Kültür & Sanat Elektro gitar seven kızın hoşuna gidecek şarkı önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız gitar seviyor ama ne tarz müzik sevdiğini bilmiyorum henüz. Kız kapalı, naif. Ne çalsam hoşuna gider ki? Duman falan mı? Güncellemeler+1 yıl Soft şarkılar seviyordur tahminimce. Ondan Duman dedimdi Elektro gitar seven kızın hoşuna gidecek şarkı önerir misiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UPSAHL Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/Mu5_2VoLUf8 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu çok klişe ve kolay Yorumla UPSAHL +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=lhg9bYNLvOg Al, headbang de yaparsınız birlikte. Yorumla Soran +1 yıl Thunderstuck biliyorum ama hoşuna gitmez muhtemelen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Smoke on the water çal 0-3-5 :D Şaka şaka. Camel - Lady Fantasy çal. 0 0 Yorumla
Creme_brulee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl gary moore - still got the blues 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaaqqqaa çok iyi bir seçim Yorumla Creme_brulee +1 yıl "Whitesnake - Is This Love" bunu da deneyebilirsin Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Roundtable Rival dicem ama çok zor be😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 12 yıllı gitaristim. Yorumla MarsRafinha +1 yıl O zaman yaparsın da zannetmiyorum hoslanacagini şarkının aslı kemanla çalınıyor ben de kemanla çaldım zaten Yorumla Soran +1 yıl Evet şimdi baktım da çok hoşuma gitti. Gitarla olmaz gibi Yorumla Soran +1 yıl Bunu çalıyorsan helal olsun bu arada Yorumla MarsRafinha +1 yıl Teşekkür ederim ilk çaldığım hızlı şarkıdır kendisi o yüzden bende ayrı yeri var Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mor ve ötesi ~bir derdim var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok bee Yorumla
Wiccan666 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Mor yazma solo cal seviyor genelde kizlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Harbi haa Yorumla Soran +1 yıl Ama salla ya. Millete yaranmaya çalışmak saçma. Ama çalmaya karar verirsem bunu çalarım. Teşekkürler Yorumla Wiccan666 +1 yıl Kanka kizlar bayılıyor ona az çalmadım sahne de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu çok klişe ve kolay
https://www.youtube.com/watch?v=lhg9bYNLvOg
Al, headbang de yaparsınız birlikte.
Thunderstuck biliyorum ama hoşuna gitmez muhtemelen
Smoke on the water çal 0-3-5 :D
Şaka şaka. Camel - Lady Fantasy çal.
gary moore - still got the blues
Aaaaaqqqaa çok iyi bir seçim
"Whitesnake - Is This Love" bunu da deneyebilirsin
Roundtable Rival dicem ama çok zor be😂😂
12 yıllı gitaristim.
O zaman yaparsın da zannetmiyorum hoslanacagini şarkının aslı kemanla çalınıyor ben de kemanla çaldım zaten
Evet şimdi baktım da çok hoşuma gitti. Gitarla olmaz gibi
Bunu çalıyorsan helal olsun bu arada
Teşekkür ederim ilk çaldığım hızlı şarkıdır kendisi o yüzden bende ayrı yeri var
Mor ve ötesi ~bir derdim var
Yok bee
Mor yazma solo cal seviyor genelde kizlar
Harbi haa
Ama salla ya. Millete yaranmaya çalışmak saçma. Ama çalmaya karar verirsem bunu çalarım. Teşekkürler
Kanka kizlar bayılıyor ona az çalmadım sahne de
yabancı çal
Yabancı bir şeyler çal
Ne dumanı