Müzik dinlerken sesi sonuna kadar açanlar 1e basabiler mi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yüksek sesle Dinliyorum ama çokta yüksek sesle Dinlemiyorum Tabiki He dinleyim de kulağımın zarını a*k dimi 😅 ben genellikle hep telefondan müzik dinliyorum kulaklık ile dinliyorum peki sen nasıl müzik dinliyorsun Kardeşim? 😉 Yüksek sesle mi düşük ses ile mi ve ne ile Dinliyorsun
Cevap
7Cevap
Genelde sinirli olduğum zamanlarda bunu yaparım, çok iyi bir etkisi oluyor. Onun harici durumlarda kulağa zarar verdiği için pek tercih etmiyorum.
Doğrudan video koyamıyorum ama örnek vermem gerekirse Red Alert - 3 Soviet march metal cover versiyonunu son ses açıp uzun bir yürüyüşe çıkmak ilaç gibi geliyor. Youtube'dan bakabilirsin...
aşırı severim ama belli bi zamandan sonra kulaklıkta bass hissetmiyoosun ve sesi kısık gibi hissediyosun kulak alışıyo
Eğer ki müziği sevdiysem ve sözlerini de kusursuz biçimde dilime aktarabiliyorsam hem söylerim, hem de son ses açarım.
Pandemi öncesi sabahları koşuya giderken yüksek sesle dinlerim. Onun harici yüksek sesle dinlemiyorum.
Oyy gif cok güzel yerim onu 😍
Kulaklik tercih ediyorum. ☺️
Yüksek sesle dinlemeyi çok severim. Az sesle dinleyince sanki hiç dinlemiyor gibi hissediyorum.
1 111 1111 çok seviyorum 😂😂
Çoğu insandan kısık sesle dinlerim.
Evdeki vitrinin kapakları titreyecek o kadar 😆
1 ➿ *sonsuzlukişareti*
Zevki olmuyor kısık seste müziğin
Öyle zevki çıkıyor zaten severim
Son ses olmayınca bi eksiklik hissediyorum
Severim
Tabii ki son ses
Basarım volüme
Hayır😉😉
Severim