Kültür & Sanat Küçükken en sevdiğiniz şarkıcı kimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Demet akalım hande yener serdar ortaç murat boz murat dalkılıç😂😂 Güncellemeler+1 yıl Mustafa ceceli ve bengü vardı bide unutmuşum😂😂 Küçükken en sevdiğiniz şarkıcı kimdi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jeꜱuꜱ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl ismail yk, dj akman, mahsur ark, petek dinçöz asdkdk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl petek dinçöz dinlemeyen yoktur o zamanlar😂 Yorumla Jeꜱuꜱ +1 yıl furiş kazanova şarkısındaki hali kalp ben asdjxk Yorumla Soran +1 yıl Yaa hahaha😂😂 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Tripkolic Seda jskdksjsksksndnajdxndnxn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne cok dinlerdim unutmusum en sevdigimde gözlerinin yesilini özledim😂😂 Yorumla
Ceren318 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Suat suna- o lelli nedense tüm gün bu sarkiyi dinliyordum 1 0 Yorumla
5yaşındanberidiyette Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ukte, taylan kaya gibi bestecileri dinlerdim zor zamanlardı 1 0 Yorumla
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Annem cunku uyutmak icin ninni soylerdi ❤❤❤ 1 0 Yorumla
spookycat0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Oha Cankan dinleyen yok muydu utandım😁 1 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,3b cevap paylaştı. Nilüfer. 1 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mustafa Sandal 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Barış Manço. 1 0 Yorumla
LightBlue7 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Alexander rybak 1 3 Yorumla hepimun +1 yıl Years ago when i was younger ))) Yorumla LightBlue7 +1 yıl @hepimun 2009 ♥️😊 Yorumla hepimun +1 yıl Big time like 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ismail yk, dj akman, mahsur ark, petek dinçöz asdkdk
petek dinçöz dinlemeyen yoktur o zamanlar😂
furiş kazanova şarkısındaki hali kalp ben asdjxk
Yaa hahaha😂😂
Tripkolic Seda jskdksjsksksndnajdxndnxn
Ne cok dinlerdim unutmusum en sevdigimde gözlerinin yesilini özledim😂😂
Suat suna- o lelli nedense tüm gün bu sarkiyi dinliyordum
Ukte, taylan kaya gibi bestecileri dinlerdim zor zamanlardı
Barış Manço tabiki de.