Kültür & Sanat Şu sıralar dilinize dolanan bir şarkı var mı? FizyoterapistBey35 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Trabzondan aldım fakır yar fakır bende fakır.. Bir türlü gitmiyor aklımdan ciddi olamıyorum yahu 😅 Güncellemeler+1 yıl Trabzondan aldım bakır olacağdı 😅 Şu sıralar dilinize dolanan bir şarkı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl yoo şarkı bile dinleyemiyorum :d bugün saldım severim grafiğini longunu shortunu :d 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Trabzon dan aldım bakır ne fakırı 1 1 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Bilmiyorum artık hangisi doğru gitmiyor aklımdan 😅 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Seni dert etmeler. Bu şarkıya taktım. 1 2 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Yıldızların hırsızları var mı? 😅 Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Var 🤧 Yorumla
DenizOturak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin 1 0 Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım essek 1 2 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Çok gerilere gitmişsin sen 😅 Yorumla SessizzGürültü +1 yıl Evde 1 yaşında çocuk olunca boyle Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edalı da modalı yar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tombul tombul memalr 1 1 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Durum vahim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yoo şarkı bile dinleyemiyorum :d bugün saldım severim grafiğini longunu shortunu :d
Trabzon dan aldım bakır ne fakırı
Bilmiyorum artık hangisi doğru gitmiyor aklımdan 😅
Seni dert etmeler. Bu şarkıya taktım.
Yıldızların hırsızları var mı? 😅
Var 🤧
Kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin
Arkadaşım essek
Çok gerilere gitmişsin sen 😅
Evde 1 yaşında çocuk olunca boyle
Zülfü Livaneli Gözlerin
Kaçın kurası
Edalı da modalı yar