En sevdiğiniz Tarkan şarkısı hangisi?
A Şımarık
B Kuzu Kuzu
C Kış Güneşi
D Öp
E Dudu
F Şıkıdım
G Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşşte kuzu kuzu geldiim dilediğince kapaandım dizlerine bu keeez gururumuuuu ateşe verdim yaktım da geldiimm ama Cem Yılmaz'ın Arif Işık tiplemesiyle dinlediğimden beri Tarkandan dinlemiyorum 🤣
1- Ölürüm Sana , 2- Kır Zincirlerini ( Bu Gece ) , 3- Gün Gibi. '' O '' karşıma çıktığında bu şarkıyı ona ithaf etmek istiyorum...
❤️
Biraz :D Benim gibi birinden (ilk iki şarkının yerine) 'beni çok sev' & 'kedi gibi' şarkıları beklenemezdi. :D
Ayy yanlış anlamışım. : ) 'Gün Gibi' şarkısını iliklerime kadar hissettirecek biriyle evlenirim. Bu açıdan iddialı evet. : ) Dediğiniz gibi beni çok sev ve kedi gibi şarkıları güzel olabilir ama benim ruhuma hitap etmiyor. : ) Bence; Tarkan'ın en iyi şarkısı, Ölürüm Sana. : ) EİG için teşekkürler. ; )
Tarkan'ın genelde tüm şarkılarını dinlerim basarilida bulurum ama TSM sarkilarinada ayrı bir yeteneği ve yatkınlığı var.. seslendirdiği eski şarkıları daha çok beğeniyorum.
Cevap
6Cevap
kesinlikle :D
Dudu şarkısı ben 5 yaşımdayken çıkmıştı. 6. yaş günümde babam doğum günü hediyesi olarak bana kasetini almıştı 😄
Benim doğduğum yıl çıkmış o şarkı
Ama bence o şarkı çok komik ben ona çok gülüyorum
her albümünde 5-6 şarkıya vurulduğuma göre kısa bir hesapla bir 50 şarkısı vardır.
Tarkan Karma albümünde yer alan bütün şarkıları seviyorum ya.
Tarkan dedin mi akan sular durur hepsini seviyorum
yolla, özellikle giriş müziğine bayılıyorum yaaa
Selam ver, kış güneşi..
hepsi diyecektim, kış güneşini gördüm...
Kuzu kuzu dansını bile yaparım çok zevkli ehehe
Kuzu kuzu
Kış güneşi.
Şımarık ve hüp
Söyleme bilmesinler
Kuzu kuzu.
Şıkıdım.
Kuzu kuzu
Dudu 😊
O şarkı çok komik bence ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?