Hayatınızın sarkisi var mı ya da dinlemekten kacindiginiz 

Ben de '' bahar da Kuşlar gibi... Geldin kondun dalıma... Susamıştım Sevgiye,... Çiçekler sundum sana... '' ... '' İstemem senden başka birini... Tamamlıyoruz... Birbirimizi... '' ...
Bu aralar en çok sevdiğim parça... Hadi yüreği, sevgiye inanlara ikram edelim, ki , içleri ısınsın, bu karlı günde...
Bir şarkıdaki tek bir söz için bile şarkıyı defalarca dinlemişliğim var. Bir örnek vereyim sadece. " Ayrılığı bile sen seçtin, şimdi sana bensiz olsun geceler"
https://www.youtube.com/embed/-cwpeondnbUBekliyor bu gece barın biri. Cebimde senelerin alın teri. İçerim, düşerim, kaldırma !
Yeterki basma kaldırım gibi.
Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında
Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda
Çok mu ayıp hala mutluluk istemek
Neyse zaten hiç halim yok
Cevap
13Cevap
Au/Ra, Alan Walker - Ghost
https://www.youtube.com/embed/1DCiUhNn9rcSonda çalan ses harika ve bana aşırı huzur veriyor
Fireside parçasını 10 değil ama 20 saniyelik o güzel kısmı için dinlemişimdir hep evet.
(tam 2.00 - 2.22 arası )
Fikret dedeoğlu-Elveda. / Buldun mu yerime kimseyi buldun mu? Başını omzuna koydun mu? Söyle bileyim yar. Bulduysan tenini ona sunduysan benide onla unuttuysan söyle öleyim yar. 🎶🎶🎶
10 saniyelik harika bir kısmı değil, tamamı harika olan bir müziği dinliyorum. Sözleri ve anlamı hoşuma gidiyor. Elfen Lied > Lilium
Pera - Vazgeçtim 1.30-2.00 için hepsini dinliyorum bozulmasın şarkı diye.
Seni öptüğüm sokak var ya..
Oraya gömsünler
Tuğçe kandemir
Burdaysan hep kal benim ol bu evde hazır yerin var..
Mesela Murat Boz’un “Yana Döne” şarkısının başını dinlemeyi özellikle çok seviyorum. Bu sebeple de şarkının tamamınıda dinliyorum 😀
Anaa bunu her şarkıda yaşıyorum, ebru Yaşar şarkıları geldi aklıma
Sadece 10 saniyesini guzel buldugum sarkiyi dinlemem.
Mabel matiz boyalı da saçların, 2.17 / 2.27 🤌
Başını göğsüme yasla sevgilim...
Kim bilir hangi gönüldür durağın.. Dırırım 🎶
Saydıııım kaç güüün oldu şarkısı...
Sezen aksu şinanay yavrum hopa şinanay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?