Kültür & Sanat Sizce en iyi Tarkan şarkısı hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce en iyi Tarkan şarkısı hangisi? Kış Güneşi Ölürüm Sana Gülümse Kaderine Dudu - Kuzu Kuzu Şımarık İnci Tanem Diğer (belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi Tarkan şarkısı hangisi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
The-Magic Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Hepsi neredeyse tüm şarkıları birbirinden güzel megastarın ama illa bir seçim yap diyecekseniz ben seçimimi “İnci Tanem’den” yana yaparım açıkçası bende ki yeri farklı o parçanın baya... 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Ölürüm Sana olan tabi kiiii.Üzgü olduğumda hemen mutlu oluyorum dinleyince. :) Bir S. O. S alarmı gibi. :D 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Hepsi çok güzel hepsi ama best of bence Ölürüm Sana 0 0 Yorumla
byBERKANT Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Tarkan Tevetoğlu'nun seslendirdiği en güzel Yıldız Tilbe şarkısıdır ''Kış Güneşi'' 0 0 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bana göre kış güneşi, selam ver en iyi şarkıları. Yine sensiz ve aacayipsin ise en iyi iki albümü.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi neredeyse tüm şarkıları birbirinden güzel megastarın ama illa bir seçim yap diyecekseniz ben seçimimi “İnci Tanem’den” yana yaparım açıkçası bende ki yeri farklı o parçanın baya...
Ölürüm Sana olan tabi kiiii.
Üzgü olduğumda hemen mutlu oluyorum dinleyince. :) Bir S. O. S alarmı gibi. :D
Hepsi çok güzel hepsi ama best of bence Ölürüm Sana
Tarkan Tevetoğlu'nun seslendirdiği en güzel Yıldız Tilbe şarkısıdır ''Kış Güneşi''
Bana göre kış güneşi, selam ver en iyi şarkıları. Yine sensiz ve aacayipsin ise en iyi iki albümü..
olurum sana ve sen baskasin
Şımarık.
Asla vazgeçmem
Gülümse kaderine