Kültür & Sanat Hayatınızda hiç asi styla ve arsız bela şarkıları dinlediniz mi? OnkipPonki Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim arkadaşım çok dertli olduğu zaman dinlerdi ortaokulda Hayatınızda hiç asi styla ve arsız bela şarkıları dinlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç dinlemedim. Hatta popüler olduğu dönemlerde bile çok anlamsız ve itici gelirdi bana 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Küçükken evet dinledim wşdöwşcşwçdö yüzüğü takmış evleniyor bakın heleee şu kahpeye 1 0 Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bir kere arkadaştan duydum ne olduğunu merak edip dinlemiştim o günden sonra hiç dinlemedim 1 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Arsız belanın bazı şarkıları çok güzel öldüm öldüm dinle 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 589 cevap paylaştı. Eskiden arkadaşlarım dinlerlerdi aşırı soğurdum neyse ki büyüdükçe adam gibi şarkılar dinlemeye başladılar 1 0 Yorumla
feministrader Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Türkçe olarak. Türk Sanat müziği ve türkü dinledim sadece 1 0 Yorumla
kabacaezel Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl çok fena dinledim çevremde dinlemeyen bir kişi bile yoktu sınıf arkadaşlarım, mahalle arkadaşalrım, internet kafedeki tanıdığım herkes dinlerdi 2013 ile 2015 arasında 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl evet ergenken çok dinlerdim karakız güzel 1 0 Yorumla
Liliłh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilinçli olarak açıp dinlemedim ama duydum 1 0 Yorumla
MinikCenavarr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 1 2 Yorumla MinikCenavarr +1 yıl Kimse duymasın aramızda kalsın 🤫🤫🤫 Yorumla OnkipPonki +1 yıl Tamam Yorumla
kıvancc1903 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl hiçbir fikrim yok belki kazara dinlemiş olabilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç dinlemedim. Hatta popüler olduğu dönemlerde bile çok anlamsız ve itici gelirdi bana
Küçükken evet dinledim wşdöwşcşwçdö yüzüğü takmış evleniyor bakın heleee şu kahpeye
Bir kere arkadaştan duydum ne olduğunu merak edip dinlemiştim o günden sonra hiç dinlemedim
Arsız belanın bazı şarkıları çok güzel öldüm öldüm dinle
Eskiden arkadaşlarım dinlerlerdi aşırı soğurdum neyse ki büyüdükçe adam gibi şarkılar dinlemeye başladılar
Türkçe olarak. Türk Sanat müziği ve türkü dinledim sadece
çok fena dinledim çevremde dinlemeyen bir kişi bile yoktu sınıf arkadaşlarım, mahalle arkadaşalrım, internet kafedeki tanıdığım herkes dinlerdi 2013 ile 2015 arasında
evet ergenken çok dinlerdim karakız güzel
Bilinçli olarak açıp dinlemedim ama duydum
Allah yazdıysa bozsun.
🤣🤣🤣🤣
Kimse duymasın aramızda kalsın 🤫🤫🤫
Tamam
hiçbir fikrim yok belki kazara dinlemiş olabilirim
Evet gizli yazacam 😀😀
Hiç dinlemedim