Annem zamanında modeldi yalnız senin annen neydi dur bir düşünüyim ev hanımı, annene birşey demek istemezdim ama kusura bakma, KPOP UN EN GÜZEL YÜZLERİNE ÇİRKİN DİYEN BİR İNSAN KENDİNİ GÜZEL BULMAMALI Kİ ZATEN DEĞİLSİN
@BTSXARMY demekki annen bi yerlerini başkaları görsün diye açmış , başka adamlar annene iyice bakmıştır, şimdi çirkin tipinle ve çirkin karakterinle bana birdaha yazma , *rospu çocugu ergen seni çok fena skrim benimle adam gibi konuş. yazma birdaha deli ettin beni 2 gündür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ismi kerimcan olan biri kız olabilir mi kizina Kerim Can ismini koyar mısın 😅
bts ve kerimcan durmaz ://
@BTSXARMY annen maymundur. benimle düzgün konuş
Annem zamanında modeldi yalnız senin annen neydi dur bir düşünüyim ev hanımı, annene birşey demek istemezdim ama kusura bakma, KPOP UN EN GÜZEL YÜZLERİNE ÇİRKİN DİYEN BİR İNSAN KENDİNİ GÜZEL BULMAMALI Kİ ZATEN DEĞİLSİN
@BTSXARMY demekki annen bi yerlerini başkaları görsün diye açmış , başka adamlar annene iyice bakmıştır, şimdi çirkin tipinle ve çirkin karakterinle bana birdaha yazma , *rospu çocugu ergen seni çok fena skrim benimle adam gibi konuş. yazma birdaha deli ettin beni 2 gündür
ERGEN? KAÇ YAŞINDA OLDUĞUMU BİLMİYORSUN 1, 2 ANNEM GÜZELSE SUÇU NE?, 3 BEN Mİ SANA DELİ OL DEDİM BANANE OLM BENİM KARAKTERİM ÇİRKİNSE SENİNKİNİ DÜŞÜNEMİYORUM 4, BENLE KONUŞURKEN BİR ZAHMET LAFLARINA DİKKAT ET 5
@BTSXARMY bak her yorumuma köpek gibi atlama , salak çocuk
KDPQLWĞQŞFLDĞEJF KUDURUK SENİ YAZIM KURALLARINK ÖĞREN VİRGÜL BOŞLUK BIRAKILARAK KONULMUYOR BOŞUNA DEMİYORUM V. E. L. E. T.
@BTSXARMY annen boşluk kullanarak yazıyodur kes sesini
SOKUCAK LAF ARIYORUMDUR VE YİNE O KİŞİNİN ANNESİNE SARIP KENDİ ANNEMİ UNUTMUŞUMDUR;
@BTSXARMY uzatma
Ben uzatmıyorum sen uzatıyorsun ama neyse...
Bunun neresi erkeğe benziyor. Neyse banane?
Ne farkeder, hepsi or*spu çocuğu
Evet bacının çocuğu
Sende öylesin
Tamam kanka kb
Kün Fe yekün..
Aynı şeytan gibi iyice yaratığa benzemiş
hepsi erkek hepsi
manken gibi haatun
hayranımızın awk
şeyini açıp sosyal medyaya koyan puştttunmu hayranısın
sensin kardeşim şeyini sanamı geçirdi niye bu kadar zoruna gitti
GEÇİRDİ GEÇİRMEDİ SENİ İLGİLENDİRMEZ KENDİ TİPİNE BAKMADAN KONUŞMA KISLANDIĞINIZ İÇİN BU YORUMLARI YAPMANIZ ÇOK GÜLÜNÇ
kıskanmakmıı😂😂😂
eski halini görmedin heralde her tarafı estetik
neyse daha yorum atma hele küfredipte kendini hiç küçültme
VLFJRĞSQKĞQ ESTETİK? HİÇBİRİNDE ESTETİK YOK KÜFÜREDİP KÜÇÜLDÜĞÜMÜ KİM SÖYLEDİ AYIRCA KISKANMASAN BÖYKE YORUM YAPMAZSIN
Sen kerimcandanmı bahsediyorsun? Ben BTS sandım
evet bts yi tanımıyom bile
Ha tamam o zaman özür dilrm ben bi an BTS sandım
top lolipob
@BTSXARMY buyur bacım?
@BTSXARMY bacım sakin olda 2050 de görüşelim.
Oha beyin yok
Silknk