Mobile tuner indirdim iki tane ayarladım amaBaştaki ve sondaki 3 er nota ayarlanmıyor binlerde olması gerekirken uygulamalar bazen binlerde bazen 130 filan gösteriyor help me
Öncelikle merhaba, uygulamada değişiklik göstermesi doğrudur çünkü sol taraf için 3 basamaklı frekans gösterir. Sağ taraf için 4 basamaklı...
Frekans sayaçınızı açın ve kalimba çekicini kullanarak inceltebilir ya da kalınlaştırabilirsiniz.
Sol el yani soldaki 3 için frekanslar şöyle olmalı; 261,6 Hz, 293,6 Hz, 329,6 Hz Kalimba için en uygun frekanslar bunlardır. Sağ en uç 3 nota içinse; 1046 Hz, 1174 Hz ve 1318 Hz olmasına dikkat edersen düzelecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle merhaba, uygulamada değişiklik göstermesi doğrudur çünkü sol taraf için 3 basamaklı frekans gösterir. Sağ taraf için 4 basamaklı...
Frekans sayaçınızı açın ve kalimba çekicini kullanarak inceltebilir ya da kalınlaştırabilirsiniz.
Sol el yani soldaki 3 için frekanslar şöyle olmalı; 261,6 Hz, 293,6 Hz, 329,6 Hz
Kalimba için en uygun frekanslar bunlardır.
Sağ en uç 3 nota içinse; 1046 Hz, 1174 Hz ve 1318 Hz olmasına dikkat edersen düzelecektir.
Teşekkür ederim ama uygulamada bazen 1174 gösteriyor bazen 138 filan o da sonraki gün düzeldi ayarladım
Sevindim
Yapılmaz
Nasıl yani