı ingilizce ve türkçe. Keyifli günler.
korece ve ingilizce
Haha belli
aynen
Türkçe
KORECE🇰🇷
btss
Saca mvö
Türkçe.
İngiliççe, japonca
Türkçe
Türkçe
ingilizce rusça.