Kültür & Sanat Her şeyden biraz uzaklaşmak istediğinde ne tür müzikler dinlersin? Sherlockswife Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Görsele katılıyorum. "Bazen insan müzik dinlemek için değil de, insanları duymamak için kulaklık takıyor"Bu evde çok yaptığım bir aktivitedir😅🤦🏻♀️ Her şeyden biraz uzaklaşmak istediğinde ne tür müzikler dinlersin? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ManOfLove0135 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Genelde dinlediğim gruplar bellidirYüz yüzeyken konuşuruz Dolu kadehi ters tut Pera Akustik Adam Son feci bisiklet Mavi Gri Kendimden hallice Alt komşu 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Görsele katılıyordum bir aralar :)Neyseki yeni kulaklığım ve ben mükemmel bir uyum içinde slow ne arabesk ağırlıklı müzikler ile insanlardan ve dünyadan uzaklasabiliyoruz. 1 6 Yorumla Sherlockswife +1 yıl Aaa demek yeni kulaklığın😮 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Evet :) eskisi birileri sağolsun kırılmıştı da :) Yorumla Sherlockswife +1 yıl 😕 uğursuz kişiyse demek Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Estf diyelim :) canı sağolsun onun Yorumla Sherlockswife +1 yıl 🙃😊 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Türkçe slow ağırlıklı bazen Türk halk müziği çok az da olsa arabesk dinliyorum. 1 0 Yorumla
WalterVahit Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Vice-Deniz Kızı (1-2) 1 1 Yorumla WalterVahit +1 yıl 1. Sini youtube dan silmişler🙄 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Slow şarkıları ağırlıklı olarak tercih ediyorum, bazen eski şarkılar bazen yeni keşfettiğim şarkılar oluyor. 2 0 Yorumla
Tonilt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Benim genelde işyerinde başıma gelen bir durum. Yabancı ve baslı müzikleri tercih ediyorum öyle durumlarda. : )) 1 0 Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Genelde slow şarkılar dinlemeyi severim. Bu aralar türkü dinliyorum hoşuma gidiyor 2 0 Yorumla
Masagibi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Canım yanınca kulaklık takip son ses verip sanki hayatla olan bağlantımı kesmek istiyorum 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl yabancı slow..hatta çoğu zaman klasik.. 2 0 Yorumla
egeceninaşığı Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Şöyle piyano susesi ve kuş sesi karışık bir müzik açıyorum iyi oluyor 1 0 Yorumla