Kültür & Sanat Bu söz güzel mi? Duruma yazılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Ruhumdan her geçeni dudaklarımın arasına yollasam, ruhuma ne kalır?'' wp durumu için güzel mi sizce? Çok hoşuma gitti söz 😄 anlamlı mı sizce? Güncellemeler+1 yıl Beğenmeyen arkadaşlar bari öneri verin sizin durumda ne yaziyor 😄 Bu söz güzel mi? Duruma yazılır mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SmhmtE Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Whatsap durumu için çok alakasız 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki birinden gordum cok hosuma gitti o da wpsine yazmis. Ne yazilir peki duruma. Bomboş duruyor cunku 😄 Yorumla SmhmtE +1 yıl Benimkinde üç nokta var (...) Yorumla SmhmtE +1 yıl Ne yazsan saçma olacak sende... koy gitsin : )) Yorumla
ezgininbüllüğü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ruhun tost olmuş bedenine koyim derler 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha 😄 bu arada kötü mü yani bence anlamlı. Çok mu komik durur Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl bele faliyetli sözleri duyunca senin kafanı argosu diyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin durumda ne yaziyo peki söz öner o zaman Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl gelene koyim gidene koyim yazıyor Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl bele vaziyetin içine yazıyor Yorumla
ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İvrenç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla
antropi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl berbat 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamli degil mi Yorumla yatyanıma +1 yıl Ne demek ben anlamadım Yorumla antropi +1 yıl anlamsız keko edebiyatı gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl Atarli giderli söz değil en azından ya onlar daha çok keko gibi geliyor 😄 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl O ne saçma söz la 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlamli bence özlü sözlü işte allah allah 😂 Yorumla Soran +1 yıl Özlü söz* Yorumla Savagexx +1 yıl Sende haklısın. Adamlığın kadar konuş dedim diye bu sUsMaLaR yaz Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecmeden oneri verebilir misin peki senin durumunda ne uaziyor Yorumla Savagexx +1 yıl Meşgul hakshaks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Whatsap durumu için çok alakasız
Bilmem ki birinden gordum cok hosuma gitti o da wpsine yazmis. Ne yazilir peki duruma. Bomboş duruyor cunku 😄
Benimkinde üç nokta var (...)
Ne yazsan saçma olacak sende... koy gitsin : ))
ruhun tost olmuş bedenine koyim derler
Ahaha 😄 bu arada kötü mü yani bence anlamlı. Çok mu komik durur
bele faliyetli sözleri duyunca senin kafanı argosu diyorum
Senin durumda ne yaziyo peki söz öner o zaman
gelene koyim gidene koyim yazıyor
bele vaziyetin içine yazıyor
İvrenç
Neden peki
berbat
Anlamli degil mi
Ne demek ben anlamadım
anlamsız keko edebiyatı gibi geldi bana