Öncelikle kimler kitap okuyor onları merak ediyorum😊 Ne sıklıkla okursunuz hangi alanlarda okuyorsunuz ve en önemlisi okumadan durabilir misiniz : ) Araştırdığım kadarıyla Türkiye'de düzenli kitap okuyanların sayısı %1 den bile düşük peki siz bu özel dilim içinde mi bulunuyorsunuz : ) Dunyada Kitap Okuma Oranları ve Türkiyenin Istatistiklerdeki yeri
Benim fikrim bu pandemi sürecinde oranlarımızın yükseldiği yönünde ve sizin fikirlerinizi bekliyorum 🤗
Eğer kitap okumayı seven kesimseniz hangi kitapları seviyorsunuz bir arkadaşınıza önereceğiniz ilk kitap ne olurdu Eğer pek kitap okumuyorsanız da bu konu hakkındaki fikirleriniz nelerBöyle yerler çok ilgimi çekiyor doğrusu qwerdfsad Yarın kendi önereceğim kitabı güncelleme bölümünde paylaşacağım merak edenler sorumu beğenebilir ; )
Arkadaşınız sizden bir kitap önermenizi istese o kitap hangisi olurdu?
Kitap okumadığımı bilir arkadaşım okuduysam zaten her kes bilir öve öve bitiremem😀öneri almazlar kitap konusunda birlikte gide biliriz kitapçıya eşlik ederim ama kendi zevkine göre seçer
Akşamları kapımı kapayıp kitap okuyabilmenin hayaliyle bir an önce eve gitmek istiyorum. Üzüldüysem okuyorum, sevinçliysem okuyorum. Kitabın baş karakterini bile özlediğim oluyor bazen. Önerecek olursam kesinlikle yaşanmış olaylara dayanan Kitap Hırsızı'nı okuyun derim. Yahudi Soykırımı zamanında geçiyor. Bir diğeri de Küçük Prens, çok çok tatlı bir başucu kitabı. (Bonus olarak da Beyoğlu'nun En Güzel Abisi'ni okuyabilirsiniz)
Nutuk'tan sonrada Atatürk Araştırma Merkezi'nin kitapları ile Şevket Süreyya Aydemir'in Tek Adam kitabi güzel olabilir diye düşünüyorum Söylediğin kitapların hepsini zevkle okudum ve bu soruya bakıp senin mesajını gördüğü için bu kitapların okunmasına vesile olduğun içinde teşekkür ederim 🤗
Dürüst olmam gerekirse sadece Kızıl nehir ve simyacıyı okudum Hermann Hesse - Siddhartha ve Nikos Kazancakis - Zorba kitabı okuma listemde ama Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut kitabını ilk defa sizden duydum ve ilgimi çekti Umarım Bu sorumda sizi yeni kitaplarla tanıştırır 🤗
Bu 5 kitabı zaten okuduğum yüzlerce kitap arasından seçtim. Ama Alamut kitabını okumadıysanız büyük kayıp. Okuduktan sonra bana içten bir teşekkür edeceğinize adım gibi eminim. Benim düzenli bir okuma listem var zaten. Tavsiye üzerine kitap okumuyorum. Yanlış anlamayın ego değil bu sadece çok fazla ilgi alanım var ve okumak istediğim çok fazla kitap var. Diğerlerine ayıracak zamanım kalmıyor.