Hola canımss Güzel bir çarşamba akşamından selamlar, ki bilirsiniz zaten çarşambalar genelde güzeldir. Sizden tek bir şarkı isteyecektim ama ben bile bir şarkıya düşüremeyince birkaç dedim kolaya kaçarak. 1-3-5 şarkı seçebilirsiniz. Adettendir ben başlayayım ✌️✌️
R.E.M- Losing My Religion Scorpions- Stil Loving You Mor ve Ötesi- Daha Mutlu Olamam diyorrr ve topu size atıyorum
Hayatınızın sonuna kadar sadece birkaç şarkı dinlemek zorunda kalsanız, hangi şarkıları seçersiniz?
İlginç soru Doktorkedi. Bu benim için neredeyse imkansız. Müziği ÇOK seviyorum, şarkılar benim için ÇOK önemli. Bu soruya tökezlediğim için çok minnettarım çünkü bu gerçekten benim için gerçekten neyin en önemli olduğunu ve diğer birçok şeyi düşünmemi sağladı. Çok fazla duygu uyandırdı. Neredeyse tüm müzik türlerini seviyorum. İstediğim zaman tüm bu müzikleri dinleyemeyeceğimi hayal edemiyorum. Kulağa işkence gibi geliyor. Bir gün bu sorunun gerçek olacağı düşüncesiyle midemde "KÖTÜ kelebekler" oluyor. Aynı zamanda kaygımı ciddi bir şekilde tetikledi! Daha önce de belirttiğim gibi şarkılar benim için önemliydi.
Bir kaç şarkı ile sınırlı kalmak benim için epey zor olurdu. Şarkılar hayatımın arka fonu. Sagopa Kajmer Ariana Grande Jack.. Bunlar seçtiklerim arasındaki isimler olurdu
Backstreet Boys · As Long as You Love Me Alan Walker - Faded Superhero · Unknown Brain · Chris Linton Owl City - Fireflies Serious Sam 3 BFE - Hero · Damjan Mravunac Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Thomas Bergersen - Little Star Two Steps From Hell - Compass Feat. Merethe Soltvedt (Miracles)
Orhan Gencebay - Hatasız Kul Olmaz Barış Manço - Halil İbrahim Sofrasına Tual - Yine Aylardan Kasım Linkin Park - Castle of Glass Coldplay - A Sky Full Of Stars
Bazılarını sporda, bazılarını yolda, bazılarını da bazı anıları hatırlamak için dinliyorum. Bunlar olabilir.