Kültür & Sanat Çizim hakkında kaynaklar bulabileceğim güvenilir siteler var mı? Momenta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://img.letgo.com/images/a9/eb/42/2b/a9eb422b62407b77d8c2875a5fadb75b.jpeg?impolicy=img_600_pwa Örneğin bu kitapları online olarak bulabileceğim siteler gerekli. Şu an dışarı çıkamam kısa kısa süre içinde de elde etmek istedim. Kargo vs uğraşmak istemedim. Güncellemeler+1 yıl Yazım hataları ve açılmayan resim için özür dilerim. Uykulu uykulu ancak bu kadar oluyor. *çıkamam, kısa süre içinde elde etmek istedim* Çizim hakkında kaynaklar bulabileceğim güvenilir siteler var mı? Cevapla Kargo Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 862 cevap paylaştı. https://ekitapyeri.com/cizim-sanati-serisi-10-kitap-kitabini-indir-pdf-ve-epub/ 0 9 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl www.pdfsayar.com/...izim-kitaplar%C4%B1-pdf-1.html Yorumla Momenta +1 yıl Güvenli mi Sayın Dalgakıran bu site?Virüs tarayıcısı yok bilgisayarda ve demirbaş. Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Güvenilirlikten tam emin değilim. İndirdim şimdiKaynak Megep'in ama. Yorumla Momenta +1 yıl O nedir *-* Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi ProjesiBu daha çok meslek liselerinde modül olarak kullanılıyor. Bizde kullandık bunu.Teknik resim dersimiz vardı. Yorumla Momenta +1 yıl Bu şeyi mi, kitapları? Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Anlayamadım Yorumla Momenta +1 yıl Beynim yandı Dalgakıran, attığın sitelere bakıyorum şu an o konuyu kapatalım olur mu? :D Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Sıkıntı yok 🙂 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 861 cevap paylaştı. Pdf bak 1 3 Yorumla Momenta +1 yıl Nasul bakabilirim *-* Yorumla s Taciiiii +1 yıl İnternetten pdfini arat ya da ebup versiyonuna🙃 Yorumla Momenta +1 yıl Ah, pekala. *-* Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Bilmiyorum :( 1 2 Yorumla Momenta +1 yıl Ah, en azından denedik kadim dostum. :( Yorumla mrozdal +1 yıl 🙃 öyle diyorsan öyle olsun riiiiz ldpgodof Yorumla
Bgfghbvg Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Var agzini emdigim 0 7 Yorumla Momenta +1 yıl Adını söyler misin sitenin? Yorumla Bgfghbvg +1 yıl Pdf kitaplarina bakabilirsin Yorumla Momenta +1 yıl O bir site ismi gibi gelmiyor bana. Yorumla Bgfghbvg +1 yıl Neden site olmasi gerekiyor ne tur ciziyosun sen Yorumla Momenta +1 yıl hayır yani o pdfleri indirebileceğim siteyi soruyorum ben. Yorumla Bgfghbvg +1 yıl Google dan arastir illaki bulursun ressammisin Yorumla Bgfghbvg +1 yıl Ben de ciziyorum da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
https://ekitapyeri.com/cizim-sanati-serisi-10-kitap-kitabini-indir-pdf-ve-epub/
www.pdfsayar.com/...izim-kitaplar%C4%B1-pdf-1.html
Güvenli mi Sayın Dalgakıran bu site?
Virüs tarayıcısı yok bilgisayarda ve demirbaş.
Güvenilirlikten tam emin değilim. İndirdim şimdi
Kaynak Megep'in ama.
O nedir *-*
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Bu daha çok meslek liselerinde modül olarak kullanılıyor. Bizde kullandık bunu.
Teknik resim dersimiz vardı.
Bu şeyi mi, kitapları?
Anlayamadım
Beynim yandı Dalgakıran, attığın sitelere bakıyorum şu an o konuyu kapatalım olur mu? :D
Sıkıntı yok 🙂
Okumayın arkadaşlar mutluluğun sırrı cahillik
Pdf bak
Nasul bakabilirim *-*
İnternetten pdfini arat ya da ebup versiyonuna🙃
Ah, pekala. *-*
Bilmiyorum :(
Ah, en azından denedik kadim dostum. :(
🙃 öyle diyorsan öyle olsun riiiiz ldpgodof
Var agzini emdigim
Adını söyler misin sitenin?
Pdf kitaplarina bakabilirsin
O bir site ismi gibi gelmiyor bana.
Neden site olmasi gerekiyor ne tur ciziyosun sen
hayır yani o pdfleri indirebileceğim siteyi soruyorum ben.
Google dan arastir illaki bulursun ressammisin
Ben de ciziyorum da