Ben yeni bir şarkı bulduğum zaman 2-3 gün sıkça dinlerim hala keyif veriyorsa playlist'e girmeye hak kazanmıştır.
Peki siz seçimlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Peki siz seçimlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Tek bir listeye sahip değilim,
Neredeyse kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim,
Eğlenceli
Hüzün
Klasik
Türkü
Rock
Gibi listeler yaparım ve o an neye ihtiyacım varsa ona yönelik olan listeyi açarım.
Birde özel bir listem var özel birinin önerileri şu sıralar sadece o listeyi dinliyorum çünkü seçimi mükemmel ve bana onu hissettiriyor.
Özel liste de favorilerim Armand AMAR - La Terre Vue Du Ciel
Pek tarz olarak karışık dinlemeyi sevmiyorum yani bir anda hüzün ardında eğlence çok saçma geliyor.
Ayrıca asla arabesk fantezi sevmiyorum, belki bir iki şarkı bir iki kez dinlemişim dir.
Mutlu Kalın 🤜🤛
Playlistlerimi şahsen türlere göre belirliyorum. Bazen dinlerken de türler arası fırtınalar esmiş gibi garip ve iyi hissediyorum. Mesela latin urbano ayrı hip hop ayrı R&B vs. böyle genel olarak ben belirliyorum ve bir çok playlistim var.
Listemde yaklaşık 1,700 şarkı var. Her biri birbirinden özel, değerleri eserlerdir. Tüm tarzlardan karma bir liste oluşturuyorum. Neye ihtiyaç duyarsam onu açarım genelde.
En son yüklediklerime göre dinliyorum. Ztn karşıma ansızın çıkmış güzel ve yeni şeylerdir suyu çıkana kadar dinlerim sınra unuttuklarını 😅
Cevap
5Cevap
2 ayrı listem var biri beğendiklerim diğeri etkilendiklerim 😊
Farkı ne oluyor acaba 😅
Popüler ve efsaneler diyorsun yani, güzel 👍
Ruh halime göre çalma listelerim var.
Melankolikken en çok hangi şarkıları dinlemek istiyorsam onlardan oluşturduğum bir arabesk listesi de var; neşeliyken en sevdiğim hareketli parçalardan oluşan çalma listem de.
Spotifydan metal ve haftalık tavsiyeleri açıyorum. Müziği veya sözleri hoşuma giderse favorilerime ekliyorum
Bir gun boyunca art arda dinliyorum, gun sonunda keyif veriyorsa hala o listemdedir artik.
Ruh halime göre çalma listelerim var
yeni şarkıları da hoşuma gittikçe indirip ekliorum
Benim 1 hafta dinlediğim olur daha sonra sıkılırım zaten
Karışık :) hoşuma giden parçayı önce yotube dan dinler sonra indirir dinlerim
ilk dinleyişim de seversem playlistime alırım
Begenmissem kafamda calar o indirmeme gele yok.
3 5 sevdiğim şarkı var onlari bıkmadan dinlerim
Gəlişi güzel.
Ruh halime göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?