Yalnızlığa mahkumdurlar.. Asosyal midirler hayır.. sadece fazla okumak insanı geliştirir ve sorgulamaya yeltendirir.. insan sorguladıkca sorgulamayı beceren insanlar arar karşısında bulamazsa yalnızlığa kapanır.. bulursa da kaliteli dostlar edinir ve vaz geçmez
bence yanlış bir düşünceBen de asosyaldim kitap okuyarak sosyalleştim. İnsanın dünyaya bakış açısını değiştiriyor. Eskiden mesela gazete okurdum hep gazetenin sonlarındaki spor haberlerine ve magazin dergilerine bakardım. Annem de eleştirirdi biraz gazetedeki önemli olayları ve köşe yazılarını oku diye eleştirirdi :)
Çok kitap okuyanlar isteselerde asosyal olamaz. Çünkü kitap sizi konuşmaya, tartışmaya ve bilgiye koşturuyor. Her insan bir hazinedir ve kitap kabından bakarsak her insan aslında bir kütüphanedir, okumasını bilene.
Genelde asosyal oldukları dünülür ama ben çok kitap okuyan biri olarak buna katılmıyorum. Bilakis kitap okuyan kişi bilgi birikimi sayesinde daha çok konuda bilgi sahibi olduğu için daha öz güvenli ve hoş sohbet olur.
Babam sürekli okur nerdeyse her akşam okuyup uyur. 7 dil biliyo. Kültür zekası ya da bir olayda çok iyi tepkisi vardır çok akıllıca. Çevreyi geçtim şehirin yarısı tanır hem bişeyler danışır gurur duyuyorum ben babamla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yalnızlığa mahkumdurlar.. Asosyal midirler hayır.. sadece fazla okumak insanı geliştirir ve sorgulamaya yeltendirir.. insan sorguladıkca sorgulamayı beceren insanlar arar karşısında bulamazsa yalnızlığa kapanır.. bulursa da kaliteli dostlar edinir ve vaz geçmez
bence yanlış bir düşünceBen de asosyaldim kitap okuyarak sosyalleştim. İnsanın dünyaya bakış açısını değiştiriyor. Eskiden mesela gazete okurdum hep gazetenin sonlarındaki spor haberlerine ve magazin dergilerine bakardım. Annem de eleştirirdi biraz gazetedeki önemli olayları ve köşe yazılarını oku diye eleştirirdi :)
Çok kitap okuyanlar isteselerde asosyal olamaz. Çünkü kitap sizi konuşmaya, tartışmaya ve bilgiye koşturuyor. Her insan bir hazinedir ve kitap kabından bakarsak her insan aslında bir kütüphanedir, okumasını bilene.
Genelde asosyal oldukları dünülür ama ben çok kitap okuyan biri olarak buna katılmıyorum. Bilakis kitap okuyan kişi bilgi birikimi sayesinde daha çok konuda bilgi sahibi olduğu için daha öz güvenli ve hoş sohbet olur.
Babam sürekli okur nerdeyse her akşam okuyup uyur. 7 dil biliyo. Kültür zekası ya da bir olayda çok iyi tepkisi vardır çok akıllıca. Çevreyi geçtim şehirin yarısı tanır hem bişeyler danışır gurur duyuyorum ben babamla
Değiller ! Sadece kitap okumayı, insanlarla vakit geçirmeye ve boş işlerle uğraşmaya tercih ediyorlar 🙃
Haftada bir 300 sayfalık bir kitap okurum, genelde tarih kitapları ya da polisiye olur, asosyal miyim, hayır.
Tamamen asosyal olarak çok kitap okuyorum. (Son zamanlarda azalttım:() ama sosyal olup yine çok kitap okuyan insanlarda gördüm.
Aksine her yastan herkesle konusacak konu bulabilirler ancak secicidirler.
Hangi kitapları nasıl okuyup ne anladığına göre değişir
Alakası yoktur. Herseyin yeri ve zamanı vardır sadece..
Kitap okumayı çok severim. ne yalan söyleyeyim hiç asosyal değilim.🤷
arkadaşı olmayan evden çıkmayan asosyaldir yani ben
Zaten yalnızlığımın sebebi kitaplardaki kahramanları semtimde bulamayışım değil miydi? Sabahattin Ali.
Alakası yoktur bence bende asosyalim ama nadir kitap okurum
Sosyallikten kasıt bar kafe gezip eğlenmekse kitap okuyan daha sosyal bile sayılabilir
Valla ben bizim milleti hiç anlamdim kitap okuruz katip mi olacan okumayiz bir baltaya sap olamdin bu ne yaa
Asosyal olabilsek keske o seviyede okuyup
Değil aksine bilgili önemli kişiler.
Hepsi için asosyal denemez bence.
Engel değildir. Asosyal olan zaten asosyaldir.
Evet ben, sayılırım :D
insanlarla iletişimi kesen herkes asosyaldir
Alakası olduğunu düşünmüyorum
Hepsi değil.
Katılmıyorum.
Ben öyleyim başkalarını bilemem
Hayır çok okumalı çok gezmeli
Hayır, seçicidir.
Evde kalır
Sanmıyorum
Alakasız
Hayır