Şahsen ben ikisini de çok severim. Hatta hayat felsefem "müzikle yaşa, kitapla öl."
Kitap okumak
Müzik dinlemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kitap okumanın yeri ayrı, müziğin ayrı. Kitap okurken sadece kitaba odaklanmak lazım ama müzik her zaman her yerde dinlenir. Ben kitap okurken müzik dinlemeyi çok seviyorum
dedim ya ikisini ayıramam asla
İkisini de simültane yapmayı çok severim şahsen. Okuduğum kitabın atmosferine uygun bir parça, ve kulaklık. Mükemmel bir tecrübe ve, sözüne fazlasıyla katılıyorum.
"Kişi ki bilgi yetkinliğine sahip olan, dünyayı cebine atmış olandır. Estetik anlayışı olan ise, yeniden oluşturma kabiliyetine sahip bir fırçaya sahiptir. Bu iki etmen birleşince, sonsuz olasılıklar oluşmaktadır."
Diye düşünüyorum. Sence?
Şair falan mıyız? Ben size katılıyorum gerçekten öyle çok hoş konuşmuşsunuz. Bayıldım :)
Gerçekten çok sevdiğim birini hatırlatıyorsunuz böyle konuşarak. Neyse efendim rica ederim ne demek :)
Ben genellikle kitap okurken satırlarda kaybolmayı tercih edenlerdenim. Fakat canım sıkkınsa arkadan çalan hoş tınılar benim yüzümdeki tebessüme neden olur.
Sözün kısası sakin, rahtalatıcı müzikler tercih ederim. Sözleri de olmadan hoş bir melodi dinlerim.
Peki siz?
Ben genellikle olay kurgusu içerisinde, "ben olsam neler yapardım, nasıl yönetirdim?" şeklinde düşünmeyi seviyorum. Türden türe değişiklikler gösterse de bu davranışım, genellikle ya az-sözlü veya, sözsüz enstrümantaller eşlik eder bana da.
Ve ayrıca, sanki siz de bana hiç yabancı gelmediniz efendim. Daha önceden konuşmuş olduğumuzu zannetmiyorum ama, bu denli bilinçli bir bireyle tanış olmak, güzel muhabbetlerde bulunmak isterim, sizin için de bir mahsuru yok ise.
kesinlikle dediğiniz her şeye katılıyorum efendim. Ayrıca bende sizinle sohbetimi devam ettirmek isterim benim için hiçbir mahsuru yok. :)
Bana göre Kitap okumak çünkü her bir sayfada karekteristik ruhumun biraz daha güçlendiğıni hissediyorum artık benim için bir olmassa olmaz haline geldi
evet. Kitap okumak kadar güzel bir şey yok bu hayatta :)
Biri pekmez biri bal gibidir. İkisini de tatmadan olmaz.
kesinlikle 👌
Eig için teşekkür.
Rica ederim 😇❤
Cevap
5Cevap
İkisini de seviyorum. Sakin bir müzik eşliğinde kitap okumak seçeneği daha güzel olurdu :)
ahahahhaha farkşı görüş açısı :)
Tabii :P Mesela tarihi bir kitap okurken o temaya uygun şarkılar dinlemek, ya da herhangi bir askeri marş dinlemek (Sovyet marşı gibi)
Ben daha çok sakinlikten yanaym :)
Ama dedim farklı bir görüş açısı olmuş açıkçası :)
Dediğim gibi bu da farklı bir görüş açısı :)
Açıkçası ben müzik dinlemeyi hiç sevmem ve sanırım bu benim yobazlığımdan. Kendimi müziğe bağlayamıyorum.
Bu yüzden kitap okumayı seçiyorum.
bu da güzel bir şeydir :)
Kitap okumak eşittir dünyadan ayrılmak bağ koparmak, müzik ise tam tersi
müzik dinlerken kitsp okumak 😊
İkisinde çok seviyorum. Birbirinden ayırt edemem..
Sana katılıyorum ve tercih yapamıyorum. 🙃
ahahaha nasıl tercih yapılır zaten bunların arasından
İkisi de. Bence kitapla yaşa, müzikle öl. :D
bu daha mantıklı 😆
Müzik dinlemek 🎧 ❤️
Kitap
Müzik dinlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?